Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

mi daja cos w stylu jak sytuacja wygalda nie mowie ze sie sprawdza ;) sama chcialabym sobie umiec stawiac albo cos podobnego bo nie chce sie pytac, a tak to jestem troche zalezna od kogos czego nie lubie. Tarot nie jest dla mnie bo probowalam.

Dziewczyny (i chłopaki)! :) Igor wróży, pokazuje przyszłość, która bez wzięcia Waszych spraw w Wasze ręce będzie... taka sobie :) A może by tak wreszcie na poważnie zająć się swoimi sprawami i pomóc losowi? :) http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&t=153150 Oczywiście można siedzieć i czekać, aż... samo się... :) Pomóżcie sobie i losowi - dajcie szansę na zmianę... Samo się nie zrobi :) Chcecie aktywnie kształtować swoją rzeczywistość, czy tylko czekać na "wyrocznię"? Zmieniając siebie, zmieniamy świat :) P.S. Myślę, że Igor mnie pochwali :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

i myslisz ze to cos zmieni :)

ok., ale to nie jest moja bajka. Zmiany następują powoli i potrzeba wiele cierpliwości i wsparcia bliskiej ci osoby. Mnie takie rzeczy nie przekonują, może komuś pomogą.

:)

A skąd wziąć i w jaki sposób utrzymać przy sobie tą bliską osobę?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Igor:
madzikowa21 4 dni temu o 22:02 Jutro będę patrzył w karty, dzisiaj odpowiadałem na maile ;) Pozdrawiam Igor
Dzięki Igorze, zatem cierpliwie czekam na "jutro" ;) Serdecznie pozdrawiam m.

wendol:
A skąd wziąć i w jaki sposób utrzymać przy sobie tą bliską osobę?
Z połową się zgodzę- skąd wziąć taką osobę? Ale dalsza część: jak utrzymać... Nie utrzymywać! Żyć tak i być takim, żeby sama chciała... Pzdr

79277:
Żyć tak i być takim, żeby sama chciała...
Nie nie - te sprawy to kwestia zaklęć ;) Nie ważne, co sobą reprezentujemy - w razie czego Igor pomoże ;) Nie zdziwiłbym się, gdyby niektórzy tak rozumowali :)

Igor daje tylko wskazówki i od ciebie zależy co z nimi zrobisz :), poza tym to niezły psycholog :). Chyba o nas zapomniał. Igorze, kiedy odpowiesz na moje pytanie :)

:)

orzeszek24 13 lipca, 22:10 Pamiętam, pamiętam ale odpowiedzi udzielam kiedy nadchodzi właściwy czas :) Pozdrawiam Igor ps. inne czynniki nie mają na to wpływu.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Biedny podziękował za okazane wsparcie pieniężne mam pytanie Czy jestem w sercu K ? Kiedy spotka mnie prawdziwa milość?

Witam Igorze, Proszę sprawdź co mówią karty na temat mojego związku z P. Czy jest szansa, że będzie to "coś" poważnego? Z góry dziękuję za poświęcony czas i pozdrawiam :)

yohanna22 5 lipca, 00:01 Kart najlepiej sobie samemu nie stawiać, jest tutaj wiele pułapek. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

StillUndecided 17 godzin temu Tarot kartami Rycerz Kijów i II Puchary mówi, że niebawem się od tego uczucia uwolnisz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

jagnuca 4 lipca, 22:00 Tarot kartami VIII Mieczy i III Monety mówi, że możesz w tej sprawie swobodnie zaufac swojej intuicji. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

madzikowa21 28 czerwca, 22:02 Tarot kartą IX Monet mówi, że czeka cię szczęście i nie tylko wmiłości ale jeszcze w finansach. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

jaaaa 27 czerwca, 11:4 Kiedy wspomożesz napisz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

nowa81 22 czerwca, 23:26 Przecież znasz odpowiedzi;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Olar4 18 czerwca, 21:51 Tarot kartą Sąd XX mówi, że tak myśli raz za czas. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

wendol 4 lipca, 23:48 Niestety jak widzisz słuchać mało kto chce. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.