| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
teraz to on sie niemoze konczyc mam 25 latek i to zły czas na koniec swiata bez kita wiec niepisz brachu bzdur a jak masz ochote umierac to se włep palnij i calego swiata z soba nie zabieraj nara
|
|
|
a slyszeliscie o czyms takim, ze "nie znacie dnia ani godziny"? W Pismie Swietym jest napisane, ze koniec swiata nastapi w najmniej oczekwinaym momencie, wiec na pewno nie bedzie to kiedy umrze papiez murzyn, w 2012 roku, ani w zadnej innej podawanej dacie, przepowiedni i w czymkolwiek jeszcze. Nie zaprzatajcie sobie tym glowy. Cieszcie sie zyciem i nie dolujcie innych jakimis glupimi domyslami !
|
|
|
dokladnie.. wszyscy eda czekac 2012 a tu zonk koniec swiata juz w .. np. 2008 :D
|
|
|
koniec wiata może nastšpić nagle w każdej sekundzie naszego istnienia.
na podstawie:
http://www.freedom.domain.com/weathercontrol/scalarweapon0
Przenikanie ię wzajemne dwóch rozpalonych z rosyjskich mega-emitterów lub mega-howitzer'ów' półkul przyłożenia sił skalarnych powoduje automatyczne powstanie tak zwanej upiornej"skorupy" o kształcie elipsoidalnokulistym, uwięzionej energii elektromagnetycznej.
Wewnštrz "skorupy "'przenikajšcych się wzajemnie hemisfer nad-energii EM, gęstoć energii jest wystarczajšca do podniesienia tak zwanej Macierzy DIRAC;a nie to włšnie drodzy Polacy z morza bezkresu próżni DIRAC'a...
Zestalona skorupa napełniona jest upiornie płonšcš superrosyjskš miertelnš dla jakiegokolwiek życia na Ziemi ultrapróżniš i plazmš także płonšcš w milionach stopni C ...o.
Ogromna energia supermatarii dla sformowania niniejszym opisywanych owych kul megaenergii otrzymywana jest poprzez skoordynowanie przykładania fal elektromagnetycznych z różnych bolszewickomarksistovskich howitzerów i emitterów rosyjskich
fal EM tworzšcych tak zwanš"pułapkę przyłożenia sił skalarnych".
27 takich"pułapek"przyłożenia sił skalarnych zostało rozmieszczonych przez Rosję we wszystkich strategicznych punktach Matki ZIEMI na przełomie kwietnia/maja 1985.
W niektórych przypadkach tak jak nad Kaliforniš rozpinano także zabójczš rosyjskš siatkę WOODPECKER'a zdolnš doz zabicia wsystkich organizmów zywych w ułamku nanosekundy.Każda pułapka energetyczna jak powyżej(electromagnetical trap) tworzona jest przynajmniej przez 4- 6 meganadajników eM rozlokowanych wokół południowego URALU.
Cały rosyjski supersystem broni skalarnych liczy 100 superciężkich meganadajników EM
zdolnych do:
a.)eksplozji endotermicznych
b.)eksplozji egzotermicznych
c.)sterowania siłš megatajfunów o niespotykanej dotšd max-skali
d.)lokalizowania i natychmiastowego unicestwiania US-łodzi podwodnych
e.)detekcji oraz bardzo szybkiego zestrzeliwania US-rakiet krótko zaraz po ich wystrzeleniu.
Praktycznie każdy obiekt posiadajšcy jakikolwiek obieg elektryczny w obszarze megapułapki skalarnej jet w sensie piezoelektrycznym i elektrycznym nie zdolnym do jakiegokolwiek działania.
Gigantycznš diabolicznš próbę rozpalenia ziemskiej atmosfero-jonosfery podjęto w roku 1979 na poligonie Saryshagan przy jeziorze Bałhasz(KAZACHSTAN), rozpalajšc przy tym elipsoidalnš kulę-mega łunę ultraenergii nad całš AZJĽ RODKOWĽ liczšcš 3400 kilometrów.
Upiorny to był widok KGB-diabłów rozpętajšcych HELL ON THE EARTH czyli niespotykany co do swoich gigantycznych rozmiarów kształt płonšcej wysoko kolistej czerwonej plazmy wyzwolonej skrzyżowaniem wišzek zarówno od rosyjskich"howitzerów"jak i emitter'ów"
|
|
|
popchłam to troche bo doć na nie sympatycznych cyferkach zatrzymał sie ten wštek ;)))
|
|
|
|
|
|
koniec swiata nastapi w 2012 r miedzy 21-22 grudnia TAK PISALI ATLANTYDZI I MAJOWIE I STAROZYTNI EGIPCJANIE....... jak chcecie to nie wiezczie (ja terz nie wierze :P) a z kad sie dowiedzialem??? - moja mamuka przyniosla ksiazke o takich duperelach i tam to znalazlem :D a a stanie sie to przez odwrucenie biegunow
|
|
|
Do http://www.freedom.domain.com/weathercontrol/scalarweaponO
Ten link nie działa
|
|
|
Moim zdaniem to nie jest prawdš co piszecie. Tylko Bóg wie kiedy będzie koniec Swiata. Pozdrowienia!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Skšd taka pewnoć, że wiat skończy się 14 kwietnia 2024 roku?Bóg sam zadecyduje!
|
|
|
Nie mam pojęcia kiedy będzie koniec wiata.
Wiem kiedy będzie koniec Polski.
LPR z Rydzykiem zacznš samodzielnie rzšdzić.
|
|
|
Naszybnš, czy jakš innš?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
nie miejcie sie z matki boskiej , bo ona was moze zapierdolić za to.
|
|
|
A jA mAm PiErNiTsHQa! A fFy NiE mAcIe I dOpShEeE! ;P PyShNy! ;P
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |