Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
beza40 Wczoraj o 19:18 Oj beza beza ;-) Pozdrawiam Igor ps. rok przed tobą bardzo dobry
A co oznacza "Oj beza beza? :-) O dacie 23.02 cos wiesz/widzisz? ;-) Pozdrawiam beza40

beza40

Igor:
kargola Wczoraj o 23:36 A co ty widzisz na tak ? Pozdrawiam Igor
Raczej wszystko widzę na "nie". Ani jeden, ani drugi (ten z przyszłości). Tyle, że ON jest ciągle najważniejszy... trudno jakoś tak...

kargola 5 minut temu Widzisz, razem widzimy to samo ;-) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

MalaMi83 godzinę temu Tarot kartą Świat XXI mówi, że tak to może być to czego szukasz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

beza40 54 minut temu Tarot kartą Walet Monet zaleca w tym dniu ostrożność a zwłaszcza finansową w kontaktach z młodymi panami. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Tarot kartą Świat XXI mówi, że tak to może być to czego szukasz. Pozdrawiam Igor[/quote] oo Jaaa Igorze...no to mnie zamurowało.....pozytywnie :) Tylko teraz jak to osiągnąć (jak jego zdobyć), żeby nie zepsuć ..???na co zwrócić uwagę albo czego się wystrzegać ,,

Igor:
kargola 5 minut temu Widzisz, razem widzimy to samo ;-) Pozdrawiam Igor
Pozostaje mi zająć się czymś sensownym, czymś "zamiast". Jak zwykle... :) Ale życie i tak jest piękne!!! :)

Witaj Igorku :) Trochę mnie tu nie było :) Wnioski staram się wyciąć zawsze tylko nie zawsze się udje :) Powiedz mi proszę czy wypali nowa praca i czy wreszcie sprzedam mieszkanie. Uśmiech zostawiam i dobrego dnia życzę :)

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

kargola 2 dni temu o 23:21 Życie jest bardzo piękne. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

mojalza Wczoraj o 11:34 Czy jesteś pewna swojego planu ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

to powiedz mi Igorze prosze o co chodzi Mariuszowi?? :)

Coco

coco71 5 godzin temu Tarot kartami IV Kije i X koło Fortuny mówi, że chodzi mu o stabilizację. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

no tak, ale gdyby to mnie ktos tak nawrzucal jak ja jemu to watpie bym chciala sie spotkac ponownie.. sama nie wiem, gdyby byly uczucia to czekalabym na slowo przepraszam.. czy tez o to chodzi, bo przeprosilam i przeprosilam? :) jestem troche nerwowy rocznik;)) zaskoczyl mnie tym, ze chce sie spotkac.. pouklada sie jemu mimo wszystko czy bedzie musial pozamykac? jeszcze tylko to, gdybys mi odpowiedzial:) bede bardzo wdzieczna.

Coco

[quote=Igor]mojalza Wczoraj o 11:34 Czy jesteś pewna swojego planu ? Witaj Igorku :) Życie pod jednym dachem po rozwodzie to nie najlepsze wyjście. A w aktualnej pracy zarobek to jałmużna. I nie zapowaiada się poprawa awansu też nie widać :) Dlatego proszę o podpowiedź po za tym chcemy zamieszkać z P. Uśmiech zostawiam

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

kredzia:
Igor:ZAKLĘCIA kredzia 5 dni temu o 13:16 W twoim życiu musi nastąpić metamorfoza, praca nie może być formą psychoterapii ale formą zarabiania pieniędzy. Tarot kartami III Kije i X Pucharów mówi, że Kobieta zmieni swoja pracę na lepiej płatną musi się jednak zgodzić na zmiany w życiu. Pozdrawiam Igor Dziękuję za odpowiedź Igorze :) chciałabym Cie jednak prosić o naprowadzenie mnie ponieważ nie do koća jest dla mnie jasna... o jaką metamorfozę chodzi i jakie zmiany w życiu masz na myśli? co powinnam zrobić i co zmienić? i czy powinnam się rozglądać za jakąś inną pracą czy może za pracą w jakiejś konkretnej branży/dziedzinie? Bo póki co to i tak nie pracuje w zawodzie zgodnym z moim kierunkiem studiów... Z góry dziękuję za wyjaśnienie odpowiedzi :) Pozdrawiam serdecznie Igorze i czekam na odpowiedź :) Kredzia :)
Witaj Igorze, mam nadzieję że ja też doczekam się rozjaśnienia trochę tego co miałeś na myśli :) czekam nadal na odpowiedź :) Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę :) Kredzia :)

kredzia

Igor:
beza40 54 minut temu Tarot kartą Walet Monet zaleca w tym dniu ostrożność a zwłaszcza finansową w kontaktach z młodymi panami. Pozdrawiam Igor
Igorze Data ta, nie ma nic wspolnego z mlodymi panami. :-) Ale okaze sie juz jutro. Napisze. Pozdrawiam beza40

beza40

Igor bardzo dziekuje z aodpowiedz pierwsza przeprawe przeszlam teraz juz trudniej,,,,ale albo kontrakt albo nici konkurencji nie znam sobota lub niedziela blagam cie powiedz przejde?????? normanie zwariuje dziekowanko z gory

monetka73

Witaj Igor:) Czy mam szansę poznać swoją "bratnią duszę" i zmienić w tym kierunku swoje życie? Ślicznie dziękuję z góry:)

beza40:
Igor:beza40 54 minut temu Tarot kartą Walet Monet zaleca w tym dniu ostrożność a zwłaszcza finansową w kontaktach z młodymi panami. Pozdrawiam Igor Igorze Data ta, nie ma nic wspolnego z mlodymi panami. :-) Ale okaze sie juz jutro. Napisze. Pozdrawiam beza40
Igorze Niestety albo stety ale nie mialam zadnej sytuacji z zagrozeniem finansowym z mlodymi panami. Pozdrawiam beza40

beza40

Witam Biedny otrzymał pieniążek Pytanie Kiedy on zacznie myśleć o mnie?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.