| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
baby
16 maja, 17:09
Musicie zmienić lekarza.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|||
|
beatus05
15 maja, 20:33
Tarot mówi od dzisiaj rób tylko to co jest dla ciebie dobre, nigdy więcej nie rób sobie na przekór i przeciw sobie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
StillUndecided
13 maja, 07:45
Naucz się panować nad emocjami i namiętnościami a zobaczysz świat takim jaki jest dookoła ciebie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Nadie
2 minuty temu
Tarot kartami Rycerz Pucharów i Diabeł XV - mówi, że to namiętność.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witaj Igorze, odpowiedziałeś mi dzisiaj,że mąż będzie płacił alimenty na syna tak,jak przewiduje prawo, ale czy mógłbyś to uściślić? Tzn. jak długi okres płacenia jest jescze przed moim mężem, miesiąc , rok, czy kilka lat? O konkretną odpowiedż mi chodziło, bo to, co napisałeś,że tak jak przewiduje prawo, to wiem.Pozdrawiam
|
|
Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie? |
|
Witaj Igor!
Co On o mnie myśli i jaki jest Jego stosunek do mnie?
Dziękuję:))
Odp:
Częściowo tej sytuacji sama jesteś winna.
Pozdrawiam
Igor
Czemu dokładniej jestem winna Igorku, co masz na myśli? Proszę podpowiedz mi.:)
|
|
|
dobry wieczór. dziękuję za odpowiedź. trochę mnie - co prawda -zmartwiło, że mam czekać na uczucie aż do kwietnia (czyli omalże rok!), ale nastrój mam już lepszy:) - więc dam sobie radę! pozdrawiam ciepło, jagnuca
|
|
|
|||
|
Super, że będę pracować w zawodzie, ale czy uda mi się być szefową? Dziki Aneta
|
|
|
Na maile z braku czasu odpowiem jutro.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witaj Igorze , bardzo dawno tu nie zaglądałam , w sumie to korci mnie żeby nie zapytac co mnie czeka do końca roku ale sama nie jestem pewna do końca czy chcę to wiedziec już dziś . Bardzo Chciałam Ci Podziękowac za odp - Miałes rację w listopadzie 2011 r urodziła nam się córeczka :) . Szczerze mówiąc nie dokonca w to wierzyła w grudniu 2010 r . Mam pytanie bardziej materii duchowej - czy do mnie lubią przyczepiac się duchy bądź wampiry energetyczne bo odczuwam strasznie ich obecnośc po pójsciu na cmentarz , dlatego rzadko tam teraz chodzę .
Pozdrawiam Cieplutko :)
|
|
|
Igorze, chodzi o ta sprawe spadkowa, kiedy zakonczy sie? Czy tez zmienic adwokata....
Co bedzie z Mariuszem?
Dzieki;)
A jesli chodzi o wspomaganie, to ....kurcze, byl biedny pod kosciolem.. ale nic nie powiedzial... Tak, tak bylam w kosciele;)
|
|
Coco |
|
|
|
|
Witaj Igorze,
Dawno do Ciebie nie pisałem… U mnie wszystko w porządku, lecz niedługo z narzeczoną wyjeżdżam do Anglii i gnębią mnie trzy pytania, na które oczywiście chciałbym poznać odpowiedzi:
-Czy znajdziemy dobrze płatną pracę na stałe?
-Czy zostaniemy na stałe w Anglii?
-Jak będzie nam się tam układać?
P.S
Jeżeli tylko jest gdzieś jakiś biedny (nie tylko pod kościołem) to zawsze wspieramy z narzeczoną, lecz przeważnie mówią to samo „dziękuję” lub „Bóg zapłać”.
Pozdrawiamy i czekamy na odpowiedź.
|
|
Pozdrawiam Gall |
|
Proszę o wsparcie.
Dziękuję Igorze, że jesteś.
Pozdrawiam G.
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
Witaj Igorze. Poraz pierwszy prosze o postawienie kart komus innemu niz mi. Chodzi o mojego meza, jest odpowiedzialny za projekt w firmie ktory niestety okazal sie kompletnym fiaskiem.Firma stracila sporo pieniedzy. Prawdopodobnie dyrekcja obwini jego za niepowodzenia i skonczy sie to zwolnieniem dyscyplinarnym mimo ze zaangazowanych bylo sporo osob i kontraktorow w ten projekt. Pracowal bardzo ciezko na pozycje i uznanie w firmie, Igorze czy moglbys prosze postawic karty jak sie to skonczy?Moj maz jest urodzonym optymista, pierwszy raz w zyciu widze go w takim stanie. Nie je, nie spi..martwie sie o niego....bardzo cie prosze o pomoc....
|
|
|
Witam Igorze
Chciałabym zapytać czy wielbiciel który mnie adoruje . Myśli o mnie poważnie czy to tylko taka gra z jego strony?
Ofiarę otrzymał biedny i podziękował .
Z góry dziękuję za odpowiedź .
|
|
|
bluangel
45 minut temu
Tarot kartami Walet Kijów i Świat XXI mówi, że poważnie myśli o życiu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |