| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
StillUndecided
5 dni temu o 08:58
Tarot kartami Sąd XX i Słońce XIX mówi, że jest szansa na twórcze życie razem we dwoje.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
beza40
6 dni temu o 21:50
No to jesteśmy w domu i na dobrej drodze.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze.. :) Dziękuję
Pozdrawiam G.
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
A o moim liściku zapomniałeś...?...
przypominam się
i jeszcze raz wklejam
Witam Cię Igorze,
Jakiś czas temu pisałeś mi, że na wiosnę zmienię pracę. Jak to wygląda. Do tej pory nic nie wiem. Co mam robić? Czy mam coś robić, czy czekać? Czy ktoś mi pomoże w tym? Czy to będzie w mojej branży? pozdrawiam i z góry dziękuję Aneta
|
|
|
Witaj Igorze!!!
Czy możesz mi zdradzić co oznaczał ten sen, nie daje mi to spokoju. Wiesz może coś o słowie illuminatio, do kogo odnosi się to określenie? pozdrawiam serdecznie
|
|
:) |
|
dziękuję Igorze:)dopiero teraz ale parę dni byłam na mini urlopie:)
|
|
Coco |
|
Igorze jeszcze ja :) i moje ostatnie pytanie do Ciebie o K. " Co zrobić żeby to szczęście osiągnąć "
|
|
|
ZAKLĘCIA
orzeszek24
5 dni temu o 19:18
Chodzi tutaj o ludzi którzy widzą rzeczy takimi jakie one są.
Pozdrawiam
Igor
ps. np poetów ;-)
|
|
|
Błagam Igor co mam robić ja już tu nie mogę być! Odpowiedz plissss.Aneta Kiedy mogę coś zmienić? Aneta
|
|
|
|||
|
Witaj Igorze, mam jeszcze jedno pytanie: Co mówią karty na temat znajomości A z P?
|
|
|
witaj Igorku czy uda mi sie otworzyc moj wlasny salon kosmetyczny i kiedy??/serdecznie dziekuje.....biedny skinal glowa
|
|
|
snila mi sie kobieta z trtzema oczami...co moze oznaczac taki sen???
|
|
|
ORZESZEK24
Illuminati - tajne stowarzyszenie założone 1 maja 1776 roku przez Adama Weishaupta, mające za cel podporządkowanie sobie świata i utworzenie Ogólnoświatowego Rządu. znaczy to tez OSWIECENIE
|
|
|
Witaj Igorze,
Proszę zobacz w kartach:
1 co mnie czeka w związku?
2 czy mój partner chce założyć ze mną rodzinę i jest na to gotowy?
3 co mnie czeka w pracy?
Igorze dzięki, że jesteś!
oraz dzięki w imieniu biednej kobiety, która dziękuje!
pozdrawiam
|
|
|
Witam Igorze
Od dłuższego czasu nie mam pracy .Jestem już załamana tym że nic się nie rusza w tej kwestii.
Chciałabym zapytać czy istnieje szansa że kiedyś będę miała pracę ?
Jestem uzdolniona artystycznie .
Kiedy dostanę pracę i w jakiej formie ,czy będzie ona w kraju czy zagranicą ?
PS
Za kazdym razem kiedy widzę biednego daję pieniądze ,zawsze są wdzięczni i dziękują .
|
|
|
Witaj Igorze,
była dziewczyna mojego chłopaka odgraża się, że zniszczy nasz związek. Czy ona traktuje te groźby poważnie i czy rzeczywiście zamierza wejść między nas?
|
|
|
Nikt nic się nie odzywa!
To chociaż "wesołych jajek" życzę wszystkim na święta!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |