| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam serdecznie Cię Igorze,
wpadłam na genialny pomysł. Jego realizacja jest możliwa jedynie z Twoją pomocą. Proszę o coś w rodzaju wsparcia duchowego, które umożliwiłoby mi jego realizację, przyśpieszyło bieg wydarzeń, chyba domyślasz się o co proszę ? :)
P.S. czy promowana przez Ciebie pomoc bliźnim obejmuje również naszych czworonożnych przyjaciół? Jeśli tak to wykazuje się dużym zaangażowaniem.
Magicznych Świąt moja skromna osoba Tobie życzy..
Pozdrawiam G.
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
ZAKLĘCIA
Grace
Wczoraj o 20:41
Może być i taka pomoc skoro wypływa z głębi serca i jest szczera.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Witaj Igorze!
1.Czy moja siostra i moj mąż mają romans?
2.Czy mojemu mężowi podoba sie moja siostra?
3.Czy uczucie mojego męza do mnie jest szczere?
Będę wdzieczna jesli znajdziesz chwilke czasu i odpowiesz na pytania.Pozdrawiam i życze Zdrowych i Spokojnych Świąt :)
|
|
|
|||
kredzia |
|
Witaj Igorku :)
Wesołych i radosnych Świąt :)
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
takze ode mnie zyczenia-
Mokrego Dyngusa, smacznego jajka i takie tam;)
|
|
Coco |
|
ZAKLĘCIA
coco71
Wczoraj o 16:00
Kochana dziękuję i życzę spełniania najskrytszych marzeń.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
mojalza
Wczoraj o 07:51
Dziękuję uprzejme i kłaniam się nisko życząc wszystkiego co najlepsze w życiu może człowieka za życia spotkać.
Pozdrawiam Serdecznie z Królewskiego Miasta Krakowa
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
kredzia
3 dni temu o 11:47
Kredzia tobie szczególnie w takim dniu jak dziś spełniania wszystkich marzeń życzę ;) a przede wszystkim odwagi w podejmowaniu decyzji.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
nowa81
5 dni temu o 12:43
A jeśli ci powiem to co zrobisz ??
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
anet
6 dni temu o 15:38
Anet zdrowych wesołych a przede wszystkim przynoszących oczekiwaną zmianę efektów świąt życzę ci serdecznie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
Nadie
7 dni temu o 15:14
A ja wczoraj straszyłem Księżyc, że się na niego obrażę.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
baby
31 marca, 08:08
Sen twój oznacza,że posiadasz bardzo dużą siłę intuicji tylko nie możesz się rozpraszać na rzeczy o których nie masz pojęcia.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
kamila777
28 marca, 13:23
Niebawem ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze,
Proszę zobacz w kartach:
1 co mnie czeka w związku?
2 czy mój partner chce założyć ze mną rodzinę i jest na to gotowy?
3 co mnie czeka w pracy?
Igorze dzięki, że jesteś!
oraz dzięki w imieniu biednej kobiety, która dziękuje!
pozdrawiam
|
|
|
Igorze, to jesli Krakow to pozdrow prosze Wawel ode mnie;)
Kiedy, gdy wyjechalam tak sie przyjelo i tez tak zostalo z tym pozdrowieniami bo to znaczy, ze znowu przyjade do mojego miasta:)
Wiesz, te dwie noce daly mi do myslenia, szukalam co to moze znaczyc, ale nie wiem. Wiem, ze moj byly maz we snie jest tylko znakiem, ze wszystko ulozy sie pomyslnie. Ale chodzi o inna symbolike
ostatnie dwie noce
tak jakos nie wiem jak sobie moje sny wytluumaczyc
snil sie moj byly maz, zaproponowal bysmy znowu razem zamieszkali
poszlismy do tego budynku, gdzie najpierw mieszkalismy, tam znalazl dla nas nowe mieszkanie
budynek byl stary, wygladal tak jak pamietam ale by dostac sie do mieszkania musialam przejsc piwnica by wejsc do innej czesci domu, troche bylam zdziwiona we snie, ze jest takie przejscie ale pomyslalam sobie, ze to jest sen:)
pozniej jechalam winda do gory
i jeszcze te cyfry
to byly ceny za godzine, jego zarobki, chodzilo o €
widzialam 7, 1, 5 i 9
pozniej w druga noc snilo mi sie-"byli zdania ze jestem opetana, ale nie bylo zadnych objawow, to znaczy nikt o tym nie mowil ale tak jakos wiedzialam o tym co oni mysla, to bylo jakies wielkie pomieszczenie i jak smiesznie to zabrzmi, chyba trenowali tam aerobic;) i numer 8 mi sie snil
gdy sie przebudzilam to odruchowo odmowilam pacierz
cos mi kazalo to zrobic by w spokoju usnac znowu
jak mam rozumiec te sny? moze wiesz.. naszukalam sie troche w sieci ale ...sama nie wiem:)
|
|
Coco |
|
Dziekuje Igorku za odpowiedz dotyczaca mojego snu , a na pierwsze pytanie mi tez odpowiesz?? czy uda mi sie w przyszlosci otworzyc wlasny salon kosmetyczny??? lub moze bede pracowac w zawodzie kosmetyczki? dziekuje serdecznie i pozdrawiam
|
|
|
|||
|
Dziękuję Igorze za życzenia :) oby się spełniły :)
a odwaga w podejmowaniu napewno się przyda, tym bardziej że brakuje mi jej chyba z braku intuicji co do podejmowanych decyzji bo przeważnie jak miałam odwagę podjąć jakąś decyzję to niestety często okazywała się błędna bo intuicja mnie zawodziła... dlatego też chciałam wiedzieć co podpowiadają karty...
Ale mam nadzieję że w przyszłości się to zmieni na lepsze oczywiście i będę miała większą odwagę i że moje decyzje będą trafne :)
Pozdrawiam serdecznie Igorze :)
Kredzia :)
PS. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś spojrzysz w karty w mojej sprawie i napiszesz mi czy coś powiedzą i doradzą dla mnie :)
|
|||
kredzia |
|
Czy ja i Jan będziemy w związku partnerskim,znamy się pół roku,a on nagle przestał się odzywać,żadnego kontaktu,czy znalazł sobie nową partnerkę,czy mogę jeszcze na niego liczyć.
A biedny powiedział dziękuję
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |