Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

wracajšc do tematów ufo, kasjopeji i innych badziewi, to bzdura, ale fakt że się ludzie doigrali i nadchodzš zmiany to inna sprawa... ale ufo, przejœcia w "4 gęstoœć" ani innych dziwów nie będzie, koniec cywilizacji nie przyjdzie znikšd, sami sobie ludzie go zafundowali niszczšć przyrodę i ona o swoje prawa się upomni, kosmici, dziwy nad dziwami i zielonoludki sš tu zbędnę...

Aurell wskaz bezpieczne miejsce na czas wojen.Moze Chiny?

mateusz08@hotmail.com Aurellu masz jakies wizje dotyczace Londynu jestem tu na emigracji

połowa Angli zostanie zalana na wskutek zmiany Biegunów Magnetycznych pól Ziemi . Bezpieczne miejsce ( opieram sie na swych dawniejszych doœwiadczeniach ) .. to Rejon Indi , sšdzę że chodzi o Tybet ! oraz rejony pustynne . Opierajšc się na swych Teoriach sšdzę że Egipt jest miejscem które odegra ważnš rolę w tym co ma nadejœć . Tam zamanifestujš się Siły które ludzkoœć rozumowo odrzuca pakujšc między ksišżki . Wielka Piramida w zamichrzłych czasach very long time ago .. miała na swym czubku Kulę ! Kula Stanowiła obicie obu œwiatów w rónowadze Trójcy - Trójca to Trzy boki Wielkiej Piramidy .. podstawa Kwadrat To materia a Kula na jej Czubku Œwiat Duchowy który uczesniczył w jej stworzeniu . Istoty pozaziemskie sš na takim stopniu rozwoju iż dostrzegajš Dusze ! a więc stanowiš nieodłšcznš Uswiadamionš Czeœć Pelni Życia w obiciu drugiego wymiaru który dzieli się na 7 sfer Astralnych . Każda z nich to jakby osobne państwo w którym mieszczš się pokoje - odpowiednik "Województwa" . Nie będę w to się wgłebiał . Mateusz co dokładnie z tš Angliš to nie wiem . Wiem tylko że musimy żyć jak Najlepiej i Sprawiedliwie bez szkody dla innych i siebie w pełnej Harmoni z otaczajšcym nas Œwiatem . Rozumiem również , że łatwo powiedzieć , napisać , inaczej ta Harmonia prejawia się w duzym miescie gdzie w pierwszej chwili dostrzegamy podziały Bogaty - Biedny .. i machinę która napędza Kłamstwo , Obłudę , Fałsz , i Depsotyzm zawarty w zwykłym papierowym bankocie zwany potocznie - Pienišdzem ! Materiš! . Tak jak w Niebie , tak i na Ziemi ! .... Te słowa sš dokładnym odbiciem Prawdy rozumianej w wieloraki sposób na wielu płaszczyznach Œwiadomoœci i rozwoju Danej duszy w tym Wcieleniu . Odbiegłem od tematu . Coœ wewnštrz mnie nakazało bym napisał to , co w normalnej rzeczywistosci oderwanej od Interentu nie wpadłoby i do głowy , jako forma przemyœleń , łaczenia , i tworzenia Całoœci , jako Zrozumienia . Jestem zdania po dziœ dzień , że Nastšpi to co zapowiadane było od Tyœiacleci , a co Odsłania się nam każdego dnia , przybliżajšc z każdym miesišcem i rokiem ku prawdzie jakš ostatecznie ujrzy œwiat . Nie zmuszam do wiary w me słowa tych co je czytaja Teraz ! Tylko mówię .... słowa to potok majšcy olbrzmiš Moc dla wielu ludzi . Stanowišce Inspirację , motor do działania i wielu innych rzeczy i spraw . Wszystko co nas otacza jest Zbiorem róznych Struktur które ulegajš przemianš .. ostatecznie owe struktury stanowišce oparcia dla całej ludzkoœci zostanš wykasowane i odrzucone , kiedy ludzkoœć ujrzy Nowe Żródła Energii dla Siebie i reszty ludzkoœci . Tam ! u Góry ! zbierajš się stopniowo Najstarsze Dusze i Największe Energie które brały udział przy stworzeniu poczštków tego co stanowi częœć naszej egzystencji na codzień . W ich Czasie jest rok 2012 . Jednakże potrafiš sie przemieszczać zmieniajšc Linie Przeznaczenia i korygować je tj. Kolej szynowa .. tym samym im bliżej Skoku i Prawdy ku Nowemu Przeznaczniu tym więcej manifestacji będzie i odkryć w zwišzku z ich obecnoœciš obok nas i ponad nami :) Osobiœcie się nie boję . Bo nawet jesli przyjdzie mi umrzeć .

