Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
samobójstwo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775

W jaki sposób najłatwiej i najmniej boleśnie się zabić?

jak samo-ubojstwo to tylko z klasa... http://de.fishki.net/pics9/podbor74_53.jpg : http://de.fishki.net/pics9/podbor74_52.jpg [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Jezu..Już gdzieœ wspoinałam że mnie tacy ludzie wkur...DENERWUJĽ oczywiœcie, ale mniejsza z tym... Głupota ci strzela dogłowy. IdŸ sie lepiej utopto będziesz miała rozrywkę...

Jest wiele sposobów na popełnienie szybkiego, bezbolesnego samobójstwa, ale kwestiš jest to, czy człowiek rzeczywiœcie nie chce żyć, czy nie chce żyć w takiej sytuacji w jakiej się znalazł.

ja zaczęłam myœleć o samobójstwie teraz tzn. w wieku 14 lat jeszcze nie jestem pewna ale musiałam wczeœniej dorosnšć... mogeopowiedzieć wam mojš historie? Mój ojciec jest alkoholikiem mama nie ujeste niczemu winna a siostra to egoistka :( zostałam sama bo ojciec wyjechał do czech pracowac, mama do niemiec a siostar w chu*a mnie obchodzi - studiuje teraz na II roku WSB :( Zawsze kiedy jedzie na tydzień do Torunia zabiera ze sobš 100 zł a nam zostaje zaledwie 20... jak wraca to mówi ze jej jeszcze zabrakło i musiała pożyczyć... a nam zostało jeszcze z tych 20 bynajmiej 10... mój tata jakjuż wspominałam jest alkoholikiem... chodzi do baru na rogu, wielokrotnie pobił mojš mamę... on się nie kontroluje jest bardzo jak to powiedzeć... no... wyszło mi z głowy... nieprzewidywalny ale chciałam to powiedziec inaczej.... nerwowy a raczej nad nerwowy... moja siostra jest teraz w domu bo sa wakacje, cały czas wychodzi z przyjaciółmi... ja zostaje sama... raz czy dwa mnie zabrała z kol. nad jezioro... a dzisiaj np. pojechała w 5 osób 5osobówkš i powiedziała że jeszcze bedš musieli zabrać jednš osobę tzn nie ona to samochód jej kol. i właœnie ta kol. prowadziła i nie może mnie zabrac.... to po co ku**a ona jechała? mogła zostać ze mnš... nawet nie wiem jak mi smutno kiedy mnie zawsze zostawia? A tak pozatym pokłóciłam się jeszcze w szkole z przyjaciółka a takiej prawdziwej to nigdy nie miałam bo mojš przyjaciółka była kujonka w wakacje siedzę cały czas w domu... nikt mni nie odwiedza.. pomóżcie mi proszę... co mam robić???? błagamm..... naprawdę mi cięzko mam dopiero 14 lat... nie chcę się zabijać dlatego, że kocham mamę, błagam piszcie na maila marta544@interia.pl

MYŒLE O SAMOBÓJSTWIE OD ROKU NIE UMIEM PORADZIĆ SOBIE Z TYM ŻE OSBA KTÓRĽ POTRZEBUJE DO SWEGO SZCZƌĆIA W ŻYCIU ZAPADŁA SIĘ TAK JAK BY POD ZIEMIE. ONA WYCIĽGŁA MNIE Z NAŁOGU ALKOHOLOWEGO. MOŻE JAK JUŻ MNIE NIEBĘDZIE TO KIEDYŒ TO PRZECZYTA I ZROZUMIE ŻE BYŁA WSZYSTKIM DLAMNIE. CHCIAŁABYM PODZIĘKOWAĆ ZA TO ŻE POMOGŁA MI WTEDY JOANNIE WĘGORZEWSKIEJ Z KATOWIC. W STRUGACH DESZCZU ROZPŁYWAM SIĘ I CZUJE LĘK. NA MEJ TWARZY WOLNO SPŁYWA KOLEJNA ŁZA. W STRUGACH DESZCZU MOKNIE TEŻ FOTOGEAFIA TA W DŁONI MEJ WSZYSTKO TO CO ZOSTAŁO MI Z TAMTYCH CHWIL. TE WSPOMNIENIA WCIĽŻ KRĘCĽ SIĘ TU JAK JADOWITY WĽŻ, KĽSIĆ CHCA ZNÓW. P.S. JEŒLI KTOŒ UMIE MI POMÓC TO POMÓŻCIE BO JESZCZE MAM MAŁĽ ISKRE NADZIEJI ŻE ODNAJDE JOANNE.

Nie wiem dlaczego chcesz sie zabic.....skoro ktos ci kiedys pomogl w nalogu teraz chcesz to wszystko zniweczyc?skoro nie masz kontaktu z ta osoba widac to ma jakis cel i nie jest to powodem do unicestwienia sie ,zycie jest piekne zeby je sobie zabierac po za tym niejestesmy wlascicielami swojego ciala a zarzadcami wiec zarzadzaj nim tak zeby zylo i mialo sie dobrze!! wiesz ja stracilam wlasnie przez samobojstwo kogos kogo bardzo kochalam malo tego zrobil to na moich oczach,owszem wydawalo mi sie ze moj swiat sie skonczyl ,ale powoli dochodze bo musze i chce zyc,to dar jaki dostajemy i niesmy ten dar jak najdluzej.Jeszcze nie raz spotkasz na swojej drodze ludzi daj sobie szanse bo warto,a zabic sie jesli chcesz to zrobic to pamietaj z tego nie ma powrotu NIE MA!!Zapewne ta osoba po przeczytaniu ze juz cie nie ma w srod zywych nie bedzie pocieszona mozesz jaj zrobic okropna krzywde,za co? ze ci kiedys pomogla?posluchaj mnie nie warto sie zabijac nie warto mawet jak bedzie ci bardzo zle zaufaj losowi ze wszystko ma jakis cel w zyciu i ze warto zyc ,byc !! pozdrawiam

WITAM I ZEGNAM JUTRO SIE WIESZAM MGLBYM Z WAMI TU FILOZOFOWAC ALE POCO CHCE POPELNC AMOBOJSTWO I KONIEC DOWIDZENIA PAPA

No to narazie!!

