Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze!!! Biedny podziękował za datek i powiedział, że żyje mu się coraz ciężej bo jedzenie drożeje i dodał, że wszystko będzie dobrze tylko potrzeba czasu. Moje pytanie do kart tarota brzmi: czy zmieni się coś w moim życiu zawodowym, bo odczuwam duży zastój energetyczny zarówno w sferze zawodowej, finansowej jak i uczuciowej. Jeśli mógłbyś określić czas kiedy nastąpią jakieś zmiany to byłabym ogromnie wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie

:)

Witam!! Wiem,że na tym forum nie tłumaczycie snów, ale proszę o pomoc, gdyż nigdzie nie mogę znaleźć interpretacji. śnił mi się mój brat wraz z kolegami siedzieliśmy i oglądaliśmy film(normalnie spędzaliśmy czas). Następnie wyszłam na dwór i zaczęły boleć mnie ręce. Gdy na nie spojrzałam zobaczyłam jak wychodzą z nich larwy. Ręce były czerwone, z bliznami, pokryte białymi bąblami, z których gromadami wychodziły małe zielone larwy(wysypywały się wręcz). Podłożyłam miskę, z czystą wodą, aby robactwo utopiło się. Zaczęłam drapać ręce i było tylko gorzej. Później zobaczyłam, że cała jestem w bąblach z robakami. Wtedy obudziłam się. Czy mogę prosić o interpretację. Pozdrawiam

Witaj Igorku Mam pytanie czy podobam się panu MB i czy nadejdzie taki czas że się poznamy bliżej? I czy moje problemy zdrowotne się zakończą? Biedny dostał pieniążek i podziękował. Pozdrawiam

Witaj Igorze Biedny podziękował za datek Moje pytanie brzmi Kiedy dokonam sprzedaży "O"( tzn kiedy uda mi się sprzedać) Czy w ogóle to nastąpi ? Kiedy będę mieć okazję na znalezienie pracy? Pozdrawiam

odpowiedz do orzeszek24 Nie wiem czy mam takie kompetencje i w ogule, ale jeśli już sie pytasz o interpretacje. Czujesz jakiś żal do siebie o coś, że działałaś na czyjąś niekorzyść, spowodowałaś jakieś przewinienie które czujesz na sumieniu itd. Ja bym tą czystą wode i robaki porównał do przysłowiowego mycia rąk przez piłata, że poprostu chcesz pozbyć sie czegoś z siebie pozbyć sie brudów:). A z coraz większym przejeciem chcesz sie tego pozbyć i widzisz że sie to nasila... może pomogłem, chodz mogłem trafić kulą w młot:) pozdrawiam

Igorze, jak potoczy sie moja znajomosc z panem M?

Igor....ratunku RATUNKU! Ona - Halina ur 2 sierpnia 1961 godzina 8 rano w Sokółce Podlasie, ja - 27 kwietnia 1965 godz. 21... co o niej jeszcze? miała rozwód w 2000 roku, a jak już byliśmy ze sobą (a jesteśmy 7 lat) miała romans - w listopadzie 2009...nie możemy się po tym jej romansie jakoś poskładać, w sumie z jednej strony trzyma mnie z drugiej odpycha ...jakby czekała na coś nowego...a ja w rozdarciu, nie mam już siły...zależy mi na niej...

odpowiedź do Ocelot! Znalazłam w necie inną interpretację tego snu. Ktoś miał już coś podobnego. w tej interpretacji chodziło mniej więcej o to, że robaki to symbol jakiegoś problemu,który mnie dręczy. Dziury w dłoniach i na ciele to blizny po zadanych ciosach w moją osobę (to raczej ktoś mnie skrzywdził i pomimo, że wyparłam to z mojej świadomości moja podświadomość mówi mi, że całkiem tego problemu nie przerobiłam i negatywne emocje nadal we mnie siedzą). Albo to sygnał od mojego ciała, że coś jest nie tak z moim zdrowiem i możliwe, że rozpoczyna się jakaś choroba.

Witaj Igorze, jakie warunki trzeba spelnic, aby otrzymac odpowiedz na swoje pytanie? Ciekawi mnie, jak potocza sie moje losy z panem P, ktorego nie dawno poznalam, a ktory za 2 tyg wyjezdza za granice na 2 miesiace.. Czy ten zwiazek ma szanse przetrwac czy jednak lepiej sie nie angazowac? Pozdrawiam serdecznie

Witam, Czy istnieje jakiś skuteczny sposób na tego faceta ? Proszę o wsparcię - telepatia zawodzi ;) Pozdrawiam G.

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Hejka;) dzieki Igorze... pozdrawiam:) a liczby nadal sie snia;)

Coco

Drogi Igorze, Czy mój chłopak ukrywa coś przede mną? Czy on mnie oszukuje? Proszę o odpowiedź.

http://lifeafteryear2012.blogspot.com/2012_04_01_archive.html Można się dołączyć,Ziemia zdrowieje:)

00-08:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00-08:00&max-results=50" target="_blank">http://lifeafteryear2012.blogspot.com/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00-08:00&max-results=50

Nadie 4 dni temu o 20:39 Ale co ci po głowie chodzi ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

coco71 4 dni temu o 08:34 I bardzo dobrze, w takim razie zrobimy tak: wyślij te które przyśnią ci się następnym razem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Grace 5 dni temu o 23:28 No jako facet mógłbym zdradzić niezawodne sposoby ale ... tak to co by z tego była za przyjemność. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

crethka 5 dni temu o 13:44 Tarot kartami Śmierć XIII i VI Pucharów mówi, że spokojnie możesz w to wejść na zasadzie ograniczonego zaufania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Szamot 29 kwietnia, 17:23 Tarot kartami VI Monet i Cesarzowa III mówi, że musisz uważać aby nie zostać oszukanym. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

orzeszek24 23 kwietnia, 22:37 Tarot kartami IV Kije i VII Kijów mówi, że twoje koncepcje mają szanse na zwycięstwo po drobnej korekcie planów. Pozdrawiam Igor ps. nie podejmuj tylko zbyt pochopnie decyzji ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.