| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| samobójstwo | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775 |
|
Jeżeli nachodzš Was takie myli, to przyjrzyjcie się sobie dokładnie, bo niewykluczone, że trawi Was choroba zwana DEPRESJĽ, a wówczas należało by trochę się zapoznać z tematem w internecie i zgłosić się szybko do odpowiedniego lekarza. Ta choroba atakuje podstępnie i często się nie wie, że może dotyczyć nas samych.
|
|
|
nie wiedziałam ze jest tyle osób które tak jak ja maja wszystkiego i wszystkich dosc!!!!!Jestem mężatka i mamš więc moge tylko pomażyć i modlic sie o mierć...Nie mogłabym tego zrobic mojemu dziecku i tylko to mnie powstrzymuje...
|
|
|
moim skromnym zdaniem chcemy zyc bo uwazamy ze zycie jest ciekawsze od smierci ale rozumiem samobojcow bo co innego zrobic kiedy zycie zklada sie jedynie z bolu to raczej nie jest ciekawe nieprawdaz?? ja sam myslalem wielokrotnie o samobojstwie ale moja cholerna duma wyzywala mnie od tchorzy bojacych sie zycia i co ja mam zrobic?? chyba wole byc tchorzem... jak ktos znajdzie szybki i bez bolesny sposob na samobojstwo to walcie wieczorem na gg 4970902
ps. prosze o szybka odpowiedz na gg bo pewnie juz na forum nie wejde i nie przeczytam odpowiedzi!!!
|
|
|
|
|
|
nie chce tu pieprzyć jaki głupot ale ja to widze tak: skoro i tak w końcu umrzemy to po co to przyspieszać? Jest parę rzeczy na tym wiecie które naprawdę cieszš. Nie jest przecież aż tak le by nie mogło być gorzej... chyba :-P A tak z innej beczki to dobrze znaleć sobie jaki cel i dšżyć do niego choćby nie wiem co, a gdy sie uda... to znaleć sobie następny ... u mnie podziałało :-D
... po nitce do kłębka...
|
|
|
sama mam klopoty z rodzicami i w szkole ale nigdy nie myslalam zeby sie zabic! z kad wiesz ze na tamtym swiecie bedzie lepiej????mowi sie trudno i zyje sie dale!trzeba isc do przodu!wiem ze zycie plata figle ale to Bog wystawia nas na prube!daj sobie spokuj z zabijaniem siebie samego za to na 100% ni trafia sie do Nieba!patatki!!!zycze powodzenia na swiecie zywych!!!
|
|
|
Za pomoc w samobójstwie nie doć, że jestecie pocišgani za to prawnie, to jeszcze macie grzech cudzy "Nie pochwalaj do grzechu". Przemylcie to (pisze do tych, którzy zdeklarowali się, że sš Chrzećjaninami)
|
|
|
życie to hoj juz 2 razy prubowalam i 2 razy nnie odratowali ale do 3 razy sztuka
|
|
|
Nie wiem jak to zrobic sama nie chce zyc. Nie mam pojecia co zrobic.
|
|
|
jak ty to wysylasz bo ja chcialam dac foto i dupa nie dalo si
|
|
|
___: między nawias kwadratowy, napisz w nawiasie img zamknij nawias, wklej linka, potem nawias kwadratowy kreska w prawo napisz img zamknij nawias.
Najlepiej wejd i poczytaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/BBCode
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 775 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |