| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
Oto recepta (sposób 1):
czary mary hokus pokus piardu piardu
pssss !
Po tych słowach duch przyjdzie na pewno.
Jeli go nie zobaczysz, to NA PEWNO poczujesz.
:-)))
Pozdro dla pokręconych i nienormalnych
|
|
|
teraz wywoływanie podwiadomosci jest ciekawe, wciagajace i bezpieczne jeszcze zobaczycie... wczoraj z bratem znowu to robiłam ale ksiazeczka na odpowiedzi ''tak'' zamiast przekrecac sie w lewo przekrecala sie w prawo to było podejrzane a przede wszystkim jak ja trzymalismy to zrobila sie trzy razy cieższa... razem z nim postanowilam ja wyzucic bez rozwijania.
nikomu nie radze czytac tej ksiazki jak byla urzywana!!! jak to był jakis słownik do np. angielskiego WYRZUCIC!!! nie czytac!!! jestem w tym bardzo wprawiona chociaz ze praktykuje to zaledwie od polowy ubieglego roku i juz powoli zaczynam tego załowac... nie radze chociaz ze napoczatku to jest naprawde wciagajace!!!
NIE PROBUJCIE NAWET WYWOŁYWAC KOGOS ZE SWOJEJ RODZINY!!!nigdy!!! bo jest bardzo wysokie prawdopodobienstwo jak wywolywanie sie uda to ta osoba umrze w najblizszym czasie... wiem bo sama to przezyłam...
pozdro dla wszystkich odpisy bardzo mile widziane
|
|
|
proszę o kontakt, widzę, że masz dużo wiedzy na ten temat a mnie interesuja kontakty poprzez sny, gdyż takich czesto dowiadczyłam. Ostatnio straciłam ojca przyszedł do mnie 2 razy we nie i pomógł. Tęsknie za nim po tych snach czuje się spokojniejsza.
|
|
|
prosze o kontakt meilowy dotyczy kontaktowania sie podczas snów
|
|
|
ja nigdy nie próbowałem bo się bałem ale w najbliższym czasie może:D jakiego dobrego ducha wywołeam:Djak misie uda
|
|
|
ej co do wywoływania duchów to uwazaj bo my wywołalismy z innymi osobami i karzdemu stało sie nieszczenscie np umnie to złamanie reki a u moiego kolegi to złamanie nogi i renki i rosciecie sobie nosa bo on wywoływał.
|
|
|
Czytam wasze wypowiedzi...mnóstwo niedowiarków którzy "nie wierzš puki nie zobaczš"! Skoro nie wierzycie-nieboicie się, to dlaczego nie spróbujecie? Może póniej będziecie pisali, że to sa bajki dla 5 letnich dzieci! A prawda jest taka, że duchy istniejš i wywoływanie ich to nie jest zabawa! Żadne głupie zachcianki nie powinny nami kierować do tego! Wiem to z własnego dowiadczenia, a więc uwierzcie mi...to nie jest przyjemne...
|
|
|
Wiec zbieracie sie w pare osub albo i dwie.
Musicie mieć co całego czerwnego nailepiej może byc zeszyt.
Musi być rózaniec
I Swieczki trzymaionce w rekach do góry.
a potem czytacie co swietego i go wywołujecie słowani stom do nas duch z zywotu (np jakis sławny albo jakos kobiete kogo kto odszedł do nieba).
Pamietajcie aby trzymac swieczki >!!!
no i purzniej to sie morze rużnie potoczyć!!!
