Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

teraz to on sie niemoze konczyc mam 25 latek i to zły czas na koniec swiata bez kita wiec niepisz brachu bzdur a jak masz ochote umierac to se włep palnij i calego swiata z soba nie zabieraj nara

Nie wierze w koniuec swiata

a slyszeliscie o czyms takim, ze "nie znacie dnia ani godziny"? W Pismie Swietym jest napisane, ze koniec swiata nastapi w najmniej oczekwinaym momencie, wiec na pewno nie bedzie to kiedy umrze papiez murzyn, w 2012 roku, ani w zadnej innej podawanej dacie, przepowiedni i w czymkolwiek jeszcze. Nie zaprzatajcie sobie tym glowy. Cieszcie sie zyciem i nie dolujcie innych jakimis glupimi domyslami !

dokladnie.. wszyscy eda czekac 2012 a tu zonk koniec swiata juz w .. np. 2008 :D

Dla kazdego swiat sie skonczy kiedy indziej !!!

wczoraj bedzie napewno

koniec œwiata może nastšpić nagle w każdej sekundzie naszego istnienia. na podstawie: http://www.freedom.domain.com/weathercontrol/scalarweapon0 Przenikanie ię wzajemne dwóch rozpalonych z rosyjskich mega-emitterów lub mega-howitzer'ów' półkul przyłożenia sił skalarnych powoduje automatyczne powstanie tak zwanej upiornej"skorupy" o kształcie elipsoidalnokulistym, uwięzionej energii elektromagnetycznej. Wewnštrz "skorupy "'przenikajšcych się wzajemnie hemisfer nad-energii EM, gęstoœć energii jest wystarczajšca do podniesienia tak zwanej Macierzy DIRAC;a nie to włšœnie drodzy Polacy z morza bezkresu próżni DIRAC'a... Zestalona skorupa napełniona jest upiornie płonšcš superrosyjskš œmiertelnš dla jakiegokolwiek życia na Ziemi ultrapróżniš i plazmš także płonšcš w milionach stopni C ...o. Ogromna energia supermatarii dla sformowania niniejszym opisywanych owych kul megaenergii otrzymywana jest poprzez skoordynowanie przykładania fal elektromagnetycznych z różnych bolszewickomarksistovskich howitzerów i emitterów rosyjskich fal EM tworzšcych tak zwanš"pułapkę przyłożenia sił skalarnych". 27 takich"pułapek"przyłożenia sił skalarnych zostało rozmieszczonych przez Rosję we wszystkich strategicznych punktach Matki ZIEMI na przełomie kwietnia/maja 1985. W niektórych przypadkach tak jak nad Kaliforniš rozpinano także zabójczš rosyjskš siatkę WOODPECKER'a zdolnš doz zabicia wsystkich organizmów zywych w ułamku nanosekundy.Każda pułapka energetyczna jak powyżej(electromagnetical trap) tworzona jest przynajmniej przez 4- 6 meganadajników eM rozlokowanych wokół południowego URALU. Cały rosyjski supersystem broni skalarnych liczy 100 superciężkich meganadajników EM zdolnych do: a.)eksplozji endotermicznych b.)eksplozji egzotermicznych c.)sterowania siłš megatajfunów o niespotykanej dotšd max-skali d.)lokalizowania i natychmiastowego unicestwiania US-łodzi podwodnych e.)detekcji oraz bardzo szybkiego zestrzeliwania US-rakiet krótko zaraz po ich wystrzeleniu. Praktycznie każdy obiekt posiadajšcy jakikolwiek obieg elektryczny w obszarze megapułapki skalarnej jet w sensie piezoelektrycznym i elektrycznym nie zdolnym do jakiegokolwiek działania. Gigantycznš diabolicznš próbę rozpalenia ziemskiej atmosfero-jonosfery podjęto w roku 1979 na poligonie Saryshagan przy jeziorze Bałhasz(KAZACHSTAN), rozpalajšc przy tym elipsoidalnš kulę-mega łunę ultraenergii nad całš AZJĽ ŒRODKOWĽ liczšcš 3400 kilometrów. Upiorny to był widok KGB-diabłów rozpętajšcych HELL ON THE EARTH czyli niespotykany co do swoich gigantycznych rozmiarów kształt płonšcej wysoko kolistej czerwonej plazmy wyzwolonej skrzyżowaniem wišzek zarówno od rosyjskich"howitzerów"jak i emitter'ów"

popchłam to troche bo doœć na nie sympatycznych cyferkach zatrzymał sie ten wštek ;)))

http://www.freedom.domain.com/weathercontrol/scalarweaponO

koniec swiata nastapi w 2012 r miedzy 21-22 grudnia TAK PISALI ATLANTYDZI I MAJOWIE I STAROZYTNI EGIPCJANIE....... jak chcecie to nie wiezczie (ja terz nie wierze :P) a z kad sie dowiedzialem??? - moja mamuœka przyniosla ksiazke o takich duperelach i tam to znalazlem :D a a stanie sie to przez odwrucenie biegunow

Do http://www.freedom.domain.com/weathercontrol/scalarweaponO Ten link nie działa

Moim zdaniem to nie jest prawdš co piszecie. Tylko Bóg wie kiedy będzie koniec Swiata. Pozdrowienia!!!!!!!!!!!!

KONIEC ŒWIATA za dwa lata a mnie to lata koło trata tata

Skšd taka pewnoœć, że œwiat skończy się 14 kwietnia 2024 roku?Bóg sam zadecyduje!

Nie mam pojęcia kiedy będzie koniec Œwiata. Wiem kiedy będzie koniec Polski. LPR z Rydzykiem zacznš samodzielnie rzšdzić.

2 dni temu widzialem Matke Boska..

Naszybnš, czy jakšœ innš? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

nadupnš:)

nie œmiejcie sie z matki boskiej , bo ona was moze zapierdolić za to.

A jA mAm PiErNiTsHQa! A fFy NiE mAcIe I dOpShEeE! ;P PyShNy! ;P
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.