Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, czy w najbliższym czasie poznam wartościowego mężczyznę? Czy pisana jest mi miłość odwzajemniona? Pozdrawiam orzeszek

Witaj Igor, mam ogromną prośbę bo trochę się pogubiłam,nie układa mi się zbyt dobrze i nie wiem co robić, mógłbyś mi powiedzieć co mnie w najbliższej przyszłości spotka? Dziękuję serdecznie i pozdrawiam

monetka73

witam Panie Igorze Nie układa mi się coś w życiu uczuciowym;( obecnie spotykam się z pewnym chłopakiem, czy to właśnie on będzie miłością mojego życia, czy warto się w to angażować? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.

Witaj Igorze! Jestem ostatnio trochę zagubiona jesli chodzi o jedną znajomość i chciałabym byś pomógł mi doradzić. Rozstałam się z meżczyzna na jego ''prośbę'', lecz ten twierdzi ze zrobil tak by mnie chronic, bo mnie kocha, chodzi o jego zawile sprawy osobiste. Czy moge mu ufac, czy jemu naprawde na mnie zalezy? Dziekuje serdecznie Emilia

witaj Igorze. czy będę z Łukaszem B. ? pozdrawiam

Dziękuje Igorze. Ale wiesz...okazało się, że jednak nie został tak do końca sam. Ożenił się ze swoją byłą-wpadli :/ I w zasadzie to chyba ja zostałam sama, koczołuje na tej stancji jak Pustelnik. Zawiodłam się na ludziach. Teraz wiem, że mogę liczyć tylko na siebie ;( Z resztą ciągle mam pod górkę :/ W gruncie rzeczy jestem okropnie samotna i dopiero teraz zdaje sobie sprawę, że potrzebuję miłości,wsparcia, że już się niczego nie obawiam. Być może robię głupie wywody na forum...nie wiem. Mam jednak 3 pytania: Kiedy przeżyję tą odwzajemnioną miłość? Czy uda mi się podnieść swój poziom nauki i samooceny w tym roku? Co myśli o mnie on(czy kiedyś szczerze porozmawiamy) i jego kolega(czy ja temu koledze chociaż trochę się podobam)? P/s: Co sam mi poradzisz? Przepraszam jeśli zadałam za dużo pytań.

witam, niestety już kilka razy oblałam egzamin na prawo jazdy w Piotrkowie Trybunalskim, a teraz zbliża się kolejny. Mama radzi mi, że jeśli po raz kolejny nie zdam, powinnam przenieść swoje papiery do Łodzi. Czy powinnam jej posłuchać? Z góry dziękuję za pomoc

witam, rozstalam sie nie dawno z chlopakiem i mam pytanie bedziemy jescze razem? czekam na odp i pozdrawiam:)

pysiak

Witam! Drogi Igorze, rozstałam się niedawno z chłopakiem i mam pytanie czy on mnie jeszcze kocha i czy będziemy razem? pozdrawiam i czekam na odpowiedź. :)

Witam Cię serdecznie Igorze .Proszę powiedz mi , czy mój mąż mnie zdradza ,jakie są wobec mnie jego uczucia , dlaczego mnie ciągle okłamuje i oszukuje i jak będzie wyglądało dalsze moje życie ? Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i życzę zdrowia .Załamana beatus05

Witam wszystkich:) co tam u was ciekawego słychać:)? Igor mam małe pytanie do Ciebie;) ,zakładam właśnie biznes (wreszcie).Moje pytanie brzmi czy wyjdę na tym dobrze czy może będę miał z tego tytułu same problemy? dziękuję za informację:) Pozdrawiam:) WiLdCaRd P.S widzę,że nic się tutaj nie zmieniło;)

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

Będziesz miał problemy, ale nie same :]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

W sumie masz rację Darku ,każdy biznes wiąże się z problemami:),ale czy będą z tego takie dochody abym utrzymał się na rynku:)

Zostalam pominieta...ale co tam...probuje dalej:) "Z tego co widze to masz rece pelne roboty, czy ty w ogole sypiasz, czy ludziom karty stawiasz i zaklecia posylasz??? :-) Dawno Ciebie tu nie bylo, a kolejka dluga, wiec ja tylko tak niesmiale prosze o postawieniu kart dla mnie... Firma moja zwalnia ludzi boje sie ze bede na liscie i ja, nie wiem czy wracac do kraju czy pozostac na obczyznie, a poza tym dopiero co wyszlam za maz. jesli mozesz powiedziec mi cokolwiek co widzisz w kartach, bede wdzieczna:)" Pozdrawiam serdecznie!

Witam, mam 2 pytania : 1. Moja mama życzy mi rozwodu.Ma rację ? 2.Czy będę miała jakieś pieniądze, jeśli mąż sprzeda ziemię ? Pozdrawiam

ZAKLĘCIA WiLdCaRd Wczoraj o 14:02 Dzisiaj dopiero przyleciałem jutro zerknę w karty ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję,więc czekam na odpowiedź;)

11 wrze�nia, 20:04cytuj: fragment | całość Witaj Igorze.Pięknie dziękuję za odpowiedż , ale nie do końca rozumiem co karty przez Ciebie chciały mi przekazać.Czy mógłbyś mi to jaśniej wytłumaczyć.Z góry dziękuję B.Pozdrowionka Ps.Wiem że się powtarzam , ale proszę o odpowiedź - tak długo czekam na nią.

Cześć Igorzasty.. weź mi powiedz czy ktoś mnie kocha? czy jest na świecie ktoś kto mnie kocha? THX

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Fajnie Igor, że już jestes czekamy na odp. od Ciebie :)