| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam serdecznie
Chciałam zapytać czy Marcinek ożeni się z Joasią ? czy bedzie jej wierny czy moze bedzie zdradzał??
|
|
|
Witam serdecznie
Chcialam zapytac czy Marcinek ożeni się z Joasią czy bedzie jej wierny? Czy dojdzie do slubu?
Biedny dostał datek i podziekował
|
|
|
Witam
Zgodnie z zasadą podarowałam biednemu pieniądz i powiedziałam że od Igora ;On powiedział - Podziękuj mu
Czy adorator umówi się ze mną kiedykolwiek ?
Czy w ogóle mysli o mnie?
Pozdrawiam
|
|
|
Cześć Igorku
Ubogi otrzymał datek i podziekował
Chciałabym zapytać czy jeszcze spotkam prawdziwa milość i kto to będzie ? czym się będzie zajmował ? jak będzie wyglądał ?
No najwazniejsze kiedy i w jakich okolicznościach?
Pozdrawiam i dziekuję za odpowiedź
|
|
|
Witam Igorze.
Ostatnio spotykałam się z pewnym mężczyzną, zakochałam się w nim i myślę że on odwzajemnia moje uczucia, a bynajmniej tak mówił i jako pierwszy wyszedł z ową deklaracją. Niestety rozstaliśmy się. Wydaję mi się że on boi się poważnego związku i zaangażowania. Bardzo mi na nim zależy. Chciałam Ciebie zapytać o to
Czy on mnie kocha?
Czy faktycznie boi się poważnego związku?
Czy my będziemy jeszcze razem?
Czy istnieje jakiś sposób żeby go odzyskać i aby się zaangażował? Jeśli tak to jaki?
Bardzo proszę o odpowiedź na moje pyania i z gory dziekuję.
Biedny otrzymał datek i podziękował.
Pozdrawiam
|
|
|
Dzień dobry Igorze,
Bardzo proszę o poradę.
1.Czy propozycja mojego szefa partnerstwa w firmie (zaproponowana mi i dwóm współpracownikom), będzie dla mnie korzystna ? On ma być w większości za granicą, a my prowadzimy firmę i dzielimy się zyskami (oczywiście w dużej części również z nim)?
2.Czy nieporozumienia mojego męża w firmie są przejściowe, czy odzyska zaufanie dyrektora, z którym się skonfliktował? Czy finanse jego w tym roku nie ucierpią? Czy ma w firmie jeszcze owocną przyszłość ?
Biedny pozdrawia i bardzo dziękuje.
pozdrawiam
Aneta
|
|
|
Witaj Igor,
Dawno do Ciebie nie pisalem ale nazbieralo sie pytan bez odpowiedzi wiec czas sie odezwac...
1.Czy zachoruje na chorobe ktora aktualnie panuje w domu w ktorym mieszkam? czy moze uda mi sie ja ominac? a moze bylem juz na to chory i nie potrzebnie sie martwie?!
2.Czy wraz z narzeczona dostaniemy zielona karte?
3.Czy wyjedziemy do USA?
4.Czy zmienimy aktualna prace?
Biednego jak zawsze wspieramy od Ciebie, przewaznie tego samego pod jednym z PL kosciolow. Pozdrawiam cie serdecznie, czekam na odpowiedz.
|
|
Pozdrawiam Gall |
|
Witaj Igorze!!
Tym razem sama kupiłam bezdomnemu chleb..., podziękował za jedzenie. Niestety nie mam Ci nic do przekazania :(. Chciałam zapytać o to kiedy znajdę dobrze płatną pracę?? Mam spory deficyt. Pozdrawiam serdecznie
|
|
:) |
|
Witam,
Zastanawiam się czy moja rzekoma "super" inwestycja faktycznie jest okazją na jaką wygląda? Czy warto?
P.S. Igorze biednych pod Kościołem w moim mieście nie widuje, ale są za to przed hipermarketami ;)
Pozdrawiam G.
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
Witaj,
Igorze kiedy się przeprowadzę?
kiedy mój partner oświadczy mi się?
co mnie czeka w pracy?
Biedny dziękuje i pozdrawia,
ja również pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź,
m.
|
|
|
Długo mnie nie było a inna spraw, że nie mogłem się w ogóle zalogować, jutro odpowiem na wszelkie zaległe pytania.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze-poprzednią wróżbę już rozumiem. Teraz mam pytanie co dalej z nami. Co zrobić? Czy on już rozumie i naprawić chce. Pozdrawiam:)
|
|
|
Ciesze się Lunar, że to do ciebie doszło a ty jak czujesz?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Grace
11 kwietnia, 15:20
No ale supermarket to nie Kościół a biznes i powodzenie rozbijają się o szczegóły.
Pozdrawiam
Igor
ps. napisz jak spotkasz pod Kościołem ;)
|
|
|
Igorku-ja czuję o dziwo, że dobrze będzie. Nie wiem czy on rozumie wszystko, wiem, że większość, jednak wykrzyczenie czegoś przy ludziach, którzy przyznają Ci rację działa;) Wiem, że teraz jest niepewny i się boi wychylić głowę, żeby znów nie oberwać, bo cięta na niego ostatnio byłam, choć po sobocie przeszło mi trochę. To jest ciężki facet-bo bardzo dziecinny i jak coś spaprze tłumaczy się słabością, ja jestem ciężka-bo dużo wymagam od siebie i od niego w tej relacji-wzajemnej odpowiedzialności, troski etc. Byłam długo stroną dającą tylko, a w zamian sostawałam buziaka i teksty, że jestem najlepsza na świecie, ale nie mogłam liczyć już na ramię będąc w sytuacji krytycznej. Wiem, że chciałby naprawić, wiem też że nie wie jak. Chciałabym wiedzieć jak Ty naszą przyszłość widzisz. Pozdrawiam:)
|
|
|
lunar
Wczoraj o 08:55
Podobnie do ciebie ;)
Pozdrawiam
Igor
ps.oczy mamy takie same :)
|
|
|
Może i takie same, ale Twoje widzą lepiej i dalekosiężniej, a ja swoim nie wierzę....
Dzięki:*
Mnie jeszcze martwi czy dziewczyna, którą pociesza się z nią nie spiknie.....
|
|
|
Witaj,
Igorze dawno mnie tu nie było i miałam problem z logowaniem.
Proszę zobacz w kartach co mnie czeka nowego w związku.
1.Czy mój partner dojrzał do założenia ze mną rodziny?
2. czego mogę się spodziewać w nowej pracy?
Mam dziwne przeczucie, że coś ważnego zaczyna się dla mnie dziać,
boję się tego, ale w głębi duszy wiem, że nie powinnam bo jest to dobre... Igorze co to jest? Skąd te przeczucie?
Biedny mi nic nie odpowiedział/
Pozdrawiam,
m
|
|
|
lunar
22 godzin temu
Tarot kartami VII Pucharów i X Mieczy mówi, że twoja satysfakcja zostanie zaspokojona.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
moor
minutę temu
Tarot kartami Sprawiedliwość VIII i III Miecze mówi, że partner psychicznie będzie gotowy w sierpniu, co do pracy czeka cię tam konkurencja - ale jeśli spokojnie do tego podejdziesz wyciągniesz niebywałe korzyści przydatne w dalszej drodze.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |