| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
ciekawe że słońce znajdzie się na równiku galaktycznym włanie przez trzy dni tuz przed bożym narodzeniem 21-23.12.2012
|
|
|
a wiecie kiedy nastapi koniec wiata?? bo ja wiem ale nie powiem bo mi tata nie kazał
ja widziałem osobicie matke Terese z Kalkuty
|
|
|
wg kolizji roznych przepowiedni rok 2012 bedzie mial cos wspolnego z koncem swiata.papiez zostanie zamordowany w kraju muzulmanskim czeka nas kolizja z meteorem(wg doglebnych interpretacji z trzema meteorami) mowia o tym przepowiednie nostradamusa ewangelia(apokalipsa;-() i rozne stare wierzenia &stuff like that.i w zwiazku z tymi meteorami odwrocenie biegunow.a na tej stronie przeczytalem wizje dnia w ktorym nastapi to feralne odwrocenie.ssstrrrrraaaaaszszszszszne!!!! ale mam nadzieje ze to sciema;-D
mysle ze koniec swiata to bedzie zemsta chucka norrisa za dowcipy o nim;-P
|
|
|
nastšpi to w 2012 12 21 o godzinie 11.11 kiedy nastepuje przesilenie zimowe. planety ustawia sie równolegle co sie dzieje raz na 11000 lat i słonce zacznie odziaływac na ziemie z hiperaktywnoscia (czy jakos tak) i nastšpi na ziemi zmiana biegunów a przy okazji wielkie trzesienie ziemi i powódz (komórki przestana działac) ziemia sie zatrzyma na 3 dni i zacznie potem krecic sie w 2 strone przez nastepne 11000 lat.
|
|
|
jasiu przybiega do mamy i krzyczy:
-mamo, mamo widzialem dzisiaj matke boska
mama na to:
-jak to? gdzie?
- jak szedlem do ksiedza do zachrysti, to widzialem go w drzwiach i gadal do jakiejs baby "matko boska, idz stad bo jeszcze ktos cie zobaczy!":):):)
|
|
|
mi się zdaje że koniec wiata bedzie wtedy kiedy ludzie nie będš wiedzieć co to znaczy
|
|
|
moim zdaniem słyszałem tesz o komecie dlatego terz zwracam się dokomety bo jak słyszałem 2012-5-26 to jest pełna data uderzenia komety wziemie na tomiast,jeszcze była podana godzina jak pamietam to 16:45ut (united time) idlatego prosze o odzdwonienie muj num kom 500147770 dziękuje serdecznie
|
|
|
typuje rok 2012i 2036 data 2012-5-26 16:45 ut (united time) wiem sporo naten temat jak kto chce pogadać 500147770 zparaszam
|
|
|
ale patent ;D
zalegasz gdzies a tu nagle zaczynaja telefony dzwonic " Dzien dobry, ja w sprawie konca swiata dzwonie" XD albo "witam, ja w sprawie tej komety co ma uderzyc w ziemie"
|
|
|
moim zdaniem HUJ WAM W D U P E !!!!!!!!!!!!!!!!!hehehehheh
ta historia to do dupt
narx TORCIDA hehehehhe
|
|
|
ja wiem kiedy. wtedy gdy wiat opanujš maszyny... terminator rzšdzi!!! a wiecie gdzie ?? w dupie!!!!!! a kiedu to panchuj wie najlepiej qrwaaa
|
|
|
aaaaaa ja pamietam. koniec swiata mial byc jak kaczynski doszedl do wladzy huj jeden knyp. i co? jest!!powoli koniec polski narazie... potem niemcy, anglia, earopa, azja,....... wiat.... tak to jest jak w polsce do panowania dostal sie pierwszy kosmita KACZYŃSKI
|
|
|
kamil terlecki (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Z tego co czytałem miał być 2156 lub jako tak ale się okazało, że kometa skręci i minie nas jakie 3 miliony kilometrów lub dalej, pisała o tym Wyborcza jkie 3 lata temu. Bardzo ciekawy był ten artykuł.
Pozdrawiam
Igor
ps. wrózby nie do konca się spełniajš zwłaszcza takie z sprzed kilku tysięcy lat, mogana to wpłynšć zjawiska kosmiczne takie jak nagłe zapadnięcie się gwizdy lub inne bardziej przerażajšce.
|
|
|
moim zdaniem koniec wiata nastšpi jak niezdam do następnej klasy albo jakkaczyński puci bška!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!będzie zadyma
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |