Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

wywolywanie duchow hmmm.........wywolujac ducha niewiem z jakim duchem mamy do czynienia.. po za tym dla jasnosci powiem ze niemozna wywolac szatana jak niektorzy pisali wczesnie szatana mozna zaprosic ale.....juz nieodejdzie tylko zostanie a wywolywanie duchow to pierwszy krok do opetania jak wywlac? sluchajcie kazdy moze wywolac wystarczy swieczka najlepiej biala podobno musi byc tez czosnek i wystarczy zas wywolujemy ducha ktorego chcemy i to wszystko pamietajmy jednak ze musimy miec cos zeby duch nam odpowiadal lub dal jakis znak najlepiej zrobic tabliczke z alfabetem sam tego nierobilem ale coz nigdy niedowiecie sie jak to jest jak sami tego niezrobicioe a co do ilosci to nawet samemu mozna wywolac ducha tylko strach jest wiekszy

gowno

Kurwa słuchajcie nigdy nie wywołujcie duchów. a z resztš rubcie co chcecie ja wam tylko powiem a raczej ostrzege nigdy o 3 w nocy bo się kurwa naoglšdacie duchów aż wam pizdš wyjdzie.

nhihjiojpo

Ludzie słuchajcie jestescie zacimieni naukš. Po pierwsze duchóy można wywołaci tylko dla dobrych intęncji ponieważ jak robicie to dla zabawy czy dla własnego zaspokojenia to napewno gogoœ z wywołujšcych opęta zła moc i moze być nieciekawie. a ja jestem pewny że wy nie robicie tego dla dobrych intencji więc przestancie pierdolici

NIe wywolujcie duchow bo bedziecie mieli przejebane tak jak ja

Pytam po raz krtóryœ co sie stanie jak wywołam osobe żyjšca wroga jakiegoœ ? i jeszcze jedno czy można samemu wywołac ducha bo nie chce byc odpowiedzialny za osoby. Czekam na odp :) Pozdrawiam :)

Sławek Po co wywoływać duchy , masz ich doœć koło siebie :)))

cze! chciałam sie dowiedzieć co nieco na temat wywoływania duchów,nie wiem jakie mogš być tego konsekwencje i czy wogóle w to wierzyć.Czy może mi ktoœ szczerze odp?

hmmm...nie polecam...kiedys z moja przyjaciolak zaczelysmy sie niby wyglupiac...i chcialysmy wywolac ducha jana pawal II..bylo to niedlugo po jego smierci...z naszych wyglupow nic nie wychodzilo..bo jetesmy niezle zezwirowane i smialysmy sie jak glupie....ale wkoncu jakos juz nas przestalo to smieszyc....z siweczek ulozylysmy krzyz zapalilysmy je...obok polozylysmy zdjecie papieza....ja czytalam fragmengty pisma siwtego a ania powatzala...za mna i sie modlila...wkoncu nie przynosilio to zadnych skutkow...ale czulysmy ze cos jest nie tak bo w moim pokoju zrobilo sie jakos dziwnie bylo czuc sam zapach dymu...i swieczki zaczely gasna pokoleji...buuu....wystraszylysmy sie ...ale dalej robilysmy "co do nas" nalezalo.... wkoncu zaczela mocno wiac u mnie firanka...mimo ze wszsysko bylo zamkniete...zgasly dwei osstnie swieczki...( nie byly wypalone) zamknelysmy wszystko i zebralysmy sie szybko..dzieki bogu nic nas pozniej nie przesladowalo... mamy jednak w szkole dobre kumpele...ktroe tez sie kiedys odwarzyly na wywolywaniu duchow...poszlysmy do nich i o tym opowiedzialysmy...one mowia ze tez to robily i juz nie beda wiecej..mowia ze podobnie jak my zapalaly swieczki w ksztalcie krzyza... wzielyewangeli wlozyly do srodka klucz..w poprzeg ksiaki tak ze jego gorna czesc wystawala....zlapaly sie za rece i zaczely modlic...poznej zaczely zadawac pytania...zaczely od " duchu jestes tu ...?? jezeli tak daj anm jakis znak" wtedy ksiazka obrocial sie razem z kluczem lekko w jedna strone....a pozniej zaczely mu zadawac pytania...jezeli obrala sie chyab w lewno to iodp byla negatywna..a w prawo poz..bo jak zapytaly czy jest tu to w prawo sieobrocial ksiazka czyli odp byla wtedy poz...moiwa ze poeniej przez jakies 1,5roku cos dziwnego nie dawalo im spokoju...ze caly czas je straszylo..nie chce pisywac jak..bo za dlugo a pozatym nie chce o tym myslec...a pozatym moja jedna kumpela ma niezapomniany znak po tym..bo byla w domu i nagle jakas butelka niewiadomo skad walnela jej w glowe i rozciela czolo..pozniej jak jej rodzice wrocili nie bylo zadnej butelki a ona byla cala zakrwawiona..no i oczywiscie szycie....i blizna do dzis...a pozatym slyaszalam o dzieciach ktore wywolywaly ducha adolfa hitlera i podczas wywolywania jego ducha jednen chlopczyk zginol.....ni epolecam takich zabaw..to wcale nie jest zabawne i tym bardziej smieszne...no chyba ze chcecie sobie narobic niezlych problemow..uzyc wiele strachu i byc moze zejsc z tego swiata

ja se ducha wywałałem i jakiœ taki brzydki, ani formy nie ma, nic ciekawego, lepiej szatana wywoływać chyba, tak słyszałem, ale nie próbowałem...może wy dziewczynki spróbujecie...

kurwa!! niemozna zginac przy wywolywaniu duchow bo sie pytalem ksiedza i bzdur nie piszcie a szatana nie mozna wywolac bo tez sie pytalem ksiedza idioci kretyni durnie szmaty kurwy i wogole dla tych co lubia hard core niech wywoluja se duchy o 3 w nocy a nie jak niektorzy pisza polnoc spierdolency

Naga Suczka fajna ksywka taka seksi :) podobno idzie wywołac a księza to cienki bolki i nic niewiedzš oni tylko wiedzš jak głupoty gadać i pienišdze od frajerów za to brać. Mozna wywołac samemu ducha i co sie stanie jak wywołam ducha osoby żywej ? dziękuje :)

Penelopa gdzie sš duchy koło mnie ? :) możliwe tego nie neguje hehe :)

Ludzie słuchajcie skšczcie ten temat bo kurwa gówno o nim wiecie ja siedze w nim ponad 10lat i powiem wam tylko przestancie nawet o tym myœleć bo to dla was Ÿle się skšńczy kretyńi jedni

Ludzie słuchajcie skšczcie ten temat bo kurwa gówno o nim wiecie ja siedze w nim ponad 10lat i powiem wam tylko przestancie nawet o tym myœleć bo to dla was Ÿle się skšńczy kretyńi jedni

soory że tak wulgarnie ale na te tematy z takimi pustakami jak wy inaczej się nie da

sam jestes "kretyńiem", nosz k u r w a jaki lolek pojebany

Karlos ja sie ino chce dowiedziec z ciekawosci a ty obrazasz nas kozaku

bo mnie kurwa wkurwia coœ takiego nie znacie się a pierdolicie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.