Ja również chce się zabić i chodŸ mam 14 lat to wiele przeżyłam, na prawdę. Czuję że moje życie nie ma sensu nic nie ma sensu wszystko jest o dupy jak mam sie zabić chce to zrobic, ale nie wiem w jaki sposub piszcie na gadu 6921244.........

mam problem i prosze abyœcie mi w jakiœ sposob pomogli jestem brzydka no może nie tak całkiem ,ale mam też mała i chudš twarz wiem że życie jest tylko jedno i postanowilam trzymać sie zasady abym dšrzylš do tego co pragne i abym nigdy sie niepoddala,ale niechce by wcišż wszyscy wytykali mnie palcami,nieche czuć sie gorsza,chce aby ktos mnie załważyl, cišgle mi dokuczajš.... chciałabym sie zabić,podcišć sobie żyłe i przestać już cierpieć zadaje sobie pytanie dlaczego ja??co ja takiego zrobilam że musze tak cierpieć??? czy będzie inaczej???dlaczego Pan Bóg wybrqal włšsnei mnie dlaczego ja niemoge być inna,chce stać sie lepsza...od dziecka byłam bardzo ambitna i miałam tyle marzen na dalsze życie..kidys bylam taka szczęœliwa chciałšbym sie kiedys uœmiechnšć ale moje zeby mi n a to niepozwalajkš mam je krzywe,zółte...... ..... pomożcie mi prosze doradzcie co mam robić?? licze na was :-(

nie ma boga i nie obchodzi mnie co sie ze mna stanie.zycie jest bez sensu. po co zyc jesli mozna umrzec???

natasza co ty masz za problemy???nie wiesz co to cierpienie i sie ciesz.ja mysle o samobojstwie od dziecka.moje zycie jest cierpieniem.co mi z tego ze jestem ladna.nic.chce juz z soba skonczyc ale nie mam odwagi.napisze ktos jakis szybki sposob???tak zeby nie bolalo i zeby nie bylo juz ratunku.

jestescie przykrzy!!!!!! "chce sie powiesic, chce podciac sobie zyly, jestem brzydka, nikt mnie nie kocha, ide se strzelic palcowke" jak to mowia: umrzec jest latwo, trudniej jest zyc... poniewaz sie z tym zgadzam uwazam, ze jestescie slabi. nikt nie jest brzydki, kazdy jest na sowoj sposob ladny. gdyby byl tylko jeden typ urody na swiecie, bysmy uprawiali pewnie sex zbiorowy.. ja tez nie wiem po co mnie Bog stworzyl, nie odnalazlam jeszcze swego celu zyciowego, ale z tego powodu sie nie zabije mowia ze zwierzeta sa glupie, ale one niepopelniaja samobojstwa, zadna z ras zwierzecych, tylko my

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit

Żydów też można zaliczyć do samobójców bo stali spokojnie i nieprotestowali jak na nieużywajšcego przemocy żyda przystało, dostać kule w łeb od niemieckiego SS mana. Kumpel kuzyna który pojechał pare lat temu odsłużyć wojsko w Libanie też był samobójcš bo œwiadomie zgodził się na udział za około 4000 tys.zł miesięcznie, pomijajšc że zginoł w zamachu. Jak przechodzisz przez ulice to też próba samobójcza, Życie samo w sobie jest ryzykowne więc lepiej schować się w karton do piwnicy i kontynuować żywot współczesnego, mocno ograniczonego ruchowo-mentalnie obywatela, bo aż strach żyć. Wy już dawno popełniliœcie samobójstwo przez swoje wypaczenia, ograniczenia, programy, dogmaty, doktryny i kanony norm, przywilejów, hierarchi, zasad, przykazań, teori i prowadzenia za ršczke w każdej najmniej istotnej dupereli. Drodzy państwo, już dawno jesteœcie żywymi trupami :)

i nawzajem :D

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit

I tu się z Liszajem nie sposób nie zgodzić.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

true true

Twoje komenty aneczka sš niespójne.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ma naœcie lat i szuka aprobaty, niech się wyszumi.

:D:D:D:D:D:D wiem i o to chodzi :D:D:D:D:D:D bowiem liszaj mowi o innych, a on jaki jest?? :D:D:D:D:D:D lecz z drugiej strony ma racje samobujcow nigdy nie zrozumiem, bo nie chce ich rozumiec. :(:(:(:(:(: mialam kolege kiedys, w wieku 17 lat zapylil swoj lasencje, wszystko wydawalo sie byc ok dopuki nie znalezli go wiszacego na drzewie. skaczac wyrwal sobie kregoslup z kozeniami, naszczescie dlugo nie cierpial, ale nie bylo dla niego drogi powrotnej, kto wie moze w czasie lotu zmienil zdanie. pamietam jak z nim nad jezioro jezdzilam...

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.