| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
GallAnonim
7 dni temu o 16:54
Chciałem cię zapytać kiedy zaczniesz sam myśleć ?
Pozdrawiam
Igor
ps. bo kiedyś będziesz, ojcem, mężem itd.. :)
|
|
|
lunar
7 dni temu o 22:37
Skoro sama sobie udzieliłaś odpowiedzi na pytanie to nic po mnie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
basiula1
6 dni temu o 18:43
Tarot kartami IV Puchary i VI monet mówi, że na razie to on nie jest na takie rzeczy w ogóle gotowy, zatem najlepiej sobie dużo nie obiecywać by nie być rozczarowanym.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Udzieliłam odpowiedzi na Twoje-jak pracuje nad swoją dojrzałością. Ja pytałam o to, co mu z tej pracy wyjdzie w kontekście relacji ze mną. Pozdrawiam:)
|
|
|
lunar
4 dni temu o 19:20
Tarot kartami VII Mieczy i Rycerz Kijów mówi, że będzie to dla niego pożyteczne.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witaj Igor, dawno mnie tu nie było.Chyba z dobrych kilka lat.
A tak się jakoś dzieje,że obecnie jestem na rozdrożu w związku z moim życiem zawodowym.
Chciałabym zapytać co moją karierą muzyczną?Czy uda mi się dotrzeć do postawionego sobie celu? Ciągle trafiam na jakiś dziwnych ludzi.Czy trafię w końcu na osobę, która mną dobrze pokieruje?
Chce zarabiać na muzyce, nie wyobrażam sobie innej pracy.
Mam wrażenie, że zrobiłam już wszystko co w mojej mocy a nic się nie rusza i stoję w miejscu:/.
Pozdrawiam
|
|
|
Czesc Igor:)
Chcialam pomoc bratu przyjechac i pracowac w UK. Zreszta nie tylko moze tez uczyc sie, bo w Polsce nie zabardzo mu idzie. Czy to wypali czy znajdzie prace?
Pozdrawiam:)
|
|
|
Igorze
co mi jest?jestem strasznie rozbity fizycznie i psychicznie...
czuję że jestem poważnie chory
nie potrafię jednak znaleźć metody na moje problemy
naprawdę brak mi już sił ..to dziwne uczucie jakby koniec??
pozdrawiam
|
|
|
Witam Igorze
Jeżeli w kartach widzisz moją aktualną sytuację po prostu mi odpisz bo to pilne.
- Czy znajdę pracę? jeżeli tak to kiedy to będzie i czy będę z niej zadowolony?
Pozdrawiam
|
|
Pozdrawiam Gall |
|
GAllAnonim pracy jest kupe bo dzwonilam wczoraj po agencjach, wymagany jest tylko jakotaki Angielski, zeby sie jakos porozumiec w pracy.
Igorowi chodzi o to, ze musisz zaczac twardo stapac po ziemi i nie uciekac, a ty chcesz uciec, a bedzie to samo. Zacznij walczyc:)
Pozdrawiam:)
|
|
|
Oczy mamy takie same Igor i w takim razie tak samo ślepe-zawiódł mnie po raz kolejny i nie widzi w tym problemu, bo był zajęty....
|
|
|
Witaj Igorze:-)
planowalam z moim dlugoletnim chlopakiem slub, niestety tydzien temu wszystko sie nagle rozpadlo...Moje pytanie w zwiazku z tym: czy mimo kryzysu wrocimy do siebie i zalegalizujemy nasz zwiazek jak planowalismi? Czy tez zamknac ten rozdzial ostatecznie?
pozdrawiam serdecznie i dziekuje z gory za odpowiedz:-)
P.S. Wplacilam na biedne dzieci...
|
|
|
Hej Drogi Igorze :-)
Jak myślisz, będzie coś z tego ? Czy to tylko moje urojenia?
Jak zwykle czekam z niecierpliwością na Twoją błyskotliwą odpowiedź.:)
Pozdrawiam G.
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
Witaj Igorze!!
kupiłam głodnemu chleb i coś do niego, nie chciał pieniędzy. Podziękował i powiedział, że ludzie nie są przygotowani i nikt o się tym nie martwi. Mam dylemat, nie podoba mi się kierunek studiów, na którym jestem. Chcę, go zmienić na gr..., ale władze uczelni nie patrzą na przeniesienie łaskawym okiem. Czy zmienić uczelnię np GD gr...? Czy spróbować przekona władze. Mam niewiele czasu, bo za kilka dni musiałabym złożyć dokumenty w innych miastach. Pozdrawiam.
|
|
:) |
|
|||
|
orzeszek24
6 czerwca, 13:43
Dziękuje za informacje od Biednego, co do ciebie Tarot kartami Pustelnik IX i VIII Kijów mówi, że nowy pomysł i poparcie dla twoich idei przyjdą w odpowiednim czasie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Grace
3 czerwca, 20:58
Najbardziej lubię pytania z odpowiedzią tle ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
vienna
29 maja, 10:04
Tarot kartami Rycerz Mieczy i Walet Pucharów mówi, że osiągniesz tryumf w sporach.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
lunar
29 maja, 07:34
Bo nie wyciągasz wniosków i nie jesteś konsekwentna ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. a wszystko z tego, że jesteś słaba i nie dbasz o siebie
|
|
|
yohanna22
24 maja, 14:24
Lepiej bym tego nie ujął.
Pozdrawiam
Igor