Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

basiula1 3 dni temu o 19:19 Tarot kartami Król Monet i II Miecze mówi, że jak ureguluje sprawy finansowe. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

beza40 3 dni temu o 17:35 Wróżba dotyczyła roku 2012. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

wisnia 3 dni temu o 10:17 Tarot kartami Rydwan VII i IX Monet mówi,że przed tobą znakomity rok. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

monetka73 4 dni temu o 23:33 Przestań przykładać wagę do rzeczy nieistotnych. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

kredzia 5 dni temu o 11:10 Do czego służy mózg ?? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

mojalza 19 lutego, 07:59 Ale powiedzmy sobie szczerze na skutek negatywnych doświadczeń podświadomie towarzyszy ci lęk jak to będzie teraz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

coco71 18 lutego, 22:41 Ze swojego doświadczenia to ci powiem, że po czasie najbardziej cenie to co mi powiedzieli ludzie naprawdę, choć forma niekiedy była nieprzyjemna. Osobiście myślę że to jest bardzo mądry facet. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Bóg ci zapłać Igor :)

Igor:
dziekuje:) ale ja nie bede czekac na jego kolejny ruch. ciesze sie, ze jest kontakt i niech tez tak zostanie. zycie idzie dalej a ja kocham je...:) wiec tez w nim zyje a nie w swiecie marzen..marzenia realizuje...:) dziekuje Igorze:)jestem Tobie bardzo wdzieczna...:)

Coco

Hej Igorze, jestem w szoku, że dalej pomagasz :) Znaczy, jestem mile zaskoczona. Nie było mnie tu długi czas. Jak zawsze trafiam tu w czasie swoich wyborów i wątpliwości, może i tym razem karty trochę mnie nakierują. Trafiłam na niezwykłą osobę, przynajmniej takie są pozory, nie wiem czy to warunkowane jest moją chęcią porzucenia starego życia i zmiany czy jest to naprawdę droga w dobrym kierunku. Mam przed sobą wiele wyborów i chciałabym żebyś spojrzał w karty i uświadomił mi czy powinnam ufać swoim przeczuciom i zmieniać wszystko, czy jednak dążyć tylko do równowagi zawodowej i nie mieszać w życiu prywatnym. Ta nowopoznana osoba może być dla mnie rozdrożem, być może czymś czego szukałam, a może tylko próbą mojej naiwności. Proszę zerknij w karty, może wskazany jest odwrót :) Dziękuję i pozdrawiam :)

MalaMi83:
Tarot kartą Świat XXI mówi, że tak to może być to czego szukasz. Pozdrawiam Igor
oo Jaaa Igorze...no to mnie zamurowało.....pozytywnie :) Tylko teraz jak to osiągnąć (jak jego zdobyć), żeby nie zepsuć ..???na co zwrócić uwagę albo czego się wystrzegać ,,[/quote] Igorze,mogę prosić o wskazówki..K. to taki "typ" na którego trzeba znaleźć sposób :)

Igor:
beza40 3 dni temu o 17:35 Wróżba dotyczyła roku 2012. Pozdrawiam Igor
Igorze Pytalam o date 23.02 tego roku i na ten rok dostalam odpowiedz od Ciebie. I tak jak napisalam - nic takiego nie mialo miejsca. Pozdr beza

beza40

Igorze, czy mógłbyś sprawdzić co mówią karty na temat moich spraw sercowych? -Kiedy w moim życiu pojawi się 'Ten Właściwy' i jak go rozpoznać?

[quote=Igor]mojalza 19 lutego, 07:59 Ale powiedzmy sobie szczerze na skutek negatywnych doświadczeń podświadomie towarzyszy ci lęk jak to będzie teraz. witaj Igorku :) To prawda gdzieś ten lęk we mnie jest. Robię co mogę by się go pozbyć i czasem o nim zapominam :) Wiem też, że muszę dać radę dla samej siebie. Jeden zakręt już pokonałam teraz zmiana pracy i mieszkania. I to jest najtrudniejsze mieszkanie ciężko sprzedac , a lepsza praca chyba nie wypali trzeba szukać dalej. Radosnego popołudnia :)

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Witaj ! Czy mogę liczyć na pracę za granicą i wyjazd w przyszłym tygodniu? Czy moje finanse wreszcie się poprawią ?

Witaj Igorze, ostatnio weszlam w konflikt ze swoim tesciem z ktorym mieszkamy na ta chwile. Podalam pierwsza reke ale on jest uparty i zawziecie trzyma w sobie swoje urazy. Czy moglbys prosze zerknac w karty czy konflikt zostanie zazegnany?Wykancza mnie psychicznie ta sytuacja i to, ze traktuje mnie jak powietrze. dzisiaj nie spalam cala noc i plakalam. czy jest jakies wyjscie z tej sytuacji?

Drogi Igorze, proszę Cię o pomoc. Czy mężczyzna z którym się spotykam ma wobec mnie dobre intencje, czy jest szczery? Czy mogę mu zaufać?

Igorze, proszę o pomoc, wskazówkę... Jestem po rozstaniu, mija już 7 tygodni, a nadal odczuwam jego brak. Co będzie dalej ze mną? Czy czeka mnie samotność? Dzisiaj wybieram się na spacer, nie zapomnę wspomóc osobę potrzebującą. jagnuca (potrzebująca przytulenia)

Witaj Igorze!!! Miałam sen. Niestety nie wiem w jakim miejscu na ziemi działa się akcja ( możliwe, że na pomorzu) była powódź ogromna powódź. Początkowo szłam śród tłumu ludzi, prowadził mnie przewodnik ( mężczyzna w średnim wieku)następnie powiedział do mnie, że się już zaczęło. W tym momencie ludzie dookoła mnie zaczęli panikować i krzyczeć. Zginęło bardzo dużo ludzi. wraz z kilkoma osobami próbowałam ratować innych, ale woda wdzierała się bardzo szybko na ląd. Później zostałam przeniesiona na molo woda był spokojna, ale niebo było koloru pomarańczowego (w sumie to był łososiowy). Przewodnik powiedział mi, że nazywa się Michał ( archanioł) czy wiesz coś o kościele nr 11? Powiedział, że będzie tam na mnie czekał. Pozdrawiam serdecznie

:)

Igorze, mam podjac sie wyzwania i wyjechac czy zostac i odczekac? Musze podjac decyzje ...tym razem rozjezdzam sie i ...

Coco
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.