NP. umnie to sie zle skonczyło bo złamałem sobie ręke ale moi koledzy niektórzy mnie gorzej bo napszykład mniel sny co zdazy sie zdaż gdy bedzie ??>>>
|
|
|
ej duchu ...chyba tez jakis duch zaszyfrowal to oc piszesz:))))
[%sig%]
|
|
|
najskuteczniejszy i wypróbowany sposób na wywoływanie duchów jest jeden.
wywodzi się z staroslowiańskiej kultury ezoterycznej i mam nadzieje że wykożystacie go dokladnie wg opisu, pamiętajcie że to co robicie może być niebezpieczne.
aby dokonać rytuau potrzebne będzie wam medium (osoba o szczególnych zdolnociach) może okazać się nim która z was albo waszych znajomych. istnieje prosty sposob aby to sprawdzić; potrzebny będzie podwójny cedrowy kij podzielony na trzy równe połowy i słoik ogórków kiszonych. jeli jeste medium patyk zacznie wibrować w twoich rękach wskazujšc żyłę wodnš, jeli dokonujšc obrzędu w mieszkaniu doprowadzi was do muszli klozetowej albo innego ródła to znaczy że działa. NIE ZAPOMINAJCIE PRZEŻÓWAĆ PRZY TYM OGÓRKÓW BO MOŻE SPAĆ NA WAS WIELKIE NIESZCZĘCIE A NAWET SPROWADZIĆ NA SIEBIE KLĽTWE PIZGAJĽCEGO PYRKOSZA!!!!!!!!
teraz wszystko je4st jasne duch openta medium i już
|
|
|
jednym ze sposobów jest wywołanie duchów poprzez kilka nastepujšcych rzeczy .potrzebne wam będš: biblia, klucz,. wieczka i sznurek.W lewym górnym rogu biblii przeciagnijcie sznurek, najlepiej przekłuć igłš.sznurek przecišgnšć przez dziurkę od klucza.biblię należy wywarzyć tak aby stała w miejcu.trzymajšc za sznurek nadstawić biblię nad ogień swiecy.Jednym z podstawowych działań podczas wywołania jest zadanie jednego podstawowego pytania:"czy jest ze mnš jaka dusza".duch będzie odpowiadał poprzez krecenie sie biblii.w prawo będzie znaczyć tak , w lewo nie.jeli ruchy beda gwałtowne to znaczy ze duch jest zdenerwowany.nie radzę używac tego sposobu do kontaktowania się ze zmarłymi ale jak chcecie.heheh.
|
|
|
NIZDAJECIE SOBIE SPRA2WY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 JAKIE MPOGA BYC KONSEKWENCJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZŁY DUCH BEDZIE SIE CIESZYL ZE ODDALACIE SIE OD BOGA A TYM SAMYM BEDZIE ODPOWIADAL NA ZADANE MU PYTANIA.TYLKO ZE PUZNIEJ (NIEKONIECZNIE ZA MIESIAC ROK CZY KILKA LAT)BEDZIE TO DO WAS PRZYCHODZIC I KUSIC WAS .ZDARZAŁY SIE PRZYPADKI OPETANIA I CZLKOWIEK PUZNIEJ SIE MECZYŁ I NAWET EGZORCYSCE ZA PIERWSZYM RAZEZ NIE MUGŁ WYGONIC ZŁEGO DUCHA .
|
|
|
czytam i niedowierzam jak morzna być takim cviekawskim duchy dostawmy duchom a my zasjmijmy się czym innym gdy już aż tak się wam nudzi to morze pomycie że gdzie sš ludzie którzy umieraja z głodu a wy
|
|
|
Pałer
Nie dziw sie , to sa ludzie którzy nie potrafiš wypełnić swojego zycia sensownie. Na domiar złego sa niewiadomi .
|
|
|
Możecie niewierzyć ale kiedy byłem na zielonych lekcjach mielimy kolezanke ktora sie znala na wywolywaniu duchow i raz wywolala najpierw z szaf pospadaly ksiazki pozniej spadl zyrandol a tydzien po wywolaniu o tej smej porze ta kolezanka umarala w wypadku samochodowym
|
|
|
czesc...podniosl sie olowek,przesunely sie telefony sznurki i kapcie no i misiek z lozka przesunal sie na drugi koniec lozka:((( to bylo straszne;(:(:(:( ale polecam :* chociaz na wlasna odpowiedzialnosc
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |