Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

orzeszek24:
Miałam sen. Niestety nie wiem w jakim miejscu na ziemi działa się akcja ( możliwe, że na pomorzu) była powódź ogromna powódź. Początkowo szłam śród tłumu ludzi, prowadził mnie przewodnik ( mężczyzna w średnim wieku)następnie powiedział do mnie, że się już zaczęło
Wiesz orzeszku, przeczytałem już wiele opisów snów takich jak ten, ale to właśnie po przeczytaniu Twojego przeszły mnie ciarki. Sam mam odczucie jakby pękła jakaś niewidzialna tama i drżenie rozeszło się po całej planecie. Mam nadzieję że to tylko odczucie i nic niezwyłego się nie wydarzy ale warto ustalić miejsce spotkania z bliskimi na wypadek utraty łączności telefonicznej.-Na wszelki wypadek ;)

ZAKLECIA orzeszek24 Wczoraj o 22:25 To przeżycia po 11 marca z Japonii. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, może zabrzmi to nietypowo, ale proszę Cię o "horoskop uczuciowy" dla mojej skromnej osoby. Precyzując, co i z kim mnie czeka w najbliższym czasie? Pozdrawiam ciepło G.

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Igorze, pytania nie było:) Zostaje.

Coco

ZAKLECIA Grace Wczoraj o 21:30 Na razie uważaj by się nie pokłócić ze starszą kobietą. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA jagnuca 4 dni temu o 11:51 Tarot kartą VII Kijów mówi, że nie ;-) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Nadie 6 dni temu o 14:05 Tarot kartami X Pucharów i III Puchary mówi, że możesz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA wikakika 7 dni temu o 10:25 Tarot kartami V Pucharów, V Monet, Rycerz Pucharów i As Mieczy mówi, że na razie nie bo jest zaślepiony z zawiści, przebaczy ci tylko dzięki mediacji męża. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA Ikonka 28 lutego, 21:49 Finanse ulegną poprawie dzięki pomocy starszego mężczyzny. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

mojalza 28 lutego, 15:50 W celu nabrania pewności zacznij uprawić wspinaczkę najlepiej na jakiejś ściance. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

StillUndecided 28 lutego, 08:28 Kochana to już musisz poczuć sama, cóż tego, że ci powiem. Pozdrawiam Igor ps. zepsulibyśmy całą zabawę i przyjemność a tak będzie się starał, zabiegał itd..

Niech Moc Będzie z Tobą

beza40 27 lutego, 23:02 Rzeczywiście nie doczytałem miałem w tedy urwanie głowy, przepraszam. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

wisnia 27 lutego, 12:17 Dziękuję ci bardzo. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
beza40 27 lutego, 23:02 Rzeczywiście nie doczytałem miałem w tedy urwanie głowy, przepraszam. Pozdrawiam Igor
Igorze Jezeli teraz masz spokojniej to powiedz mi co dalej? Jak z moim zyciem osobistym, jak z praca zawodowa? Na ta chwile te dwie dziedziny zycia wygladaja kiepsko... Pozdrawiam Beata

beza40

Witaj ! Kiedy będę miała stała pracę w kraju czy za granicą ?

Dziękuję Igorze :) Masz rację.. - zepsulibyśmy całą zabawę.. Hmm a mogę chociaż wiedzieć, czy znam tą Osobę, a czy dopiero ją poznam? :)

Igor, prosze pomoż mi podejrzewam ze jestem oszukiwana czy mam z nia ten kontrakt pociagnac, czy samodzielny projekt zrobic NIE WIEM CO ROBIC z góry dziękuję i pozdrawiam cieplutko BARDZO TO DLA MNIE PILNE A JESTEM W WIELKIEJ KROPCE

monetka73

Igor:
mojalza 28 lutego, 15:50 W celu nabrania pewności zacznij uprawić wspinaczkę najlepiej na jakiejś ściance. Pozdrawiam Igor
Dziękuję Igorku :) Wspinaczka hmmm pomysł niezły trzeba spróbować bo ostatnio jakoś nic się nie chce i nic nie cieszy :) Spokojnej nocy i uśmiech zostawiam :)

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Bardzo dziękuję Drogi Igorze. Czy istnieje szansa na poprawe finansów i realizację moich zamierzeń.? - a może za wysoko stawiam sobie poprzeczke.? Pozdrawiam ciepło G.

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

ZAKLECIA Grace 6 marca, 21:30 Tarot kartami Królowa Pucharów i Śmierć XIII mówi, że na razie to jesteś w fazie głębokiej przemiany => polegającej na dogłębnej weryfikacji światopoglądu. Pozdrawiam Igor ps. potem OK ;-)

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.