Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Bardzo dziekuje Igorze.... Mysle, ze dam rade mimo, ze nie jest latwo....

Kochany Igorze, dałam biednemu pod kościołem i odpowiedział ....dziękuję pięknie, miał takie dobre oczy, karaskam sie jakoś z tej sprawy i strasznie się to ciągnie, boję sie ze będzie źle......:( ponawiam stare pytania, czy warto te moje studia zaczynac jakie zamiary ma R....... czy F jest uczciwy do moje przyjaciółki I a najgorsze to czy to moje g.... na twarzy co maja mi wycinac za tydzien jest złośliwe, pozbierałam tak dużo pytań, przepraszam ale jakoś się nazbierały serdecznie i cieplutko pozdrawiam

monetka73

witam Igor twoje rady i książka pomogły jest mi lepiej ale nie przeczytałem jej 3 razy do końca....bo babcia jakoś osłabła i bałem się że własnie dlatego mam kilka pytań.. i wiesz że jak będę miał pieniądze to dam biednemu..(sam wiesz jak u mnie wygląda teraz me życie) zapytam najwyżej nie odpowiesz potem znów zamilknę 1.co mnie czeka w życiu ?dam sobie potem radę jak obecny etap się zakończy? 2.sprawa kradzieży auta od brata... nie zapytam kto? ale czy to był przypadek? ot auto się spodobało i ukradli? czy może jak czuje ja sam miał udział w tym ktoś z przyjaciół brata? (odnajdzie się?) 3.sprawa może wydać się błacha i śmieszna:) bo chodzi o grę rozrywkową:) to moje jedyne obecnie zródło rozrywki :) ale mam wrażenie że ludzie tam oszukują? i mają większe szans ena wygraną? dobrze czuję? pozdrawiam i przepraszam że tak długi post ja się zrewanżuję od razu jak będę mogł

Igor dziękuuuuje pierwsze pytanie nieaktualne, wykaraskalam sie :):) dokladnie tak jak to napisales czekam niecierpliwie na nastepne odpowiedzi pozdrawiam cieplutko

monetka73

P O L E C A M FAJNA STRONKA Z FILMAMI http://www.kinomaniak.tv/pp/monetka73

monetka73

Witam Igorze, wiem ,że zadałam już jedno pytanie, na które nie mam jeszcze odpowiedzi, a tu zadaje kolejne WYBACZ. Ale bardzo zaniepokoiła mnie sytuacja w pracy mojego męża. Czy rzeczywiście szykują się jakieś zmiany i czy będą dla niego korzystne, czy wręcz przeciwnie. Bardzo boję się tego kryzysu. Co to znaczy dla naszej rodziny? Biedny wspomożony i uśmiechnięty. pozdrawiam anet

witam Igorku gdzie moj syn powinien rozgladac sie za pracą?czy ją znajdzie? czy Jacek poprosi mnie o reke? kiedy? pozdrawiam,biedny podziekowal....

Drogi Igorze! Dziecko już urodziłam dlatego chciałabym odwołać poprzednie pytania.. ale mam inne :) 1. Jaka będzie moja córeczka w przyszłości? 2. Czy mój mąż mnie kocha? Wydaje mi się , że ma romans z J. Czy słusznie? p.s jak już pisałam pieniążek dałam kobiecie zbierającej dla chorego dziecka pod kościołem. podziękowała :) pozdrawiam

CZesc Igorze! Wyslalam Ci meila bo mam problem do rozwiazania i juz samanie wiem co znim zrobic:) Pozdrawiam

Witam i pozdrawiam, jestem aktualnie za garnicą maili nie cytam, gdyz zapewne sciagnal je program pocztowy na komputer w domu, ale dzisiaj wieczorem jak znadjede troche czasu to moze tutaj usiade za komputerem. Pozdrawiam Serdecznie z Malowniczej Irlandii ;) Igor http://www.yachtsandyachting.com/photos/mod70/yandy82161.jpg

Niech Moc Będzie z Tobą

Udanego odpoczynku Igorku

Igor życzę udanego wypoczynku, z moich pytań jedno odpadło, wycieli to i nie było złośliwe serdecznie pozdrawiam PIĘKNE MIEJSCE

monetka73

Takiemu to dobrze:)

Witam i pozdrawiam serdecznie osoby nie mogace znaleźć biednego pod Kościołem. Wiem, że jest z tym autentyczny problem ale jest inny sposób, ludzie z tej fundacji zbierają na okulary dla dziecka z biednej rodziny kwota około 150 PL, ale jak sądzę troche więcej też im się przyda. Konkludując będę wdzieczny za jakies drobne wplaty. FUNDACJA KONTAKT 90 2130 0004 2001 0516 4884 0001 Polska w tytule przelewu trzeba napisać: "okulary" Pozdrawiam Serdecznie Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor prosze podaj nazwe banku i IBAN tu z biednymi pod kościołem nie ma problemu ale okulary dla chłopca to juz cos :):) serdecznie pozdrawiam a jeszcze pytanko czy moj projekt ma sens? czy działąć w tym kierunku?

monetka73

sam nr konta to za mało

monetka73

monetka73 Wczoraj o 22:12 Tarot kartami III Puchary i VI Kijów mówi, że spokojnie powinnaś wziąść udział gdyż natchnie cię on do nowych pomysłów przynoszących prawdziwe szczęście. Pozdrawiam Serdecznie Igor ps. VOWAPLP1

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor kochany, dziękuję za IBAN i za dobrą wróżbę, jutro przeleje na konto chłopca sumkę na okulary :):):) serdecznie pozdrawiam

monetka73

Z mila checia pomoglabym z tymi okularami, ale nie mam takiej mozliwosci. Chyba ze maja paypal? :) Pozdrowienia:)

Witaj Igorze . Wpłaciłam co nieco dla chłopczyka :) Mam nadzieję że pomoże . Moje ostatnie pytanie już nie aktualne . Niestety miałam nosa i w ostatniej chwili okazało się że ślubu nie będzie i nie było :( Czy ta dziewczyna znajdzie kogoś kto uleczy jej złamane serce i będzie z nim naprawdę szczęśliwa i będzie dla niej dobry ? Czy mógłbyś coś napisać o tym chłopaku czy dlatego odwołał ślub że ma kogoś innego ? Strasznie się o nią martwię . Proszę o pomoc . Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.