A co z Polskš

powiem wam coœ i powtórzę to kolejny raz "kto by w owe dni martwił się o swe życie straci je", więc nie warto szukać "bezpiecznego miejsca" gdyż "nie znacie dnia ani godziny"... A ciało umiera, w przyszłym życiu możesz być szczęœliwy...

hehe noooooooooo pewnie ze nie znamy daty , bo konca Œwiata nie będzie . I te słowa odnoszš się zarówno do tego .. że To co zdobędziesz bogacšc się w materie , nie zabierzesz niczego z tego do Nieba poza sama Duszš która jest w tobie i ustanowi zapis Czynów Tych Złych i tych Dobrych . Bezpieczne miejsce to takie które mocno bije i mieksza w niej Wiara z siostrš Nadziejš po sšsiedzku .

Od Płocka i Warszawy na południe Polska jest bezpiecznym krajem, Musicie wiedzieć, że ci co wymyœłili Unię Europejskš myœleli w takich kategoriach. Kategoriach pokojowej migracji wewnštrz kontynentalnej obywateli. Tylko UE daje mozliwoœc ucieczki w głšb kontynetu bez wojen i barier ekonomiczno celnych - daltego tak ważna jest Ukraina w UE choć się tego teraz nie docenia, bo niby biedni Ukraińcy co oni majš, majš wiele majš Ziemie, Przestrzeń gdzioe można zaczšć nowe życie. Hitler też szedł na wschód w swoich wizjach narkotycznych tylko brakło mu wyobraŸni po co idzie i dlaczego Niemcy potrzebujš przestrzeni do życia, tego Osioł nie wypatrzył. Bóg wiele razy przestrzegał różnych ojców tak nauki jak i Koœcioła więc jak go już posłuchali to mamy UE. Całe szczęœcie, choć biurokracja nie powiem jak sam fix knora :) Pozdrawiam Igor

A więc panie Aureliusu, końca œwiata nie będzie ale koniec cywilizacji owszem i to nie długo poczekamy, po końcu tej cywilizacji przyjdzie inny œwiat (bardzo dużo ludzi zginie i cała j..b..n..a infrastruktura) i w tym sensie stary się skończy, wiem że masz sny, czy więc z twoich snów wynikałoby że ten usrany materialistyczny syf gdzie kamery będš na każdym kroku a chipy w ramionach ma trwać wiecznie?? To jeœli tak stwierdzisz to dopiero mnie przerazisz!! To dopiero będziesz złym wieszczem!! Jeœli miałbym œwiat w obecnym kształcie trwać nadal bez RADYKALNYCH i BEZLISTOSNYCH zmian nadal to by było dopiero straszne, to by był tragedia...

Co tu dużo gadać, końca swiata jeszcze nie będzie, ale rzeczywiœcie dużo istnień ludzkich zostnie straconych. W końcu ziemia też jest żywš istotš, i też wkrótce zacznie się bronić... Co do wojny atomowej, miałam wrażenie, że zacznie się pod koniec lipca w USA, o dziwo nic się nie stało, najpierw się cieszyłam, a teraz żałuje.. już nie dbam o to czy przeżyje czy też nie, przestałam się bać, a teraz czekam na zmiany... w końcu dalej tak już nie może być... Aurell, czy w tym roku coœ się jednak w tych Stanch wydarzy, czy coœ mi się ostanio poprzestwiało w tych odczuciach?

Coœ się wydarzy bo musi być pretekst do ataku na Iran.

Taa, Bushownik zrzuci atomowicę na Nowy York albo inne miasto w stanach i powie że to Iran. No i pretekst będzie.

wiecie, staracie sie zajrzec w przyszlosc... - z ciekawosci ? ze wzgledu na strach ? Po to by sie zabezpieczyc ...? - Mimo , iż w pewnien sposob zaprzecze sama sobie, to chce Wam przypomniec , ze czlowiek , znajacy przyszłosc, to czlowiek bez przyszlosci. Czy nielepiej zyc chwila i czerpac z niej jak najwiec , radowac sie kazda szczesliwa sekunda, kazdym pieknym slowem i westchnieniem, kazdym obecnym obrazem, niz bedac swiadomym tego co nas czeka, przezywac wciaz na nowo , w rogoryczeniu przeszlosc ? Czy nie jest Wam lepiej planowac dzien . ktory ma nadejsc, czasem dziwic sie tym , ze cos jest zupelnie inaczej niz planowalismy? Czy nielepiej wam ze swiadomoscia , ze nie wiecie , kiedy nastapi koniec swiata? Kiedy wszystko sie skonczy?

