Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Co widziałaś w jego oczach ?
Nadie:
Co widziałam w oczach Piotra? Że mu zależy ale sama nie wiem... nie ma dla mnie wiele czasu, obiecuje, że zadzwoni a późnij nie dzwoni. Dlaczego on się tak zachowuje?
Myślę że Igorowi chodziło raczej o:
Nadie:
PS. Biedny uśmiechnął się i kazał podziękować.
i stąd pytanie:
Igor:
Co widziałaś w jego oczach ?
CO WIDZIAŁAŚ W OCZACH BIEDNEGO... ...tak mnie się wydaje, ale oczywiście mogę się mylić... Pozdrawiam :) PS. Myślę że Igorowi chodzi tutaj o to, aby nauczyć ludzi myśleć o innych, a nie tylko o własnych potrzebach. A jego niejednoznaczne pytanie to coś w rodzaju testu. Czy pomagacie biednym, bo jesteście ludźmi z dobrym sercem; czy może traktujecie to tylko jak walutę... Formę płatności za coś... Coś co musicie zrobić, aby mieć korzyści--> wróżbę...

Igor to ja dziękuję serdecznie pozdrawiam

monetka73

Witaj, Igorze, mam prace wiec nadrobiłam moje ostatnie zaległości i przekazałam od Ciebie 2 biednym pod Kościołem pieniążki. Podziękowali uśmiechem. A ja mam pytanie do Ciebie czy mógłbyś zobaczyć w kartach: 1) czy w obecnej pracy przedłuża mi umowę? 2) kiedy zamieszkam z moim partnerem? 3) kiedy on mi sie oświadczy? 4) co mnie czeka w nowej pracy? z góry bardzo dziękuję za poświęcony czas, Pozdrawiam, m.

Witaj Igor! Co On o mnie myśli? Serdecznie pozdrawiam:)

Witam Drogi Igorze, Tym razem mam wyjątkowo konsumpcyjne pytanie, a brzmi ono: - Kiedy to dostanę? ;) Pozdrawiam serdecznie G.

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Igorze, od jakiegos czasu znowu sni mi sie moj tato. O co chodzi? Nie moge zadzwonic do niego bo ponad trzy lata temu umarl... o co chodzi... pozdrawiam

Coco

coco71 Wczoraj o 18:42 Świetny sen, za niedługo dostaniesz od niego wskazowkę. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

wisnia 3 dni temu o 14:17 A wiesz wiśnia zastanawiam się czy mogę ujawnić co kto myśli, wszak do własnych myśli każdy prawo ma. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Igorze Chciałabym zapytać o kogoś z rodziny , siostrzenica wychodzi jutro za mąż jednak jej przyszły mąż hmm mam jakieś dziwne złe przeczucie co do niego .( z tego co wiem nie tylko ja ) . Co ich czeka czy wszystko będzie dobrze . Pozdrawiam

Witam Czy za te dwa lata stane na ślubnym kobiercu z moim obecnym partnerem czt zupełnie z kimś innym? Czy oboje będziemy szczęśliwi w małżeństwie czy moąe okaże się to porażką? Pieniążki przekazałam na hospicjum dla dzieci. Pozdrawiam

Igorze czy G da spokój M? cz S zdradza mnie? na co powinnam uważać w tej znajomości? dziękuję Igorze biedny podziękował i powiedział "idź z Bogiem dziecko"

Igor spotkała mnie nieprzyjemna rzecz dzisiaj nie mialam za bardzo pieniedzy , jakies grosze wrzucilam jakiejs rumunce pod kościołem i powiedziałam jak zwykle ze te od Ciebie, ta zajrzała do środka i mnie zwyzywała po rumuńsku ale chyba było jej za mało, jestem w szoku, po wejsciu do kościoła nie mogłam się otrząsnąć, może ta osoba to taka "sztuczna" żebraczka, biadoliła do ludzi wołała nikt jej nie chciał nic wrzucić ja mając te grosze jej wrzuciłam to mnie zwyzywała...... ciekawe co to oznacza żal mi jej było zawsze daje takiej przed kościołem ale dzisiaj szłam z drugiej strony i ona też siedziała pod kościołem to ostatnie grosze jej dałam aż mi głupio bo jak potem tą drugą zobaczyłam to żałowałam ze tamtej dałam pozdrowionka serdeczne

monetka73

Witaj Igorze.... Mam pytanie czy uda mi sie zebrac pieniazki na warsztaty koniec listopada a poczatek grudnia....Bardzo bym chciala ale koszty sa jak na moja kieszen duze.....czy moze lepiej skonczyc kurs w Łodzi? Pozdrawiam cieplo :-)

Drogi Igorze! Mój poród zbliża się wielkimi krokami. Chciałabym zapytać: 1. Będzie przed czy po terminie? 2. Trudny czy w miarę lekki? 3. Dziecko polepszy relacje w moim związku czy wręcz odwrotnie..? Dałam dziś pod kościołem pieniądze kobiecie która je zbierała dla chorego dziecka. Powiedziała dziękuję. pozdrawiam :)

Witaj Igorze, Czy mógłbyś powiedzieć mi jak będą się układały najbliższe miesiące w mojej pracy? Czy nastąpi poprawa atmosfery, aby się chciało przychodzić do pracy? Z góry dziękuję. .....biedny pozdrawia i dziękuje.....

Witaj Igorze. Mam pytanie: Czy związek z "L" ma przyszłość? (-czy on ma wobec mnie szczere intencje?)

Witam i pozdrawiam, jutro będe odpowiadał na pytania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję, za życzenia itd.. na maile na razie nie odpowiem gdyż jestem poza Krakowem i nie posiadam dsotępu do konta. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze.... Mam problem z mojego punktu widzenia bardzo powazny, ale moze sie myle...od jakiegos czasu zaistnial konflikt miedzy mezem a synem...powiedz mi prosze czy istnieje sposob[jaki?] by to sie zakonczylo?....Pozdrawiam i dziekuje za pomoc a z biednym napewno sie podziele i przekaze co widzialam w jego oczach....

Problem nie jest naprawdę aż tak poważny, wynika tylko z wzajemnych uprzedzeń opartych o błedne punkty widzenia jednego i drugiego, jako kobieta spokojnie potrafisz zapanować nad jednym i drugim muszą tylko wiedzieć, że nie stoisz po zadnej ze stron tej barykady. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.