Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
samobójstwo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775

W jaki sposób najłatwiej i najmniej boleśnie się zabić?

"Wojownik œwiatła nie wpada w pułapkę słowa „wolnoœć" . Tam gdzie naród jest uciœniony, tam wolnoœć jest pojęciem jasnym. Wtedy uzbrojony w szablę i tarczę wojownik walczy do utraty tchu i ryzykuje własnym życiem. W obliczu uciœnienia, wolnoœć jest pojęciem łatwym do zrozumienia — to przeciwieństwo niewoli . Bywa jednak, że wojownik słyszy takie słowa: „Gdy wreszcie przestanę, pracować, będę wolnym człowiekiem" . A kiedy ten moment nadchodzi , po upływie roku ludzie skarżš się: „Życie to nic więcej jak nuda i rutyna" . Taka wolnoœć jest trudniejsza do zrozumienia — oznacza brak sensu życia. Wojownik œwiat ła jest zawsze zaangażowany w to, co robi . Jest niewolnikiem swoich marzeń, natomiast jest wolny w swoich poczynaniach."

"Na poczštku swojej walki wojownik œwiatła stwierdza: „Mam marzenia" . Po latach zaczyna przeczuwać, że może osišgnšć to, czego pragnie. Wie, co to nieszczęœcie bliskich, samotnoœć, rozczarowanie, które towarzyszš większoœci ludzi . Jest œwiadom, że wkrótce zostanie nagrodzony i odczuwa smutek, bo sšdzi , że nie zasługuje na to, co otrzyma. Jego anioł podszeptuje mu do ucha: „Oddaj wszystko! " . I wojownik pada na kolana i ofiarowuje Bogu swoje zdobycze. Ten dar zobowišzuje go, by zaprzestał stawiać głupie pytania i przezwyciężył poczucie winy."

Jak sie jednak zdecydujesz, to daj mi znać. Nie jestem Matka, więc jest mi o wiele łatwiej podjšć takš decyzję, ale wiem też, że jeœli chce się naprawdę œmierci, nic nie staje na przeszkodzie, bo nikt nie może żyć za nas, dlatego nikt nie może człowiekowi odbierać prawa i szans na to, by ze sobš skończyć, kiedy życie staje się nie do wytrzymania.

Przed œmierciš przeczytaj Księgę duchów A.Kardec'a. No i życzę "miłego" powrotu na Ziemie.

Œmierć,samobójstwo-takie cos mam od paru lat,ale cały czas cos mnie powstrzymuje,ja wiem co to takiego,lęk ze się nieuda,kalectwo,nadzieja ze bedzie lepiej.Wiem jedno ja to zrobie,jak skonczy sie nadzieja,a zostalo mi jej niewiele.PZDR

brak nadziei pozwala umrzeć itak martwym(starym) już fragmentom duszy nie warto niszczyc ciała. Dusza po œmierci czeœciowej lub kompletnej może odrodzić się częœciowo lub kompletnie Ciała nie dopuszczajac do siebie Duszy zdrowej z DuCHA PEŁNEGO powstajšcej po œmierci sztucznej duszy niekiedy nie mogš przyjšć flash biosu dopełniajš aktu samozagłady

pompowanie nadzieji sztucznej tam , gdzie jej być nie powinno -to proces aborcji ŻYCIA Duszy W ten sposób rzesze martwych dusz załaczone sš pod respirator żerujšcy na Energii istot z duszami Zywymi. "tajemnica wiary" to "tajemnica"(polishynela już aktualnie) nt. istnienia tego globalnego respiratora. <http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=11722&p=39>

Mutancie:))))) Dzięki stokrotne :))) Mysli ludzkie jak wiatr.....wiejš tam gdzie chca :))) a rozum skłania się ku temu co wygodne !

to Słuchaj Wiatru

wydaje mi sie że trzeba sie przećpać łatwo i przyjemnie!!!

Ale pierdolicie jak potłuczeni!!!!!!!!!!!! Najlepiej strzelic sobie w łep i nara!!!!!! Używajcie mózgów do czasu do czasu!!!!!!!! Taka moja skromna rada!

Najlepiej strzelic sobie w łep po tabletkach to myslalem ze sie rozjade ale co tam obudzisz sie w szpitalu i po co to ... a tak to 1 sek. i po bolu !!!!!!!! tylko skad wziasc odwage??:>

zapić się

patrze na swoje zdjecie i widze ze umarlam , czuje ze niedlugo zgine to przeczucie jest tak prawdziwe i zimne mnie juz nie ma ze mna koniec polykam ostatnie lzy serce mnie bardzo boli, przez nadzieje trace zmysly trace siebie mnie juz nie ma nie ma

Może jest tu ktoœ z Lublina komu odpowiadałoby samobójstwo we dwoje ? Jeœli znajdzie się taka osoba to proszę o kontakt na mail. (Z różnych względów interesujš mnie tylko osoby z w/w miasta). Może dwa zdania o sobie...... Jestem 19-nasto letniš dziewczynš O samobójstwie myœlę od 5 lat. Jestem otwarta jeœli chodzi o metodę, ale na pewno w grę nie wchodzi powieszenie, wypadek samochodowy ani wpadanie pod pocišg. Najlepsze byłyby oczywiœcie leki, ale niestety nie mam do nich dostępu... Kontakt do mnie : no_future@op.pl

Nie mysl o samóbójstwie bo skończysz bez spowiedzi u rogatego.

Wyspowiadaj się, wyegzorcyzmuj u księdza, to ci dołek minie. Pewnie rogaty cię męczy.

jestem weteranem mozna by powiedziec w sprawach samobujczych sam parokrotnie juz bylem w zaswiatach lecz cudem zawsze wracalem ze spiaczki czulem slowa ze mam dalej zyc i nieprubowac takich sztuczek wczesniejszego opuszczania swiata-ze jeszcze nieteraz ! przeszlew wiele w zyciu choc niemam jeszcze 30 lat ! bylem nie raz na skraju zalamania przez rozne powody ,bylem tez w pierdlu i tam zglebialem wiedze na tematy religijne to sporo mi wyjasnilo a wiara poustawiala troszke mom glowke. niewiem co dalej zemna bedzie ale .....mam swietna dziewczyne ,na zdrowie nienazekam,kasy troszke brak ale to normalne z nieba przeciesz niespada ! moge sie podzielic ze swoimi przezyciami jesli ktos oczywiscie wyrazi taka chec..... pozdrawiam wszystkich doszlych i niedoszlych samobujcow ...wielkie jou....ale lepiej niepogarszajmy sobie bo czas apokalipsy nadchodzi i wtedy zobaczymy czesc prawdy.......

aha ludzi ktorzy robia sobie z tak powaznego tematu jakim jest samobujstwo posylam do diabla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jadlem dragi,czytalem czrna ksiege i ................................................................................................. przy pomocy mb udalo mi sie wurwac ze szponow rogatego obesranca !!!!!!!!!!!!

aha ludzi ktorzy robia sobie z tak powaznego tematu jakim jest samobujstwo posylam do diabla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jadlem dragi,czytalem czrna ksiege i ................................................................................................. przy pomocy mb udalo mi sie wurwac ze szponow rogatego obesranca !!!!!!!!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.