| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
wywolywanie duchow hmmm.........wywolujac ducha niewiem z jakim duchem mamy do czynienia.. po za tym dla jasnosci powiem ze niemozna wywolac szatana jak niektorzy pisali wczesnie szatana mozna zaprosic ale.....juz nieodejdzie tylko zostanie a wywolywanie duchow to pierwszy krok do opetania jak wywlac? sluchajcie kazdy moze wywolac wystarczy swieczka najlepiej biala podobno musi byc tez czosnek i wystarczy zas wywolujemy ducha ktorego chcemy i to wszystko pamietajmy jednak ze musimy miec cos zeby duch nam odpowiadal lub dal jakis znak najlepiej zrobic tabliczke z alfabetem sam tego nierobilem ale coz nigdy niedowiecie sie jak to jest jak sami tego niezrobicioe a co do ilosci to nawet samemu mozna wywolac ducha tylko strach jest wiekszy
|
|
|
Kurwa słuchajcie nigdy nie wywołujcie duchów.
a z resztš rubcie co chcecie ja
wam tylko powiem a raczej ostrzege
nigdy o 3 w nocy bo się kurwa naoglšdacie duchów
aż wam pizdš wyjdzie.
|
|
|
Ludzie słuchajcie jestescie zacimieni naukš.
Po pierwsze duchóy można wywołaci tylko dla
dobrych intęncji ponieważ jak robicie to dla zabawy czy
dla własnego zaspokojenia to napewno gogo z wywołujšcych
opęta zła moc i moze być nieciekawie.
a ja jestem pewny że wy nie robicie tego dla dobrych intencji
więc przestancie pierdolici
|
|
|
NIe wywolujcie duchow bo bedziecie mieli przejebane tak jak ja
|
|
|
Pytam po raz krtóry co sie stanie jak wywołam osobe żyjšca wroga jakiego ? i jeszcze jedno czy można samemu wywołac ducha bo nie chce byc odpowiedzialny za osoby. Czekam na odp :) Pozdrawiam :)
|
|
|
Sławek
Po co wywoływać duchy , masz ich doć koło siebie :)))
|
|
|
cze! chciałam sie dowiedzieć co nieco na temat wywoływania duchów,nie wiem jakie mogš być tego konsekwencje i czy wogóle w to wierzyć.Czy może mi kto szczerze odp?
|
|
|
hmmm...nie polecam...kiedys z moja przyjaciolak zaczelysmy sie niby wyglupiac...i chcialysmy wywolac ducha jana pawal II..bylo to niedlugo po jego smierci...z naszych wyglupow nic nie wychodzilo..bo jetesmy niezle zezwirowane i smialysmy sie jak glupie....ale wkoncu jakos juz nas przestalo to smieszyc....z siweczek ulozylysmy krzyz zapalilysmy je...obok polozylysmy zdjecie papieza....ja czytalam fragmengty pisma siwtego a ania powatzala...za mna i sie modlila...wkoncu nie przynosilio to zadnych skutkow...ale czulysmy ze cos jest nie tak bo w moim pokoju zrobilo sie jakos dziwnie bylo czuc sam zapach dymu...i swieczki zaczely gasna pokoleji...buuu....wystraszylysmy sie ...ale dalej robilysmy "co do nas" nalezalo.... wkoncu zaczela mocno wiac u mnie firanka...mimo ze wszsysko bylo zamkniete...zgasly dwei osstnie swieczki...( nie byly wypalone) zamknelysmy wszystko i zebralysmy sie szybko..dzieki bogu nic nas pozniej nie przesladowalo...
mamy jednak w szkole dobre kumpele...ktroe tez sie kiedys odwarzyly na wywolywaniu duchow...poszlysmy do nich i o tym opowiedzialysmy...one mowia ze tez to robily i juz nie beda wiecej..mowia ze podobnie jak my zapalaly swieczki w ksztalcie krzyza... wzielyewangeli wlozyly do srodka klucz..w poprzeg ksiaki tak ze jego gorna czesc wystawala....zlapaly sie za rece i zaczely modlic...poznej zaczely zadawac pytania...zaczely od " duchu jestes tu ...?? jezeli tak daj anm jakis znak" wtedy ksiazka obrocial sie razem z kluczem lekko w jedna strone....a pozniej zaczely mu zadawac pytania...jezeli obrala sie chyab w lewno to iodp byla negatywna..a w prawo poz..bo jak zapytaly czy jest tu to w prawo sieobrocial ksiazka czyli odp byla wtedy poz...moiwa ze poeniej przez jakies 1,5roku cos dziwnego nie dawalo im spokoju...ze caly czas je straszylo..nie chce pisywac jak..bo za dlugo a pozatym nie chce o tym myslec...a pozatym moja jedna kumpela ma niezapomniany znak po tym..bo byla w domu i nagle jakas butelka niewiadomo skad walnela jej w glowe i rozciela czolo..pozniej jak jej rodzice wrocili nie bylo zadnej butelki a ona byla cala zakrwawiona..no i oczywiscie szycie....i blizna do dzis...a pozatym slyaszalam o dzieciach ktore wywolywaly ducha adolfa hitlera i podczas wywolywania jego ducha jednen chlopczyk zginol.....ni epolecam takich zabaw..to wcale nie jest zabawne i tym bardziej smieszne...no chyba ze chcecie sobie narobic niezlych problemow..uzyc wiele strachu i byc moze zejsc z tego swiata
|
|
|
ja se ducha wywałałem i jaki taki brzydki, ani formy nie ma, nic ciekawego, lepiej szatana wywoływać chyba, tak słyszałem, ale nie próbowałem...może wy dziewczynki spróbujecie...
|
|
|
kurwa!! niemozna zginac przy wywolywaniu duchow bo sie pytalem ksiedza i bzdur nie piszcie a szatana nie mozna wywolac bo tez sie pytalem ksiedza idioci kretyni durnie szmaty kurwy i wogole dla tych co lubia hard core niech wywoluja se duchy o 3 w nocy a nie jak niektorzy pisza polnoc spierdolency
|
|
|
Naga Suczka fajna ksywka taka seksi :) podobno idzie wywołac a księza to cienki bolki i nic niewiedzš oni tylko wiedzš jak głupoty gadać i pienišdze od frajerów za to brać. Mozna wywołac samemu ducha i co sie stanie jak wywołam ducha osoby żywej ? dziękuje :)
|
|
|
Penelopa gdzie sš duchy koło mnie ? :) możliwe tego nie neguje hehe :)
|
|
|
Ludzie słuchajcie skšczcie ten temat bo kurwa gówno o nim wiecie
ja siedze w nim ponad 10lat i powiem wam tylko przestancie
nawet o tym myleć bo to dla was le się skšńczy
kretyńi jedni
|
|
|
Ludzie słuchajcie skšczcie ten temat bo kurwa gówno o nim wiecie
ja siedze w nim ponad 10lat i powiem wam tylko przestancie