Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

chejka tu wojtek milomi jak chcesz wsstopic do bratctwa duchow milomi moje gg to 1083648 . zabawa jestsuper napisz skanjestes .pozdrawiam

chwejka tu wojtek mam starego ducha wiem e istnieje czy moglabys mi daxc chaslo ducha jak sie wywoluje on jest u mnie w domu tupie nogami o3 w nocy chcialbym to sprawdzic i czy moglibysmystworzyc bratctwo duchuw .prosze chce zobaczysz go zobaczysz jaki to duch .pozdrawiam

Ludzie KuŸwa jak patrze te bzdety to mi sie robi niedobrze. tak czy inaczej niepolecajšc im tego w niczym im nie pomagacie po na 90% tak to zrobiš, więc aby wszystko skšczyło sie pomyœlnie trzeba je przygotować!!! Porada gdy już wezwiecie ducha (będziecie miały znak) nie panikujcie bo równiez on bedzie, co go rozłoœci chyba że traficie "Demona" ehh to wspułczuje trafienie na niego to niestety ale 50% szansy . Pozdrawiam

fyjytui7teityujytjiuytji7tk5e7jwtr3asdseoijcduduieeikfcfqiewu4buioejaidjidqwienqo9qubeowrunieuororu9epf fdosfjdioufner donw942iuiojhwiruiruieurndknsdjfhaw fdoqmnio2ifeutokljrt ]reuwuniouwiojQR3

powiedzcie mi jak wywolac ducha ale zlego najlepiej diabla ja chce zeby mnie opetal !!!! i niemowcie glupot bo te forum niektorzy traktuja powaznie!!!

moj kumpel tez mial wprawe w wywolywaniu duchow...zawsze jak szedl na impreze mowil ze idzie po duchy...na butelkach wszakrze jest napisane SPIRITus;P

sluchajcie piszecie tu tylko to ze cos takiego przezyliscie i ze bylo strasznie a moze byscie tak napisali co wam sie dzialo? bo jestem ciekaw a mozecie tez mowic co sie stalo waszym kolego bo tylko wspominacie ze marnie skonczyli a ci debile ktorzy to robia i ci co nie chca poznac tego konsenwencje aha i jak mozecie to podowajcie sposoby bo te forum jest wlasnie do tego celu poswiecone pozdro

a przy okazji tp jak ktos chce zeby go opetali to najlepsza pora do wywolania szatana jest godzina 3 w nocy chyba niemusze tlumaczyc dlaczego? pozdro 4 alll

Dlaczego?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

a dlatego ze 3 w nocy jest przeciwienstwem 3 popoludniu czyli godziny szczescia godzina 3 to godzina zla gdyz demu w ten sposob przedzezniaja godzine smierci jezusa(godzina15)

downy!!!!!!!!!!!!

hej szukam osob w wieku 15-17 lat aby wywolac wspolnie duchy najlepiej z okolic poznania bo u mnie wszystcy sie boja a ja chce to zrobic bez wzgledu na konsekwencje !!!

ale bamber z ciebie buaaaahhahahhaaaha

a wlasnie moze mi ktos napisac co to jest oobe??? i jak to osiagnac? yhx pozdro

downy sebile dekle i wszstko inne buahahahaaha

nie "bawil" bym sie w to poniewaz Bog nie pozwala ludziom aby przywolywali duchy z zaswiatów. Zamiast duchow przychodzš zle demony poszywajšce sie pod te ktore chcecie przywolac

Hmm.....dla tych ktorzy chca byc opetani to na moje oko powinniscie wywloac BELIANA lub LUCYFERA bo to chyba najgorsze szatany a jak was opeta to niejest powiedziane ze to bedzie jeden demon moze ich byc nawet kilka ale najczesciej ludzie opetani uwazani sa za swirow czy cos ale szalency zreguly niewiedza co robia i tak dalej a ktos opetany wie ze cos jest nie tak ze cos go kontroluje na moje powinniscie tez obejrzec egzorcyzmy EMILY ROSE jest to na faktach film z tym tylko wyjatkiem ze ona niewywolywala duchow wiec jak kogos ciekawi jak wyglada osoba opetana niech luknie na tego filma ;))

jestescie pojebani i tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! walicie mocze!!!!!!!!!!

jezeli ktos chce wywołać ducha niech sie za to nie bierze jezeli nie bedzie umiał tego zakończyć!!!!! ja wywołałem i żałuje jak niczego innego dostałem dar widzenia tego czego ludzie nie powinni widzieć i nikomu tego nie zycze!!!!! nauczyłem sie to kontrolowac ale inni moga nie miec tyle szczeœcia i nie powiem wam jak wywołałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jest chore.. od kšd pamietam .. a pamietam Dużo.. ten temat istnieje.. i za kazdym razem piszemy tu to samo.. kazdy wie, ze to niebezpieczne. NIe badzmy monotonni..
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.