| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Mam więc nadzieję, że dzisiaj wieczorem nie pominiesz mnie Igorze i odpowiesz na moje dwa wcześniejsze pytanka (kiedy sąd zniesie mężowi obowiązek alimentacyjny oraz czy choroba mojego ojca to coś poważnego?). Liczę na Ciebie i Twoją intuicję, bo coś w niej jest...
Pozdrawiam
|
|
Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie? |
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Drogi Igorze co będzie dalej z biurem w którym pracuję? Ostatnio ma jakieś lekki brak zleceń. Czy szef sobie poradzi? Czy szykują się redukcje? Czy jest szansa na lepsza kondycję firmy? A może jest szansa, że jednak dostanę inną lepszą pracę? .....biedny bardzo dziękuje.....
|
|
|
Witam Cię Igorze.
Jestem z narzeczoną 3 tydzień w Londynie, szukamy pracy ale niestety nic nie możemy znaleźć, rozsyłamy CV ale nikt nie odpisuje, dzwonimy ale nikt nas nie potrzebuje. Co mamy dalej robić?! Twoja wcześniejsza wróżba była obiecująca ale na razie się nie sprawdza :(
Interesuje mnie odpowiedź na pytania:
1.Czy pójdziemy oboje w końcu tutaj do pracy?
2.Kiedy to będzie?
3.Czy zostaniemy tutaj na dłuższy okres?
Dziękuje z góry za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam z deszczowego Londynu.
P.S
Co do biednych ciągle ich wspieramy, mniej niż w Polsce bo ciężko ich tu spotkać ale zawsze coś dajemy jak ich napotykamy.
|
|
Pozdrawiam Gall |
|
Witaj,
Igorze ja znowu mam do ciebie prośbę o tarota, gdyż ostatnie pytania nie są aktualne, tzn jestem obecnie bez pracy. Proszę zobacz czy:
1. znajdę stałą, stabilna pracę?
2. co mnie czeka w związku z moim partnerem?
3. kiedy zamieszkamy razem?
Serdecznie dziękuję w swoim i biednego imieniu.
Pozdrawiam!
|
|
|
No cze Igor :)
Jeżeli uznasz moją pomoc biednemu za odpowiednią i zechcesz mi odpowiedzieć na moje jedno pytanie, to... nie mam żadnego :)
Na to konto, proszę, odpowiedz Gall-owi-Anomim-owi:
|
|||
|
Drogi Igorze, wczoraj byłam z wizytą u mamy. Zawsze w drodze do niej mijam kościół. Wspomogłam biedną kobietę, przekazując jej pozdrowienia od Ciebie. Podziękowała i pozdrawia Ciebie w rewanżu:) A ja chciałam Cię poprosić o wskazówkę - co będzie z moją pracą? Czy wszystko się ułoży pozytywnie? Czy będę musiała poszukać nowego zajęcia? A może własnie powinnam poszukać nowej pracy? Przesyłam uśmiechy - Jagnuca
|
|
|
jagnuca
2 dni temu o 15:40
A kiedy zamykasz oczy i przestajesz myśleć to co widzisz ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
jagnuca
2 dni temu o 15:40
Tarot kartami VIII Kijów i X Mieczy mówi, że fałszywe idee zakłócają rozwoj, 10 sierpnia nastąpi przełom na lepsze.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
79277
3 dni temu o 19:57
Pracy się nie szuka rozsyłając CV, za pracą trzeba się przejść.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
moor
3 dni temu o 17:52
1. listopad
2. gwiazda - szczęście
3. sierpień
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
GallAnonim
3 dni temu o 17:37
Tarot kartami As Kijów i Krolowa Pucharów mówi, że przed toba szczesliwa przemiana a nowe pomysły położą kres próbą.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
anet
3 dni temu o 13:12
Tarot kartami Gwiazda XVII i II Kije mówi, że przed tobą powodzenie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
beton
3 dni temu o 09:50
No a ty cowidzisz, przecież razem widzimy świat tak samo kiedy idziemy na przejście dla pieszych ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Anja
4 dni temu o 20:51
Tarot kartami III Miecze i VIII Kijów mówi, że wszystko odmieni się kiedy tylko pozbędziesz się złych nawyków.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Grace
3 lipca, 23:46
Tarot kartą Rycerz Pucharów mówi, że czeka go powrot do zdrowia.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Nadie
3 lipca, 12:10
Tarot odpowiada kartą Świat XXI
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
beton
27 czerwca, 10:50
Nie zajmuję się leczeniem.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
mojalza
26 czerwca, 18:22
I jeszcze uruchomić wentylator.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
StillUndecided
26 czerwca, 15:00
Każdy facet jest do pewnego momentu szczery.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |