Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

ktoœ przetłumaczy?

A co ty nie lubisz pierniczków??

podziel sie, bo gruba bediesz ;p

ciekawe że słońce znajdzie się na równiku galaktycznym właœnie przez trzy dni tuz przed bożym narodzeniem 21-23.12.2012

a wiecie kiedy nastapi koniec œwiata?? bo ja wiem ale nie powiem bo mi tata nie kazał ja widziałem osobiœcie matke Terese z Kalkuty

wg kolizji roznych przepowiedni rok 2012 bedzie mial cos wspolnego z koncem swiata.papiez zostanie zamordowany w kraju muzulmanskim czeka nas kolizja z meteorem(wg doglebnych interpretacji z trzema meteorami) mowia o tym przepowiednie nostradamusa ewangelia(apokalipsa;-() i rozne stare wierzenia &stuff like that.i w zwiazku z tymi meteorami odwrocenie biegunow.a na tej stronie przeczytalem wizje dnia w ktorym nastapi to feralne odwrocenie.ssstrrrrraaaaaszszszszszne!!!! ale mam nadzieje ze to sciema;-D mysle ze koniec swiata to bedzie zemsta chucka norrisa za dowcipy o nim;-P

nastšpi to w 2012 12 21 o godzinie 11.11 kiedy nastepuje przesilenie zimowe. planety ustawia sie równolegle co sie dzieje raz na 11000 lat i słonce zacznie odziaływac na ziemie z hiperaktywnoscia (czy jakos tak) i nastšpi na ziemi zmiana biegunów a przy okazji wielkie trzesienie ziemi i powódz (komórki przestana działac) ziemia sie zatrzyma na 3 dni i zacznie potem krecic sie w 2 strone przez nastepne 11000 lat.

jasiu przybiega do mamy i krzyczy: -mamo, mamo widzialem dzisiaj matke boska mama na to: -jak to? gdzie? - jak szedlem do ksiedza do zachrysti, to widzialem go w drzwiach i gadal do jakiejs baby "matko boska, idz stad bo jeszcze ktos cie zobaczy!":):):)

Kpisz sobie...? co dzięki temu pokazujesz?

mi się zdaje że koniec œwiata bedzie wtedy kiedy ludzie nie będš wiedzieć co to znaczy

moim zdaniem słyszałem tesz o komecie dlatego terz zwracam się dokomety bo jak słyszałem 2012-5-26 to jest pełna data uderzenia komety wziemie na tomiast,jeszcze była podana godzina jak pamietam to 16:45ut (united time) idlatego prosze o odzdwonienie muj num kom 500147770 dziękuje serdecznie

typuje rok 2012i 2036 data 2012-5-26 16:45 ut (united time) wiem sporo naten temat jak ktoœ chce pogadać 500147770 zparaszam

Czyżby znowu miłe niespodzianki dla znajomych :)

ale patent ;D zalegasz gdzies a tu nagle zaczynaja telefony dzwonic " Dzien dobry, ja w sprawie konca swiata dzwonie" XD albo "witam, ja w sprawie tej komety co ma uderzyc w ziemie" :D:D:D:D komus takie jaja wykrecic ;D

moim zdaniem HUJ WAM W D U P E !!!!!!!!!!!!!!!!!hehehehheh ta historia to do dupt narx TORCIDA hehehehhe

ja wiem kiedy. wtedy gdy œwiat opanujš maszyny... terminator rzšdzi!!! a wiecie gdzie ?? w dupie!!!!!! a kiedu to panchuj wie najlepiej qrwaaa

aaaaaa ja pamietam. koniec swiata mial byc jak kaczynski doszedl do wladzy huj jeden knyp. i co? jest!!powoli koniec polski narazie... potem niemcy, anglia, earopa, azja,....... œwiat.... tak to jest jak w polsce do panowania dostal sie pierwszy kosmita KACZYŃSKI

kamil terlecki (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Z tego co czytałem miał być 2156 lub jakoœ tak ale się okazało, że kometa skręci i minie nas jakieœ 3 miliony kilometrów lub dalej, pisała o tym Wyborcza jkieœ 3 lata temu. Bardzo ciekawy był ten artykuł. Pozdrawiam Igor ps. wrózby nie do konca się spełniajš zwłaszcza takie z sprzed kilku tysięcy lat, mogana to wpłynšć zjawiska kosmiczne takie jak nagłe zapadnięcie się gwizdy lub inne bardziej przerażajšce.

moim zdaniem koniec œwiata nastšpi jak niezdam do następnej klasy albo jakkaczyński puœci bška!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!będzie zadyma

też mam sny ale o kun kfu
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.