Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Igorze Biedny otrzymał wsparcie pienięrzne .Był zadowolony Mam pytanie Czy sprzedaż się powiedzie ? Kiedy sprzedam pierwszą sztukę ? Pozdrawiam

Proszę o karty, bo zdycham:/ nie umiem nie myśleć o pewnym kimś. próbuje, próbuje, mija pół roku, żyje normalnie jestem szczęśliwa ale we mnie taka malutka pustka - niewypełniona. Niczym nie da się tego wypełnić. co się dzieje:/ dlaczego:/ Igorze proszę postaw karty, chce wiedzieć co on czuje...czy na prawdę zupełnie nic??

emkaa 3 dni temu o 12:20 A nie myślałaś wybrać się na solarium? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Cze Igorze :) Wpadlam by sie przywitac, machnac reka.. czy tez dygnac ;) Oj nie .. dygac :) Dopiero na wiosne bede przejazdem bo zbliza sie rocznica a chce tam byc, wiec...moze bedzie pasowac :) Jestem szczesliwa ;) To chcialam Tobie powiedziec :P Kocham zycie :)

Coco

Igor, nie wiem skąd to dziwne pytanie. nie, nie chodzę na solarium. Solarium nie wypełni tego o czym piszę. Nie jestem nastolatką o infantylnym postrzeganiu świata. Przechodziłam już milion ekscesów z mężczyznami.Nikt nie odcisnął na mnie takiego - trochę górnolotnie ale - piętna. Chce wiedzieć co on czuje, bo co czuję ja, doskonale wiem.

No dobrze.. wiesz Igorze jest wszystko ok. ale chce sie spytac. Ciagnac to, co jest czy zakonczyc. Jest naprawde dobrze, tylko te wzloty i upadki emocjonalne jego sciagaja mnie w dol. Nie o to chodzi przeciez a ja nie jestem psychologiem by pomagac bo nie znam sie na tym. niekiedy widze uczucia w oczach, niekiedy nieobecnosc. sam tez o tym powiedzial, prosi mnie o pomoc bo ... ale ja nie wiem czy chce tak zyc. i te ciagle jego ucieczki przed swiatem, zyje w przeszlosci.. co sie z nim dzieje?

Coco

Witam Igorze, Bardzo prosiłaby Cię abyś postawił karty na moją młodszą córkę Alę. W nowej klasie nie radzi sobie z lekcjami o wszystkim zapomina. Czy stanie na nogi i poprawią się jej wyniki w nauce? Wspomogłam biednego, który bardzo Cie pozdrawia. Z góry dziekuję za radę. Aneta

Jako, że wiele osób w tym wątku ma również mniejsze lub większe problemy z pieniądzmi, chciałbym tym osobą polecić jedną z kilku książek ale na początek: Sławomir Śniegocki - Inwestuj we własny etat http://chomikuj.pl/gafgarion/Dokumenty/Ksi*c4*85*c5*bcki/Darmowe+pliki Jestem jak najbardziej za tym żeby rozwijać się na kilku płaszczyznach: emocjonalnej, duchowej itd. Ale niestety, żeby móc się rozwijać potrzebujemy do tego funduszy, a energią kosmosu się nie wyżywimy(chodz sama w sobie ma na nas dobry wpływ) Pozdrawiam

Igor pani pod kosciolem podziekowala serdecznie powiedz mi prosze czy bedzie mi w koncu lepiej bo za kolorowo nie jest i chyba kilka przyjaciol mnie zawiodlo a wierze ze twoja opinia jest prawdziwa moze mi pomozesz zweryfikowac czy oni sa moimi prawdziwymi przyjaciolmi I.....? R.....?L.....? ostatnio sie bardzo zawiodlam jaki naprawde maja te osoby stosunek do mnie mam wrazenie ze jedni mni eolewaja a inni tylko potrzebuja nie zwracajac specjalnie uwagi na mnie zgorzkniało sie czuje dziekuje za odpowiedz :):) i pozdrawiam cieplutko

