| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorze obejrzałem dziekuję
ale dalej :(((((
ps jakoś dziwnie odbierałem ten film,tak jakbym obierał drogę co robić dalej.....
ale co z moją babcia?:( tak mi brak
|
|
|
|||
|
Igorze dziękuje Ci za odpowiedź na pytanie.
Mam jeszcze tyko jedno i spadam stąd, więcej nic nie chce wiedzieć:p
Jest pewien mężczyzna,dużo młodszy ode mnie, który wywołuje u mnie skrajne uczucia. Mieliśmy chwilowy romans, łączą nas stosunki zawodowe w tej chwili.
Kiedy to się zaczęło świetnie się dogadywaliśmy - po romansie jest tragedia - on go zakończył, nie wiem dlaczego ale to nie istotne bo z tym się pogodziłam.
Jednak ponieważ łączy nas "praca" ilekroć zaczynamy rozmawiać przeradza się to w kłótnie. On zachowuje się jak upośledzony w komunikacji międzyludzkiej.Nie pierwszy raz nie wiem o co chodzi facetowi. Ale jemu O CO CHODZI TO JUŻ NIE MAM POJĘCIA.Nie wiem czemu tak chamsko zachowuje się względem mnie, choć ja jemu nie wyrządziłam żadnej krzywdy.Dosłownie zaczynam normalną rozmowę a on na mnie naskakuje z twz. "ryjem". Mam wręcz wrażenie, że mnie nie cierpi, nie chce widzieć. I tak jest w rozmowach przez internet - na żywo, jakby nigdy nic...
Jak z dnia na dzień, z czułego i miłego faceta można być dla kogoś tam beznadziejnym, bez żadnego powodu:/. Mam wrażenie, że on jest mało asertywny i na żywo nie jest w stanie mu powiedzieć co mu siedzi na duszy a przez internet od razu atak.Mam też wrażenie, że on kocha tylko siebie i wszyscy ludzie w koło go wkurwiają.
Jezu nie umiem się od niego oderwać, każda najmniejsza sprzeczka wpływa na moje życie na TYLE, że męczę się po nocach.Autentycznie...to nienormalne
no ale podsumowując: Pytanie brzmi:Czy możesz mi poprzez karty jakoś wyjaśnić naszą relację, jaki ma stosunek do mnie, czy będziemy w stanie ze sobą normalnie współpracować?Czy on mnie w ogóle chociaż..lubi czy coś...
|
|
|
Witam
Biedny otrzymał pieniądze i podziękował.
Mam pytanie czy sprzedaż bedzie pomyślna?
Pozdrawiam
|
|
|
Igor, czy mój facet jest uczciwy wobec mnie? czy ukrywa coś?
|
|
|
Witaj Igor!
Czy A myśli o mnie? Czy dobrze wspomina?
Pozdrawiam :-)
|
|
|
wisnia
Wczoraj o 13:09
Tarot kartami VI Monet i V Monet mówi, że musisz uważać by nie zostać oszukaną.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
kamila777
6 dni temu o 14:23
Tarot kartami Diabeł XV i V Mieczy mówi, że musisz mu się zacząć przyglądać ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
bluangel
4 września, 21:56
Tarot kartami VII Mieczy i Cesarz IV mówi, że tak dzięki pomocy i zaangażowaniu starszego mężczyzny.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
emkaa
25 sierpnia, 22:28
Biedak się wystraszył.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
StillUndecided
19 sierpnia, 08:18
Kochana mówią, ale nie widzę sensu w uprzedzaniu faktów.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
mlody233
18 sierpnia, 01:25
O Babcię martwić się już nie musisz.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
mlody233
15 sierpnia, 01:18
To wszystko jest jak najbardziej normalne, te znaki to jeden z najpiękniejszych omenów co do dalszego życia.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witaj,
Igorze proszę zobacz w kartach co mnie czeka w moim związku?
kiedy zamieszkamy razem?
serdecznie pozdrawiam i dziękuję
również w imieniu biednej kobiety.
|
|
|
Igorze,
jestem tu po dłuższej przerwie i na szczęście Ty tu teraz jesteś ;)
Jeśli jest dla mnie odpowiednia chwila to
proszę postaw mi tarota i zobacz w kartach:
Czy M mnie zdradza?
to jest dobry związek?
co mnie czeka w pracy?
Pozdrawiam,
Biednemu daje po kościele co niedziele pieniążki w Twoim imieniu.
|
|
|
Witaj Igor!
Dopomóż proszę, Czy to pan A mnie może oszukać czy chodzi o inną sprawę?
cytuję:
"Tarot kartami VI Monet i V Monet mówi, że musisz uważać by nie zostać oszukaną".
Pozdrawiam:)
|
|
|
madzikowa21
2 godziny temu
Tarot kartami Król Mieczy i Król Pucharów mówi, że kiedy się partner zmieni.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
moor
2 godziny temu
A co widzisz w jego oczach kiedy w nie patrzysz i zadajesz pytanie - czy mnie zdradzasz lub czy mnie kochasz ?
Co do pracy Tarot kartami Cesarz III i V Monet mówi, że otrzymasz nieoczekiwaną pomoc.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
wisnia
16 minut temu
W swoim czasie odkryjesz wszystko sama, w późniejszym czasie dzięki tej zdolności unikniesz wielu kłopotów.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze,
widzę w jego oczach, że mnie kocha i nawet ostatnio coraz bardziej.
Niestety mam jakieś dziwne przeczucia nie wiem czy się wkręcam,
czy może jest dobrze i szukam dziury w całym czy faktycznie coś się dzieje. Dlatego poprosiłam o odpowiedz.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |