| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
wikakika
10 godzin temu
Tarot kartami IX Kijów i Pustelnik IX mówi, że mąż musi zmienić podejście do życia, wiele projektów z założenia miało nie wyjść.
Skrajny perfekcjonizm nie pomaga w życiu i pracy zawodowej.
Pozdrawiam
Igor
ps. niech to potraktuje jako nauczkę na przyszłość i strasznie się tym nie przejmuje i powiedz mu, że miejsce gdzie powinien się realizować jest dom a praca to tylko jedna z wielu metod zarabiania pieniędzy
|
|
|
GallAnonim
2 dni temu o 20:08
- Czy znajdziemy dobrze płatną pracę na stałe? - V Papież - tak jeśli dokończycie tam rozwój zawodowy
- Czy zostaniemy na stałe w Anglii? - Król Kijów - nic nie stoi na przeszkodzie
- Jak będzie nam się tam układać? Sąd XX - po zweryfikowaniu podejścia do życia nieźle
Pozdrawiam
Igor
ps. czekają was duże zmiany na lepsze
|
|
|
coco71
3 dni temu o 20:33
Jeszcze trochę to potrwa.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Grace
21 godzin temu
Musisz uważać na kobietę.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witaj Igorze:)
Mam dwa pytania:
Czy dobrze mi się ułoży na ścieżce zawodowej jaką obrałam (dwie prace)?
Czy uda mi się ułożyć wreszcie życie z moim ukochanym?
Chcę pogodzić się z człowiekiem, który wiele znaczył dla mnie w przeszłości-czy uda mi się to....
Pozdrawiam i dziękuję Ci, że jesteś i zawsze służysz dobrą radą;)
|
|
|
Dziekuje Igorze za odpowiedz.Chcialabym zeby maz bardziej spedzal czas z nami w domu i poswiecil chociaz troche uwagi naszemu synkowi.
Czy jesli pomoglam kobiecie ktora zapukala do moich drzwi wystarczy czy musze poszukac biednego pod kosciolem?
Jeszcze raz dziekuje Igorze.....
Pozdrawiam
Wika
|
|
|
Drogi Igorze,
czy mam wokół siebie jakiś wielbicieli?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
|
|
|
wikakika
5 godzin temu
W twoim wypadku wystarczy.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witaj Igor,
dawno tutaj goscilam, prawie 4 lata temu, Igor ja potrzebuje twojej pomocy, wazne dla mnie , bo nie wiem czy isc do przodu czy czekac na niego, zostawil mnie ,ale nie wiem dlaczego, sytuacja jest trudna, za duzo bylo by pisac tutaj, niby mnie nadal kocha, ale pewnosci czlowiek nigdy nie ma, to byl fantastyczny zwiazek,nie wiem co sie stalo, czy mozesz spojrzyc w karty i byc moze zobaczyc co nas czeka, czy my wrocimy do siebie, jezeli tak, to kiedy? jezeli on nie jest mi pisany,to kiedy w koncy spotkam tego wlasciwego, bo powoli przestaje wierzyc ze miolsc istnieje,nie wiem co mam robic, dlatego prosze o pomoc ciebie, dziekuje serdecznie i pozdrawiam
|
|
draculavlad |
|
Dzieńdobry. Napisałeś Igorze, że znajdę pracę w kwietniu, a teraz mamy czerwiec,a ja nadal bez pracy. Czy możesz to Igorze wyjaśnić?
P.S. w kwietniu pojawiły się dobre rokowania co do mojej pracy, ale spełzły na niczym.
|
|
Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie? |
|
|||
|
Witam Igorze,
Hmmm... no dość dobra wróżba dla nas muszę Ci to przyznać.
Miałbym jeszcze takie pytanie:
-czy po przyjeździe do Anglii zatrudnimy się w jakiekolwiek pracy na początek?
Jest to dla mnie ważne gdyż postawiliśmy sobie pewien cel, że w ciągu miesiąca chcemy znaleźć pracę z rokowaniami na dłużej, uda nam się?
Pozdrawiam
|
|
Pozdrawiam Gall |
|
beton
3 dni temu o 11:34
Kiedy np podaję kwiecień to znaczy, że wtedy trzeba się postarać i nie jest to uwaga tylko do ciebie, w zasadzie do wielu osób piszących do mnie.
Przypominam, że nie jestem od kierowania waszym życiem ani od przejmowania nad nim kontroli, mogę was naprowadzać, podpowiadać ale nie mogę za was decydować i wykazywać inicjatywy.
Nie mogę tak robić gdyż sytuacja w której jasno podaję to czy tamto kończy się potem brakiem działania a skutkuje siedzeniem przed kompem i kierowaniem do mnie pytań o najdrobniejsze szczegóły życia.
Pozdrawiam
Igor
ps. Tarot kartą IX Monet mówi, że następną szansę dostaniesz w lipcu
|
|
|
Ocelot
3 dni temu o 11:46
Przeznaczenie jest ale unaocznienie go osobom nieprzygotowanym nie jest właściwe.
Pozdrawiam
Igor
ps. złudzenia niekiedy mają swoje zalety
|
|
|
Igorze... Nie wspieram ubogich pod kościołem, bo po prostu rzadko tam bywam... Ja mam inny sposób wspierania biednych- bardzo lubię piwo :) i zbieram dla nich puszki. Co jakiś czas wystawiam je w duuuużym worze i zawsze się ktoś na nie "rzuca". I nie wiem co na to mówią, co o tym myślą, bo zazwyczaj mnie przy tym nie ma...
Czy taka forma pomocy się liczy? Bo jeśli tak to miałbym pytanie :)
Pozdrawiam
|
|
|
draculavlad
4 dni temu o 20:13
Tarot kartami Moc XI i II Puchary mówi, że nie musisz się obawiać żadnej decyzji.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witam
Chcialam zapytac o sprawy papierkowe. Czy uda mi sie wyplatac z zamieszania jakie nieswiadomie zrobilam? Czy poniose konsekwencje swojego bledu?
Dziekuje
Dorota
|
|
najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem |
|
Witaj Igorze.
Ja z zapytaniem czy Tomasz i Karolina beda razem, czy dojdzie miedzy nimi do pojednania i malzenstwa?
|
|
|
Igorze, czy mój chłopak jest wobec mnie szczery, czy ma dobre zamiary?
Pozdrawiam.
|
|
|
Igorze,
proszę zobacz w kartach czy:
On poważnie myśli o tym związku?
czy chce się mi oświadczyć?
jeśli tak to kiedy?
Biednemu dałam pieniądze w niedziele pod kościołem, ale nic nie odpowiedział.
Pozdrawiam,
n.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |