Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Przypomminam raz jeszcze, że: - karty stawiam tylko wtedy kiedy przychodzi właściwy czas - stawiam zawsze tylko wróżbę raz - niema co pisać 20 meili Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Niestety jak widzisz słuchać mało kto chce.
Ja tak tylko "pro forma" :) Powiedzmy, że sam coś robię, ale nie wiem, jakie przyniesie to skutki...

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Igor:
Tarot kartami Rycerz Kijów i II Puchary mówi, że niebawem się od tego uczucia uwolnisz.
Dziekuje Igorze :) Hmm mam zatem rozumieć, że nic poważnego z tego nie będzie? I nie ma szans na udany związek?

StillUndecided Wczoraj o 00:56 Sama wiesz, że intuicja cię do tejpory zbytnio nie zawodziła :) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

wendol Wczoraj o 00:53 Jeśli intencje sa dobre to i skutki złe nie mogą być :) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Sama wiesz, że intuicja cię do tejpory zbytnio nie zawodziła :)
Igorze, a co jeśli w tym przypadku intuicja mówi mi coś innego niż karty?

Witaj Igorze!! W Twoim imieniu kupiłam Potrzebującemu chleb i sok, ponieważ było ciepło, tylko podziękował :). Czy mógłbyś zapytać kart o specjalność (chodzi konkretnie o WP i PG), która jest lepsza dla mnie i jak przedstawia się sytuacja. Pozdrawiam serdecznie

:)

StillUndecided 2 dni temu o 09:53 Ale nim postawimy karty zastanówmy się dlaczego tak jest? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

orzeszek24 2 dni temu o 13:03 Tarot kartami koło Fortuny X i Słońce XIX mówi, że najlepszą specjalnością będzie PG :) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Ale nim postawimy karty zastanówmy się dlaczego tak jest?
Nie wiem Igorze, ale coś mi mówi, że tym razem w moim życiu może być inaczej... Co zatem powinnam zrobić?

Witaj Igorze!! Pomyliłam inicjały specjalności :/. GW i PG, czy to ma wpływ na wynik wróżby??? Pozdrawiam i życzę udanego weekendu :)

:)

orzeszek24 3 dni temu o 17:15 To niema znaczenia ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

http://sympatia.onet.pl/tips/experts/zanim-powiesz-tak,5557632,experts-article-detail.html

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Witam Igor problemy finansowe, problemy w związku, kłótnie, nuda,przewidywalność - to się u mnie ostatnio dzieje.jest strasznie, jest masakrycznie, nie widzę wyjścia z sytuacji... Czy jest szansa na zmianę? Jeżeli tak to co nią będzie?Czy stanie się coś przełomowego?

Igorze, chyba miałeś rację co do P. Proszę sprawdź w kartach kiedy (i czy) poznam Kogoś z kim będę szczęśliwa... Z góry dziękuję :)

StillUndecided 3 dni temu o 06:28 Tarot kartami IX Pustelnik i IV Miecze oraz Król Monet mówi, że niebawem poznasz samotnego mężczyznę. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

emkaa 4 dni temu o 19:06 Tarot kartami Sprawiedliwość VIII i VI Monet mówi, że nastąpią przełomy w twoim życiu dzięki którym zrobisz właściwe kroki naprzód. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

witam Igorze zmarła moja babcia którą opiekowałem się wiele lat....non stop :(( czuję się jakby połowa mnie też umarła:( nie potrafię przestać mysleć,znależć dla siebie miejsca.... ciągle widzę oczy babci kiedy przeprowadzałem reanimacje:( niestety odeszła:( co mnie czeka dalej w życiu?praca?itp czy babci jest dobrze tam gdzie teraz jest? i czy jest zadowolona z lat które jej poświęciłem?czy ma mi coś za złe były piekne chwile,ale były też z mej strony chwile słabości w nerwach:( czasami człowiek coś powie wykrzyczy bądź zrobi....a potem załuje:( biedny dostał pod kościołem jednak to była mała suma:(

mlody233 3 dni temu o 23:14 Sam wiem najlepiej jak to jest kiedy człowiek coś powie, a potem się łapie, że za dużo powiedział, ale życie składa się niekiedy z błędów również, są one istotnym elementem naszego samorozwoju. Jak znajdziesz wolny czas to spokojnie zerknij na ten film, dużo powinien ci wyjaśnić. http://www.youtube.com/watch?v=QmP01eTau6o Pozdrawiam Cię Serdecznie Igor ps. nie ważna jest suma, ważne są intencje

Niech Moc Będzie z Tobą

dziękuję już oglądam choć to jak na razie nie jest odpowiedź na me pytanie:( Igorze napisz coś jeszcze bo dalej mi źle :( babcia zmarła na 2 dni przed moim ślubem:( dostaliśmy nakaz zgode od proboszcza aby nie odwoływać slubu na slubie nad naszymi głowami mej i żony(która też mi pomagała) pojawił się piekny czarny motyl.... ale co najbardziej mnie poruszyło... dzień po śmierci babci położyłem się w łózko w którym zmarła i wypłakałem się za wszystkie lata....po wstaniu z poduszki odbite zostało jakby wybielaczem(poduszka była niebieskawa) ładne serce.... sam nie wiem co myśleć o tym (zrobiłem nawet zdjęcia tego) widoczne jest ono w świetle dziennym na wieczór przy lampie normalna poduszka
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.