| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
kiedys bardzo dawno temu wywolywalem z kumplem duchy, bylo to tylko raz, nie pamietam dokladnie kiedy ale bylem jeszcze malym szkrabem z podstawowki. Skas dowiedzielismy sie co bedzie potrzebne i w koncu zaczelismy zabawe. Siedzielismy sami w pokoju, bylo ciemno i zaczelismy wywolywac ducha. W pewnym momencie zaslona podniosla sie tak, jakby byl jakis duzy przeciag, jak jeden wielki powiew wiatru, ktory uniosl do gory zaslone. Wszystko bylo ok do czasu kiedy podeszlismy do okna a ono jak sie okazalo bylo zamkniete. Malo co zawalu nie dostalem. Z pokoju wybieglismy jakby sie palilo, pobieglismy do matki kumpla, heh. Ona: "Co sie stalo" a my "Nic, nic...". Taka historyjka z zycia.
|
|
|
Zamiast wciskac kity egzorcysto jepiej powiedz jak je odprowadzec a nie tylko same zakasy - dosłownie jak zacofany kosciól katolicki!!!
|
|
|
niewkurzajcie duchów waszych przodków bo traficie do psychiatry
|
|
|
chejka tu wojtek jak mozna ducha wywolac jakl chesz zrobic sam . pozdrawiam
|
|
|
wiecie, chyba nikt z was nie ma pojecia jak to sie robi i wymyslacie sobie to co piszecie. po pierwsze to nie jest takie latwe, i trzeba to robic wedle ulozonych odpowiednio formułek. bylem swiadkiem przywolywania ducha , czuło sie zajebiste obciazenie energetyczne w naszym otoczeniu, pogasly wszystkie swiece, okazało sie, ze znajoma przywołala złego ducha - wsrod ludzi, ktorzy to robia zwany jest demonem. naprawde ciezko potem jest takiego ducha odwołac, czasem wogole nie chce odejsc. moze to Wam zrujnowac zycie, tak jak stalo sie to z moja znajoma. naprawde prosze posłuchajcie mnie i NIGDY TEGO NIE ROBCIE!!
|
|
|
Chech muniek ma rację , wywoływaie duchów nie jest zabawš , jest to trudna ,,sztuka" , a jak się już uda to trzeba się liczyć , że można nie zostać na tym wiecie.
Nie bieżcie tego jak kolejne kazania w kociele , lub szkolne , lecz jak przestrogę.
|
|
|
wywolujšc ducha musisz go spowrotem odesłac,nie potrafisz to zle skończysz.Seanse spiritystyczne sa dla osób dowiadczonych i mšdrych.Duchów nie wywołuje sie z ciekawosci(przynajmniej nie powinno).wiat astralny to nie obiekt do zabawy,ta zabawa moze skończyc się tragicznie,jeli nie zdajecie sobie sprawy jaki mogš byc skutki nie igrajcie z listotami astralnymi.Duchy powinno zostawiac się wspokoju.
|
|
|
ja i moja kumpela chcemy się dowiedzieć jak morzemy się porozymieć z duchem ktury daje nam rurzne znaki że co się stanie chciałybymy opowiedzieć komu ale majš nas za warjatki co mamy zrobić??? jak bycie mogli dajcie nam odpowiedz jak naj szybciej
|
|
|
morze mylisz że mamy niepokolei w głowie ale morzesz nam pomuc powiedz nam jak się wywołuje ducha i jak go odwołać wspułczujemy twojej kolerzance !!!!! papatki odpisz jak morzesz
|
|
|
Mam straszny problem moja kolerzanka chce wywołać ducha ja jejto odradzam czy sš jakieć zaklęcia odwoływujšce???? ona wierzy w przeznaczenie i chce sprawdzić czy to co powiedziała jej wróżka to prawda . mojej koleżanki kumpela stoi po jej stronie . obydwie to chyba wariatki a wy jak mylicie ??????? czy duchy naprawdę istniejš ??????????
|
|
|
up, bo przez te wulgarne wštki, te porzšdne spadajš na 2, 3 strone :-/
|
|
|
chciała bym się dowiedzieć jak można wywołać duchy. mam przyjaciułke , która terz chce się bardzo dowiedziec czego na ten temat.
-Jak powinnymy obchodzić się z takim duchem?
-jak możemy go wywołać?
-jak można się go potem pozbyć (jak już go wywołamy)
- czy to jest wogule możliwe?
- czy trzeba znać jakie zaklęcia?
- ile osub musi co najmniej musi w tym uczestniczyć??
PROSIMY O SZYBKIE NADESŁANIE ODPOWIEDZI.
kLaUdIa I nAtAlA.
|
|
|
chciała bym się dowiedzieć jak można wywołać duchy. mam przyjaciułke , która terz chce się bardzo dowiedziec czego na ten temat.
-Jak powinnymy obchodzić się z takim duchem?
-jak możemy go wywołać?
-jak można się go potem pozbyć (jak już go wywołamy)
- czy to jest wogule możliwe?
- czy trzeba znać jakie zaklęcia?
- ile osub musi co najmniej musi w tym uczestniczyć??
PROSIMY O SZYBKIE NADESŁANIE ODPOWIEDZI.
kLaUdIa I nAtAlA.
|
|
|
Jesli chcecie się dowiedzieć jak wywoływać duchy to napiszcie na darek199@vp.pl
moge wam tylko poiwedziec że to jest niebezpieczne, i potrzeba 2-5 osób. Reszte powiem na maila. piszcie!!!!!! Bo ja nie wchodze na te forum wiec musicie pisac na maila!!!!1
|
|
|
Powiem krótko:potrzebna tabliczka Quija,talerzyk i wieca.Stawiasz tabliczkę Quija na nim talerzyk,a obok wiece.Najlepiej jak nie będziesz sama.Wypowiadasz pewne słowa,ale dla bezpieczenstwa nie mogę ci powiedzieć może dowiesz się z innych żródeł,ale nie polecam tak zginęła moja koleżanka,a stałam się inna,zła,ale panuje nad sobš,pamiętaj me słowa.POWODZENIA,BUŻKA!!!!!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |