Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

koniec swiata nastapi jak przestanie mi stawac !

wtedy kiedy każdy kibel będzie miał zęby hehehehehe http://www.korzik.net/uploads/5135.jpg

jak wy kurwa zacznicecie pierdolic głupoty

ja tam wierze tylko Biblii. to jest jedyny mój autorytet. a tam jest dokladnie opisane jak to bedzie wygladać: bedš wielkie trzesienia zemini, kataklizmy itd. zajrzyjcie czasem do tej wspanialej ksišzki a sie dowiecie PRAWDY a nie jakieœ domysly nostradamusa rok 2008<lol2> buhahaha albo kurde 2012 . BIBLIA TO SLOWO BOŻE ! -List od Boga do ludzi ! Tylko temu wierzcie ! a tam pisze: Dnia ani godziny nie zna NIKT ! ;) I tyle w tym temacie ;) pozdrawiam :*

skoro nikt nie zna dnia ani godziny, to i sam "koniec" jej nie zna więc nie będzie wiedział kiedy nadejœć, jak się dobrze zastanowi to może dojœć do wniosku że nie warto wogule przychodzić. PS. koniec œwiata już był, tylko ludzie sš tak zajęci że nikt tego nie zauważył.

Cytat:
PS. koniec œwiata już był, tylko ludzie sš tak zajęci że nikt tego nie zauważył.
hehe trafne spostrzezenie ^^ zobaczymy czy opcja quote dziala :P

Konca swiata nie bylo nie ma i nie bedzie-wszystko w calym wszechswiecie nie tylko na ziemi jest cykliczne i nikt nie wie ile cykli zaistnialo na ziemi ile nam obecnie zostalo do konca cyklu i ile ich jeszcze bedzie.

koniec? usa chce ropy z azji! atakuje kolejne kraje pod pretekstem terroryzmu tam obecnego! konflikt w ue pomiedzy jej czlonkami! afryka - zaraza i epidemia - ale tam amerykanie nie pomoga, bo po co skoro ropy tam nie ma!!! chiny - tsunami! ameryka płd. (argetyna - wojna domowa bardzo brutalna)!! wkoncu..... watykan upada!czarnoskory papiez ucieka do moskwy z rasistowskich wloch! rasizm ogarna cala (poza niemcami i rosja) europe! i po tym ostatnim zacznie sie wojna gdzie niemcy i rosja zgladza usa , afrykanie nie zwyciezyli z zaraza, bliski wschod- koniec konfliktu religijnego! po 5 latach zostaje 30%ludzkosci! zaczyna sie nowe zycie i ucieczka z zniszczonej ziemi! a u s a N I E I S T N I E J E ! ! ! !

człowiek wyprodukował tyle rodzaju œmiertelnej broni że samozagłada i wciœnięcie guzika przez nieodpowiedzialna osobe to tylko kwestia czasu

Jak naprzyklad USA w IRAQ przetestowal bombe kwasowa (normalna bomba z duzym zasiegiem ktora wyzera wszystko wokol siebie) pod pretekstem ze tam byl jakis przywodca terrorystow =/...

no bo po to sie robi wojny.... zeby zabijac, zabijac, zabijac, meczyc, torturowac i mordowac, aby sie doskonalic w rzemiosle bratobojcy.... po to sie robi wojny. Wojna, podobnie jak tortura istnieje dla sibie samej i nie ma niczego co jest w stanie ja usprawiedliwic, badz przyznac jej jakas szlachetnosc. wojna jak i tortura jest celem samym w sobie. Nie ma celu, ktory moze usprawiedliwic wojne czy tortury, meczenie drugiej istoty, mordowanie niewinnych... [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

wiem że nastšpi nie długo czas przyjdzie koniec œwiata nieco słońce może już zgasić. Najpierw został najdłużej papieżem Jan Paweł II polak.Po drugie jest papieżem z pochodzenia Niemec, ale umrze krócej.Po trzecie wybiorš papieża murzyna.Po pewnym czasie jak umrze murzyn to już wiadomo że Ameryka i europejczyscy też zginiemy. Powiem wam że rok 2010 to najdejdzie koniec œwiata.

wiem że nastšpi nie długo czas przyjdzie koniec œwiata nieco słońce może już zgasić. Najpierw został najdłużej papieżem Jan Paweł II polak.Po drugie jest papieżem z pochodzenia Niemec, ale umrze krócej.Po trzecie wybiorš papieża murzyna.Po pewnym czasie jak umrze murzyn to już wiadomo że Ameryka i europejczyscy też zginiemy. Powiem wam że rok 2010 to najdejdzie koniec œwiata.

wiem że nastšpi nie długo czas przyjdzie koniec œwiata nieco słońce może już zgasić. Najpierw został najdłużej papieżem Jan Paweł II polak.Po drugie jest papieżem z pochodzenia Niemec, ale umrze krócej.Po trzecie wybiorš papieża murzyna.Po pewnym czasie jak umrze murzyn to już wiadomo że Ameryka i europejczyscy też zginiemy. Powiem wam że rok 2010 to najdejdzie koniec œwiata.Jezeli ktoœ ma racje to może w 2012 roku już nie długo zginiemy aż zostało za 5 lat albo 6 lat

Naucz się pisać stylistycznie. Bo takie byki sadzisz że aż oczy bolš.

Wiem tyle co Wy wszyscy Ze Niewiadomo kiedy Ale napewno w takim czasie o którym nikt nie pomysli .......................................

ja też nie wiem kiedy, ale wiem że go przeżyje.

http://www.crystal.org.pl/pehap/htdocs/images/miesiecznik/luty/15.png http://www.crystal.org.pl/pehap/htdocs/images/miesiecznik/luty/20.png

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Klimuszko to jakiœ mój krewny.Hmm, muszę cos więcej się o tym dowiedzieć...

Nowy Œwiat - Nowy Ład, to czysty globalizm w " najlepszym " wydaniu, New Age nie œpi . Posłużš się nawet O.Klimuszko dla własnych celów byle z hukiem i rozmachem przeforsować własnš wizję nie popartę niczym . W gębie i głoszeniu własnej idei sš mšdrzy , tworzš ksišżki z piekła rodem i mamiš głupie owieczki nimi.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.