Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beza40 7 dni temu o 07:59 No a jak mają wyglądać dobrze skoro zmian na lepsze nie było? Zanim odpowiem na twoje pytanie napisz jak sama widzisz swoje zmiany, które powinny zajść. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Ikonka 7 dni temu o 15:22 W sierpniu - kraj. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam Cię Igorze, Jakiś czas temu pisałeś mi, że na wiosnę zmienię pracę. Jak to wygląda. Do tej pory nic nie wiem. Co mam robić? Czy mam coś robić, czy czekać? Czy ktoś mi pomoże w tym? Czy to będzie w mojej branży? pozdrawiam i z góry dziękuję Aneta

ZAKLECIA StillUndecided 6 dni temu o 00:07 Niema tak lekko ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monetka73 5 dni temu o 00:36 Niestety najczęściej wszystko musimy robić sami. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA Grace 2 dni temu o 22:47 To, że masz właściwe wymagani i wiesz czego chcesz to przecież nie jest wada, to bardzo dobra cecha w życiu, wiele pomaga i rozwiązuje masę problemów. Pozdrawiam Igor ps. spójrz jak wiele osób nie wie o co im chodzi i czego chce

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIA beza40 7 dni temu o 07:59 No a jak mają wyglądać dobrze skoro zmian na lepsze nie było? Zanim odpowiem na twoje pytanie napisz jak sama widzisz swoje zmiany, które powinny zajść. Pozdrawiam Igor
Igorze Dziwne co napisales... Ale odpowiem. Mam dzis urodziny i zycze sobie: 1. Praca - by byla pewna i by zarobione pieniadze starczaly mi spokojnie na zycie i oplacenie wszystkich rachunkow. 2. Zycie osobiste - bym w koncu poczula sie szczesliwym czlowiekiem. Pozdrawiam beza juz 42

beza40

Spodziewałam się podobnej odpowiedzi ;) Czy mógłbyś zatem sprawdzić jak wygląda sytuacja z S? -czy możliwe jest, by było to coś więcej niż zwykła znajomość?

Witam Mam pytanie Panie Igorze Czy Renata poleciła mnie pracodawcy czy też nie? Chciałabym poznać prawdę. Naturalnie biedny otrzymał pieniądz i podziękował. Pozdrawiam

Igorku !Kiedy miłość zapuka do mojego serducha? I kto to będzie? Mógłbyś mi opisać tą osobę ? Biednemu dałam datek skinął głową .

Igor:
kredzia5 dni temu o 11:10Do czego służy mózg ??PozdrawiamIgor
Bardzo dziękuję Igorze za odpowiedź, naprawdę bardzo mi pomogłeś podjąć jakąś decyzje.... Pozdrawiam....

kredzia

Hej.. wpadłam się przywitać dzisiaj są moje urodziny, ale to nie znaczy, ze jestem tu po życzenia..tak jakoś poczułam potrzebę by wpaść... miłego:)

Coco

Jasne, to wszystkiego miłego poukładania spraw i satysfakcji z życia pozdrawiam

Dzięki Obserwer2;*

Coco

Witaj Igorze!!! Miałam sen. Przyszedł do mnie przewodnik i kazał Tobie powiedzieć, że drzwi już zostały otwarte ( cokolwiek miałoby to oznaczać). Pozdrawiam

:)

ZAKLĘCIA orzeszek24 10 godzin temu Dziękuję ci bardzo serdecznie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA coco71 Wczoraj o 21:07 Też ci składam najlepsze życzenia, życzenia spełnienia wszystkich marzeń i realizacji osobistych planów. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kredzia 4 dni temu o 08:40 Kredzia nie jestem od podejmowania decyzji za nikogo - poza dziećmi. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA basiula1 5 dni temu o 16:32 Tarot kartą Walet Mieczy mówi,że miłość zapuka do twojego serduszka w Czerwcu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA bluangel 5 dni temu o 16:27 Tarot kartami Papież V i II Kije mówi, że tak ale musisz w tym zakresie wprowadzić większą elastyczność wtedy problem się rozwiąże. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.