' "Aurell"Aurelian Łasasowski ' Jakos mi dziwnie, musze z Toba porozmawiac...

Ktos, masz racje, ale tu nikt nie mówi że wie kiedy będzie koniec œwiata...

Nie chopdzi mi o to ... Chodzi mi o sama chec poznania...

Przepraszam Chwilowo nie jestem w Stanie udzielić odpowiedzi na postawione pytania i proœby . Mam problem z komputerem i prawdopodobnie niebawem znikne na Stałe ! Miłego Dnia Wszystkim Życzę odwiedzajšcym ten Temat Pozdrawiam

Kiedy juz nie ma sie aluzji, kiedy wszysto zawiedzie, pozostaje rozgoryczenie. A w moim przypadku takze samotnosc. Jakos mi dziwnie i czuje, ze nie mam nic do stracenia, ale mimo to, w mej duszy siedzi jescze strach. Chociaz otacza mnie mnustwo wspanialych ludzi , kochajaca rodzina , przyjaciele , ja jescze nigdy nie czulam sie tak samotna, tak calkiem sama ,pozbawiona wszystkiego. Mam ochote uciec, schowac sie, ale samotnosc znajdzie mnie wszedzie. Staram sie choc na chwile zapomniec o tym, co mnie dreczy , ale kiedy nadchodzi noc , wszystko powraca... Moge uwplnic cialo, ale czy uwolnie takze dusze...? Czy moge zaryzykowac wlasne zycie i wlasna zblakana dusze, by z nimi porozmawiac, by ich zobaczyc . Bedac juz krok od celu, mam coraz wieksze watpliwosci. Czy poddac sie chwili i zucic w przepasc , nie zwracajac uwagi na strate jaka moga poniesc moi blizcy ? Czy Ty poswiecilbys wszytko, gdybys mial szanse zajrzec glebiej? Dociec chos odrobiny prawdy , moze prawdy o sobie kosztem zniewolenia? Odpowiedz mi kiedy bedziesz mogl

Ostrzeżenie dla Opolszczyzny - nadcišgajš ulewy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiadomoœć WP Centrum Zarzšdzania Kryzysowego Wojewody Opolskiego (CZK) ostrzega mieszkańców Opolszczyzny przed intensywnymi opadami deszczu i możliwymi wzrostami poziomów rzek. W cišgu najbliższej doby przewidywane sa intensywne opady deszczu. Na metr kwadratowy może spaœć nawet 30-40 litrów wody - czytamy w komunikacie. :::::::::::: Przypis ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Data: 18-08-2005 14:23 Wiadomoœć z Tego Dnia pasujšca pod to co Grozi Polsce Teraz !!! Jedni się œmiejš .. drugim szczęka opada . 8 Księżyc ( 18 dzien dzisiejszy ) - za zasłonš rzeczywistoœci odkrywa się planeta 9 której dziœ Dzień Odkrycia jej Wypada ! Jezdziec przekroczy rzekę ( Czas - Archetyp znaku na ten rok VII Rydwan ) Rzeka - Woda = Władca Księżyc XVIII .. ukryta to Wisielec XII . owy jezdziec to Pustelnik ze Œwiatłem wiedzy Tajemnej . Obserwujac i badajšc Plutona Naukowcy na Ziemi sš w stanie przewidziec pewne zdarzenia które mogš zagrozić lšdom suchym zalaniem bšdz podtopieniem - Pluton jak widać jest połšczony dziœ Dużš Energiš z Ksieżycem jako że dziœ wypada rocznica jego odkrycia ma to zwišzek z Ziemiš ... każda przyczyna ukrytych znaków jakie by nie było wywiera w konsekwencji skutek ! Proszę potraktować to co napisałem Wszystko z przyrużeniem oka i Teoretycznym założeniem Badań Intuicyjno - Duchowych w kontekœcie Dzisiejszego Dnia ! "Nie ma Przypadków , sš Tylko Drogowskazy ukryte w ich doœwiadczaniu i wiedza owej chwili która zwraca uwagę doœwiadczajacych ich na Sens i Drogę swego życia " Ariel Ł. Jestem zdania takiego wykładajšc tu wszem i wobec Tarota w odbiciu liczb obecnej daty iż dziœ możliwa jest powódz w jakimœ miejscu na Œwiecie ktora może zmienić obraz jakiegoœ lšdu - Wisielec XII . Tylko Naukowcy 9 będš wiedzieć czy to co dziœ odkryjš wystšpi dziœ czy na dniach majšcych nadejœć . Pozdrawiam

http://www.tygodnik.com.pl/numer/277638/zak.jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.