Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA jaaaa Wczoraj o 07:38 Tarot kartami Papież V i Królowa Monet mówi, że ostatecznie określi się w maju. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA madzikowa21 3 dni temu o 20:37 Tarot kartami Król Mieczy i VII Monet mówi, że kobieta znajdzie szczęście dzięki mężczyźnie w lipcu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA moor 3 dni temu o 19:02 Tarot kartami IX Kijów i Rycerz Kijów mówi, że przed tobą bardzo dobry rok dzięki młodemu mężczyźnie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 4 dni temu o 11:29 Tarot kartą III Puchary mówi, że bardzo ciekawy rok obfitujący w nieoczekiwane zmiany. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA orzeszek24 5 dni temu o 15:48 Tarot mówi, że pracę otrzymasz w kwietniu dzięki pomocy młodego mężczyzny po przejściach. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monetka73 7 dni temu o 21:30 Tarot kartami IX Mieczy i Umiarkowanie XIV mówi, że przed tobą bardzo silna i bezwzględna konkurencja. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA beton 7 dni temu o 09:03 Tarot kartami IV Miecze i II Kije mówi, że kwietniu dzięki pomocy kobiety jednak może nie obyć się bez zmiany miejsca zamieszkania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kamila777 6 lutego, 20:09 Widzę to samo co ty. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA beza40 2 lutego, 08:08 1. Tarot kartami Głupiec XXII i Diabeł XV mówi, że w tym roku szczególnie musisz uważać na mężczyznę owładniętego namiętnościami. 2. Kartami Walet Pucharów i Kapłanka II mówi natomiast, że kierują nią (osobą) szkodliwe namiętności przeszkadzająca w rozwoju kariery zawodowej. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA basiula1 31 stycznia, 12:51 Do lipca nie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wisnia 30 stycznia, 11:35 Powiedz ojcu, że Keyboard musiał zginąć by ojciec przez niego nie zginął. Pozdrawiam Igor ps.znajomy ;((

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nowa81 27 stycznia, 15:49 1. TAK 2. NIE 3. POPATRZ MU W OCZY I ZAPYTAJ W PROST Pozdrawiam Igor ps. niekiedy tak jest wygodniej

Niech Moc Będzie z Tobą

Rozumiem, dziękuję!

Igorze Dziekuje. Jeszcze mam 2 pytanie. 1.Data 23.02, jest dla mnie b. wazna z pewnego powodu. Mam pewne plany w ten dzien. Czy karty cos pokazuja? 2. Czy spotka mnie cos dobrego w tym roku? PS W mojej miejscowosci jest grupa ubogich osob. Pomagam im, szczegolnie teraz w ten zimowy czas. Podczas rozmowy z nimi, gdy powiedzialam, ze ta pomoc jest od Ciebie to okazalo sie, ze 2 osoby slyszaly juz Twoje imie. Pytali kim jestes? Odpowiedzialam, ze pomagasz tym ludziom, ktorzy pomagaja ubogim. Prosili by Ci przekazac by Bog Ci wynagrodzil Twoje dobro. Jezeli mam im cos innego przekazac to napisz. Pozdrawiam beza40

beza40

kargola:
Igorze, mam szanse być z NIM? Biedny się zdziwił, wyglądał na zaskoczonego ...
Igorze, też masz mętlik w kartach i nie chcesz odpowiadać? Co twoim zdaniem jest komplikacją? Milczenie jest złotem i ja dobrze o tym wiem :)

Igor:
ZAKLĘCIA vienna 2 października, 17:23 Tarot kartami Moc XI i As Pucharów mówi, że w listopadzie sprawy ulegną całkowitemu wyjaśnieniu ;) Pozdrawiam Igor
Witaj Igorze;) sądzę, że po takim okresie można zweryfikować-otóż mój ukochany Pan całkowicie się ode mnie odsunął;/Od października widzieliśmy się raz i to spotkanie nie należało do udanych;/ Mimo to dziękuję bardzo za wróżbę i poświęcony czas;)pozdrawiam

ZAKLECIA vienna 4 godziny temu Moim zdaniem powinnaś się cieszyć. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

kargola Wczoraj o 23:36 A co ty widzisz na tak ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

beza40 Wczoraj o 19:18 Oj beza beza ;-) Pozdrawiam Igor ps. rok przed tobą bardzo dobry

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, czy K. to jest to?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.