Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze Chcialam zapytac Czy ja i Marcin bedziemy wkoncu razem??? Czy moze powinnam wyjechac i odpuscic sobie ta znajomosc??? Z gory dziekuje

Igor:
ZAKLĘCIA natimar Wczoraj o 18:02 Tarot kartą II Kije mówi, że to dobry facet. Pozdrawiam Igor
Dzięki za szybką odpowiec,ale czy jest szansa na cos więcej między nami?

Witaj Igorze! Raz jeszcze dziękuję za ostatnią odpowiedź... Oczywiście się sprawdza. Jeszcze raz nieśmiało przypomnę pytanie, które kiedyś kilka stron temu napisałam... Właśnie w związku z Twoją odpowiedzią... To dla mnie bardzo ważna kwestia bo nie wiem jak się zachować i dręczy mnie to okropnie... Czy Piotrek (29 sierpnia 1975) kiedykolwiek jeszcze się do mnie odezwie i czy będziemy jeszcze mieli kontakt(choćby tylko koleżeński)? Nie jesteśmy razem, on milczy jak zaklęty. Spójrz proszę w karty... Odezwie się kiedyś tam? Bardzo Cię proszę o odpowiedź... Pozdrawiam Aneta (17 maja 1977)

juz jestem drugi raz pominieta:((

Witam Igorze i dziękuje za odpowiedź!!!!Co do męża to poradziłam mu -tak jak kazałeś-miejmy nadzieję że w końcu coś do niego dotrze (chyba się zadumał nad Twoimi słowami :) !)!!!!!!Pozdrawiam cieplutko!!!!!!!!

Witaj Igor Gdzie i z kim spędze sylwestra 2009/2010r.? Pozdrawiam

czy z Patrykiem będę już na zawsze? czy to ten ostatni?

Witam Igorze, powiedz mi gdzie robię błąd, dlaczego ten ostatni związek nie przetrwał? czy może wrócimy do siebie jeszcze:( ?

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

eh kurcze ja tez...juz chyba trzeci raz;) ale nic Igorze jestem cierpliwa kiedys na pewno nadejdzie czas i na moja odpowiedz;)

Ja myślę że wystarczy wybaczyć(tak od serca i poczuć ulgę) wszystko co było złe i działać z wiarą w przyszłość. To wcale nie jest takie trudne. Tylko troszkę czasu. A najgorzej jak górę bierze nasz osobisty pan LEŃ. Wiem sama po sobie. Ale przynajmniej nie obwiniam innych za swoje niepowodzenia-bo każdy ma je na własne życzenie i często z głupstw robimy panikę i zaśmiecamy sobie umysły pierdołami zamiast kożystać z dóbr w zasięgu ręki:))

Bardzo dziękuję za odpowiedź!

Dziekuje bardzo za odpowiedz Igorze Pozdrawiam

Witaj Igorze, Bardzo dziękuję za odpowiedz. Nie będę się bała. Pozdrawiam,

Igorze mam jeszcze pytanie. Poznałam człowieka,proszę , zobacz czy to jest człowiek dla mnie? Jeszcze raz dziękuję i życzę Tobie wszystkiego dobrego.

Pozdrawiam Cię Emocjo bardzo cieplutko. Dumka

Igorze czy Marcin się do mnie odezwie? Będziemy parą?

Czy nasz związek jeszcze bedzie trwał? Czy przetrwa i jak długo jesli tak? Czy to ten na całe zycie? Oraz kiedz wyprowadze sie z domu?

Witaj Igorze Dlaczego zostałam pominięta, zapomniałeś czy to jeszcze nie odpowiedni czas na odpowiedź? Powtórzę więc moje pytanie: czy i kiedy zajdę w ciążę i urodzę dziecko? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam serdecznie!

Kto pyta nie błądzi

Witaj Igorze! Proszę, pomóż mi: 1. Czy Krzysztof mnie kocha, czy to tylko pożądanie? 2. Czy nadal bedziemy razem? 3. Czy w końcu razem uda nam się wyjechać? pozdrawiam Marina

Igorek weź mi powiedz a nie ociągaj się ... jak wpłynie moje zeznanie w sądzie odnośnie mojego ojca? To, że jest niehigieniczny, że niszczy moja matke i mnie tez się czepiał... THX

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem