Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Wendoł trafna uwaga ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ktoś kto twierdzi, że nie sppotkał biednego, niech skożysta z tego artykułu: http://supernowosci24.pl/nfz-nie-refunduje-leczenia-16-miesiecznej-karolinki/#comment-21370 Dołóżcie się. Nie bądźcie chujami Pzdr

79277:
http://www.kinomaniak.tv/film/Chorowac-w-USA/40958 Tak do tak pięknego systemu dążymy Nie przejmuj się 79277 i tak zostaniesz wydupczony a używanie słowa na ch.. tak mało na miejscu. Masz dobre serce ale swoimi 100złoty dołożył byś się do wspierania systemu. System by to połknął jak muchę czy coś znacznie mniejszego i i tak by powiedział mało. Nie wbijaj nas w poczucie zażenowania. Szukaj jakiś innych rozwiązań. Tak jak Zbyszek Popko mówi każdy nasz sms na pajacyka tylko pogarsza sprawy. Kwota którą ktoś gdzieś wymyślił jest kwotą sztuczną Jak zapłacisz potem każe ci zapłacić 10 razy więcej. To tak jak ta ochotniczka ze stanów w USA za lek jej kazali płacić 120 dolców na Kubie kupiła to za 5 centów. Szukaj innych rozwiązań. Pzdr

http://www.kinomaniak.tv/film/Chorowac-w-USA/40958

drogi Igorze! mam kilka pytan 1 czy moj obecny chlopak z ktorym mam 2 dzieci dalej bedzie mnie oszukiwal i zdradzal 2 czy powinnam od niego oddejsc 3 jak tak czy poradze sobie z dziecmi finnansowo z gory dziekje

nuna

Witaj lgorze :) Twoje karty sie nie myla, przekonalam sie o tym wiele razy. Trafiasz w sedno :) Jeszcze jeden raz chce cie poprosic. Mozesz sprawdzic, czy powioda sie moje plany? Biedny pokiwal glowa...

Witaj, Igorze znów wiele się działo i moje pytania są nieaktualne. Proszę tylko zobacz mi w kartach czy: 1- nowa praca to już ta wymarzona, ostatnia? 2- co mnie czeka w związku z partnerem? 3- kiedy się przeprowadzę do D? 4- kiedy założe z partnerem rodzine? bardzo ci dziękuję w moim i biednego imieniu ;) Pozdrawiamm, m.

Witaj Igorze Biedny podziękował . Proszę powiedz co mnie czeka w najbliższej przyszłości i co powinnam zrobić ze swoim życiem ? Pozdrawiam serdecznie

Witam Cię Igorze Dawno nie byłam na tym forum. Spotkałam biednego, dałam pieniądze i powiedziałam, że to od Ciebie. On mi odrzekł, że koniec się zbliża, szykują się zmiany i odszedł. Chciałam Cię zapytać o moją przyszłość. Czy widzisz zmiany w sferze uczuciowej?? A może moja sytuacja ulegnie poprawie?? Pozdrawiam

:)

Dziękuję za wszelkie datki, jutro odpowiem na zaległe pytania. Pozdrawiam Igor ps. orzeszek24 dobra robota, dziękuję ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Wyglada na to,że wczoraj skończyły się problemy mojego męża. Czy teraz w pracy będzie mógł rozwinąć skrzydła, nastąpi jakaś poprawa, będzie bliżej domu i skończy odkładane studia? Czy po tych jego problemach wreszcie odżyjemy? Jak mogę mu pomóc odzyskac wiarę w siebie? Biedny dziękuje za datki. pozdrawiam Aneta

anet 5 dni temu 11:53 Musisz mu kupić taką książkę "Refleksje Oświęcimskie" Antoni Kępiński. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

nicze 6 stycznia, 09:59 Święte słowa nicze. Pozdrawiam Igor ps. najtrudniej przekonać się do zmian

Niech Moc Będzie z Tobą

orzeszek24 7 lutego, 21:20 W twoim życiu zmiany nabiorą niebawem realnych kształtów,nie wolno się tylko znowu przed wszystkim rękami i nogami bronić. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Datek biednemu dałam a on serdecznie podziękował Moje pytanie brzmi Czy rozwinie się znajomość z M ? co z niej wyniknie?

Czy mój znajomy o którym myślę jest wolny i czy mu się podobam? Biedny podziękował

beatus05 6 lutego, 23:1 Tarot kartami Wisielec XII i Kapłanka II mówi, że po okresie pokuty - czekana ciebie zasłużone szczęście. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

madzikowa21 28 stycznia, 11:55 1. Cesarz IV 2. As Mieczy 3. Król Kijów 4. VIII Mieczy Generalnie praca OK ale o resztę trzeba zawalczyć. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Olar4 27 minut temu nie, tak Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

bluangel 42 minut temu Tarot kartami Kochankowie VI i Cesarz IV mówi,że raczej może to być związek nietrwały. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.