monetka73

monetka73 Wczoraj o 23:41 Patrzyłem w karty na temat tych osób z tym, że problem nie leży w nich bo zawsze tacy byli, słabi, wystraszeni życia itd.. problem w tym, że byłaś ślepa. Teraz wchodzisz na wyższy poziom świadomości, lepiej analizujesz, więcej widzisz. To dowód, że zachodzi ewolucja - taka cena za rozwój ;) jak w przypowieści o twardej d... Tarot kartami VI Pucharów, Swiat XXI i Sąd XX mówi, że z wymienionych osób osoba nr 1 to nie najlepsze rozwiązanie dla ciebie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Ocelot 2 dni temu o 11:22 Pieniądze to tylko jeden z problemów do rozwiązania, kiedyś pytałem jednego z wykładowców bardzo drogiego uniwersytetu gdzieś tam czy to musi tyle kosztować? powiedział mi tak: - skoro ktoś nie potrafi rozwiązać problemu z czesnym 120 000 $ na naukę - to jaki problem rozwiąże w korporacji sam ? korporacji wartej np 100 000 000$. Pozdrawiam Igor ps. trzeba zmienić podejście do zagadnienia jeśli chcemy go na prawdę rozwiązać - w tym tkwi klucz.

Niech Moc Będzie z Tobą

anet 5 dni temu o 09:40 Zatem zrobisz tak jak ci powiem, napisz do mnie na maila. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

coco71 6 dni temu o 12:05 Powiedz mu, że musi odszukać swoją drogę. Tarot kartami V Kijów i Król Pucharów mówi, że otrzyma pomoc ale tym razem niech nie popełnia tych samych błędów. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

emkaa 27 września, 08:40 Źle mnie zrozumiałaś chodziło mi o to byś do-energetyzowała organizm. Co do twojego chłopaka Tarot kartami Król Kijów i II Miecze mówi: z natury optymista który źle znosi przeciwności losu itd.. nad wszystkim chciałby jednak mieć kontrolę. Jeśli chcesz z nim być musisz go zaakceptować takim jaki jest. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Osobą piszącym w mailach o udzielonej pomocy potrzebującym chciałbym jeszcze raz serdecznie podziękować, jest to jedna z najbardziej wartościowych rzeczy jaką możecie ofiarować innym ludziom - swoją bezinteresowną pomoc. Pozdrawiam Serdecznie Igor ps. maile czytam jednak odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas :)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze czy mogę jeszcze ja?
nefrete:
Witam, nie było mnie rok i troszkę zmieniło się moje życie. Dlatego proszę o postawieni mi tarota. Mam parę pytań: 1. Kiedy z partnerem założymy rodzinę? 2 czy uda nam się przeprowadzka, jak tak to kiedy? 3 co mnie czeka w pracy? 4 czy powinnam się uważać na coś szczególnie? Dziękuję Panu za poświęcony czas. Biednemu daje pieniążki pod kościołem co niedziele. Jeśli jednak zasady się zmieniły przez ten czas proszę o informacje. Pozdrawiam, n.

Igor kochany dziekuje serdecznie za szybka odpowiedź.szczerze mówiac liczylam ze ta 1 osoba byla dla mnie najlepsza :( jak to sie mozna pomylić, a jak byś tak jeszcze spojrzał jak tam ta moja przyszłość wyglada to byłabym wdzięczna serdecznie pozdrawiam i jutro tez dam pod kościołem biednemu

monetka73

Hej Igorze...dziekuje, przekazalam jemu wytyczne. I tak sie zakonczylo..Pieka mnie policzki, wiesz, on jest zbyt toksyczny dzieki za wszystko :)

Coco

Igorze, co sie stalo? Stoje i nie wiem.. czuje pustke. Co sie stalo... kto mial wiecej do powiedznia niz on, mama,siostra czy Monika? co mam teraz robic.. nie mam spokoju.

Coco

coco71 Wczoraj o 19:06 Poobserwuj i wszystko będzie jasne. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.