Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

mojalza:
...a co odpowiedział biedny? :D Pzdr Igor :)

Igor bardzo prosze abys postawil mi karty co tam z moja przyszloscia sprawy sercowe jak i jak finanse biedna pod kościołem bardzo bardzo podziekowala pozdrawiam serdecznie i dziekuje

monetka73

79277:
Biednego wsparłam troszke wcześniej choc nie pod kosciołem odpowiedział dziekuje i nic więcej. Uśmiech zostawiam :)

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

mojalza:
:)

Igorze drogi, czy mógłbyś mi powiedzieć, jakie drugie półrocze będzie dla moich finansów i budżetu domowego? Biedny bardzo dziękuje.

anet 13 godzin temu Tarot kartami VIII Pucharów i II Monety oraz Śmierć XIII i Moc XI mówi, że druga połowa okaże się bardzo owocna. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73 6 dni temu o 13:37 X Kijów - sprawy zawodowe super II Puchary - w uczuciach do grudnia zastój Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

mojalza 7 dni temu o 22:19 Tarot kartami Rycerz Monet i V Kijów przed tobą sukces finansowy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Nadie 15 czerwca, 12:21 W czerwcu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze wprawdzie o coś innego pytałam ostatnio ale strasznie się pozmieniało proszę zobacz w kartach czy 1 w obecnej pracy przedłużą mi umowę? 2 czy to dobra praca? czy powinnam szukać innej? A jesli uważasz za słuszne odp mi na ostatnie pytanie gorze, proszę zobacz w kartach czy moj partner mnie zdradza? albo ma poważne jakieś plany wobec mnie? dziwnie sie ostatnio zachowuje i mam dziwne przeczucia, że coś się zdarzy tylko nie wiem czy to dobre czy złe... Z góry dzięki ogromne! biednej kobiecie dałam pod katedrą w niedziele pieniądze ale nic nie odpowiedziała. Pozdrawiam.

Igorze, czy M naprawdę ma wobec mnie szczere zamiary? Co mówią karty na temat tego związku? Z góry dziękuję i pozdrawiam :*

Witaj Igorku :) Dziękuję za odpowiedź czyli mam zrobić przeciąg kolejny raz coś dostaję i coś mi zabiera los. Ale to już ostatni raz teraz po prostu będę emocjonalnie pusta. Miłego wieczoru

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Igor dziękuję bardzo za wróżbę serdecznie pozdrawiam i do następnego.......... przesyłam duże buźki :):):):):):):):):)

monetka73

Witaj, Igorze, dziękuję Ci za sprecyzowanie Twojej wróżby co do mojej pracy, całość wydaje się sensowna i logiczna, a także wskazuje na to,że COŚ w tym jest...Odwdzięczę sie wobec biednych... Gdybyś jeszcze sprecyzował to, do kiedy dokładnie mój mąż będzie sądownie zobligowany do płacenia alimentów na dorosłego syna, to byłabym bardzo wdzięczna. Chodzi o to Igorze, jak długo jeszcze,rok, miesiąc, czy dłużej będzie prawo przewidywać płacenie?

Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie?

I jeszcze przy okazji, Szanowny Igorze, czy możesz ustalić, czy to na co choruje mój tato, to coś poważnego, czy też nie ma zupełnie czym się przejmować? pozdrawiam bardzo serdecznie

Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie?

Witam Igorze. Interesuje mnie odpowiedz na pytanie, kiedy znajde prace? (ktorej ciagle szukam..) dzieki z gory za odpowiedz. jak zawsze kiedy moge wspieram biednych.. pozdrawiam

Pozdrawiam Gall

Witaj Igorze, proszę powiedz mi co myśli o mnie P, czy mnie kocha? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Witam, czy to może być choroba nowotworowa lub inna poważna? Pozdrawiam G.

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Witaj Igorze Na początek biedny pod kościołem powiedział Bóg zapłać Mam pytanie kiedy poprawi się moja sytuacja finansowa Pozdrawiam i Życzę Dużo Zdrowia Anka

Anka

Dzisiaj wieczorem odpowiem na pytania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.