Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

kiedys bardzo dawno temu wywolywalem z kumplem duchy, bylo to tylko raz, nie pamietam dokladnie kiedy ale bylem jeszcze malym szkrabem z podstawowki. Skas dowiedzielismy sie co bedzie potrzebne i w koncu zaczelismy zabawe. Siedzielismy sami w pokoju, bylo ciemno i zaczelismy wywolywac ducha. W pewnym momencie zaslona podniosla sie tak, jakby byl jakis duzy przeciag, jak jeden wielki powiew wiatru, ktory uniosl do gory zaslone. Wszystko bylo ok do czasu kiedy podeszlismy do okna a ono jak sie okazalo bylo zamkniete. Malo co zawalu nie dostalem. Z pokoju wybieglismy jakby sie palilo, pobieglismy do matki kumpla, heh. Ona: "Co sie stalo" a my "Nic, nic...". Taka historyjka z zycia.

Ty zišek jak możesz to weŸ mi napisz

Zamiast wciskac kity egzorcysto jepiej powiedz jak je odprowadzec a nie tylko same zakasy - dosłownie jak zacofany kosciól katolicki!!!

niewkurzajcie duchów waszych przodków bo traficie do psychiatry

chejka tu wojtek jak mozna ducha wywolac jakl chesz zrobic sam . pozdrawiam

666 post...

wiecie, chyba nikt z was nie ma pojecia jak to sie robi i wymyslacie sobie to co piszecie. po pierwsze to nie jest takie latwe, i trzeba to robic wedle ulozonych odpowiednio formułek. bylem swiadkiem przywolywania ducha , czuło sie zajebiste obciazenie energetyczne w naszym otoczeniu, pogasly wszystkie swiece, okazało sie, ze znajoma przywołala złego ducha - wsrod ludzi, ktorzy to robia zwany jest demonem. naprawde ciezko potem jest takiego ducha odwołac, czasem wogole nie chce odejsc. moze to Wam zrujnowac zycie, tak jak stalo sie to z moja znajoma. naprawde prosze posłuchajcie mnie i NIGDY TEGO NIE ROBCIE!!

Chech muniek ma rację , wywoływaie duchów nie jest zabawš , jest to trudna ,,sztuka" , a jak się już uda to trzeba się liczyć , że można nie zostać na tym œwiecie. Nie bieżcie tego jak kolejne kazania w koœciele , lub szkolne , lecz jak przestrogę.

wywolujšc ducha musisz go spowrotem odesłac,nie potrafisz to zle skończysz.Seanse spiritystyczne sa dla osób doœwiadczonych i mšdrych.Duchów nie wywołuje sie z ciekawosci(przynajmniej nie powinno).Œwiat astralny to nie obiekt do zabawy,ta zabawa moze skończyc się tragicznie,jeœli nie zdajecie sobie sprawy jaki mogš byc skutki nie igrajcie z listotami astralnymi.Duchy powinno zostawiac się wspokoju.

ja i moja kumpela chcemy się dowiedzieć jak morzemy się porozymieć z duchem ktury daje nam rurzne znaki że coœ się stanie chciałybyœmy opowiedzieć komuœ ale majš nas za warjatki co mamy zrobić??? jak byœcie mogli dajcie nam odpowiedz jak naj szybciej

morze myœlisz że mamy niepokolei w głowie ale morzesz nam pomuc powiedz nam jak się wywołuje ducha i jak go odwołać wspułczujemy twojej kolerzance !!!!! papatki odpisz jak morzesz

Mam straszny problem moja kolerzanka chce wywołać ducha ja jejto odradzam czy sš jakieć zaklęcia odwoływujšce???? ona wierzy w przeznaczenie i chce sprawdzić czy to co powiedziała jej wróżka to prawda . mojej koleżanki kumpela stoi po jej stronie . obydwie to chyba wariatki a wy jak myœlicie ??????? czy duchy naprawdę istniejš ??????????

004916099225826

lol, smiac mi sie chce jak to czytam :P.

up, bo przez te wulgarne wštki, te porzšdne spadajš na 2, 3 strone :-/

chciała bym się dowiedzieć jak można wywołać duchy. mam przyjaciułke , która terz chce się bardzo dowiedziec czegoœ na ten temat. -Jak powinnyœmy obchodzić się z takim duchem? -jak możemy go wywołać? -jak można się go potem pozbyć (jak już go wywołamy) - czy to jest wogule możliwe? - czy trzeba znać jakieœ zaklęcia? - ile osub musi co najmniej musi w tym uczestniczyć?? PROSIMY O SZYBKIE NADESŁANIE ODPOWIEDZI. kLaUdIa I nAtAlA.

chciała bym się dowiedzieć jak można wywołać duchy. mam przyjaciułke , która terz chce się bardzo dowiedziec czegoœ na ten temat. -Jak powinnyœmy obchodzić się z takim duchem? -jak możemy go wywołać? -jak można się go potem pozbyć (jak już go wywołamy) - czy to jest wogule możliwe? - czy trzeba znać jakieœ zaklęcia? - ile osub musi co najmniej musi w tym uczestniczyć?? PROSIMY O SZYBKIE NADESŁANIE ODPOWIEDZI. kLaUdIa I nAtAlA.

poczytaj glupia pizdo popszednie odowiedzi qrwa !!!!!!!!

Jesli chcecie się dowiedzieć jak wywoływać duchy to napiszcie na darek199@vp.pl moge wam tylko poiwedziec że to jest niebezpieczne, i potrzeba 2-5 osób. Reszte powiem na maila. piszcie!!!!!! Bo ja nie wchodze na te forum wiec musicie pisac na maila!!!!1

Powiem krótko:potrzebna tabliczka Quija,talerzyk i œwieca.Stawiasz tabliczkę Quija na nim talerzyk,a obok œwiece.Najlepiej jak nie będziesz sama.Wypowiadasz pewne słowa,ale dla bezpieczenstwa nie mogę ci powiedzieć może dowiesz się z innych żródeł,ale nie polecam tak zginęła moja koleżanka,a stałam się inna,zła,ale panuje nad sobš,pamiętaj me słowa.POWODZENIA,BUŻKA!!!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.