| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Kiedyś dziadkowi pomagałem przy naprawie samochodu. Żeby mieć lepszy dostęp do silnika, to stanąłem na masce. Nie wiem jak to opisać - takiego "pająka" zrobiłem, "kopertę" - oparłem się nogami i rękami na rogach.
Po "akcji" trzeba było zejść, więc odbiłem się rękami i zrobiłem zamach nogami dla wyrzucenia ciała. Gdy zaczynałem ten manewr, to dziadek stał w bezpiecznej odległości, ale gdy byłem już w locie, to zobaczyłem, że dziadek podszedł bliżej, więc nie wyprostowałem nóg do końca (pierwotnie planowałem zeskoczyć dalej, ale na mojej drodze znalazł się dziadek) - a raczej je wyprostowałem, po czym znowu ugiąłem i zmieściłem się pomiędzy dziadkiem, a samochodem, a mało miejsca było. Dziadka zamurowało, bo zobaczył moje buty tuż przed swoją twarzą, po czym je cofnąłem. W pierwszej chwili trochę się zdenerwował, bo niewiele brakowało, ale dla "rozładowania gęstej atmosfery" pokazałem mu jeszcze "sztuczkę" z przeskakiwaniem krzesła ogrodowego i skomentowałem, że nie takie rzeczy się robiło :) To tak, by miał zaufanie i wiedział, że wiem co robię (przy moich możliwościach) i że to nie dzieło przypadku :)
Lubię gadać? :)
Ostatnio przez tydzień byłem na szkoleniu informatycznym i w piątek jeden z prowadzących (dwóch ich było) przystawił sobie wreszcie krzesło do mnie i gadaliśmy... na tematy w ogóle nie związane ze szkoleniem. Wyczuł, że ze mną można pogadać :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
To jest niezłe
http://www.youtube.com/watch?v=BTofcw_UdoQ&feature=plcp&context=C3b7397bUDOEgsToPDskLl_Fe5Woiu58I5Qa6RjVCz
nie słyszałem o ludziach psach.
To co mówi o światach równoległych jest ciekawe.
|
|
|
|||
kredzia |
|
Witaj Igorze, proszę Cię o pomoc w odpowiedzi na moje pytanie, a ja chętnie wspomogę biednego człowieka przy Kościele w Twoim imieniu.
- Kiedy dostanę pracę zgodną z moim zawodem?
pozdrawiam
|
|
Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie? |
|
Witaj Igorze!Prosze odpowiedz na moje pytania jezeli znajdziesz chwilke czasu.
1.Czy uda mi sie przełamac w sobie lęk i w końcu naucze się jeździc samochodem?Igorku boję sie jezdzic autem.Czy uda mi sie siąść za kółkiem
2.Czy powinnam wraz z dzieckiem pojechac do męża zagranice.
3.Czy mój mąż ma inną kobietę?
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz.Pozdrawiam
|
|
|
|||
Coco |
|
Witaj Igorze!
Po dłuższej przerwie mam ważne dla mnie pytanko. Chodzi o mojego ojca, Ireneusza.Ostatnio między świętami włamano się do jego mieszkania i skradziono bardzo drogi keyboard,który był zresztą mój,ale ojciec uwielbiał na nim grać. Ja się tym tak nie przejmuję, ale On to bardzo przeżywa i żal mi go...mam związane z tym 3 pytanka:
-czy to ukradł ktoś znajomy taty?
-czy ten sprzęt się odnajdzie?
-co ma w sobie mój ojciec że wciąż ma pod górę,wmówił sobie że ma życiowego pecha czy faktycznie jakieś fatum nad nim wisi? A może to totalny brak wiary w siebie?
Dziękuję Tobie z góry za pomoc.
Ostatnio pomogłam kilku biednym:)
Pozdrawiam !!
|
|
|
Witam Panie Igorze
Mam pytanie
Czy Marcin będzie mną zainteresowany uczuciowo? A może już jest?
Czy go intryguje?
Biedna kobieta otrzymała pieniążki i podziękowała i życzyła zdrowia.
Pozdrawiam
|
|
|
Igorze
1. Jaki to bedzie rok dla mnie? Co mnie czeka dobrego i na co mam uwazac?
2. Czy umiesz powiedziec co u osoby, ktora jest mi bliska a nie mam z nia kontaktu od 2 lat?
PS
Biedni byli zaskoczeni moja pomoca. Rozplakali sie.
Pozdrawiam
|
|
beza40 |
|
beza40
Od jutra odpowiadam na pytania ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze, proszę powiedz czy mój nowy związek ma jakieś szanse?
|
|
|
Witam Panie Igorze,27.01.2012 pytałam Pana o moje sprzawy zawodowe, kiedy dostanę pracę w moim zawodzie. Ponawiam to pytanie, proszę napisać wszystko, co tylko Pan zobaczy w tym temacie mojej pracy.
Pozdrawiam. Na pewno nie zapomnę o żebrakach i biednych.
|
|
Igorze, kiedy dostane prace i czy w moim zawodzie? |
|
Igor
błagam o odpowiedź czy wypali mi ta propozycja którą dostałam
w sobote ma sie rozstrzygnac
czy cos jeszcze zrobic czy wystarczy to co mam
to by było nareszcie cos co chciałam w życiu robić
biednych nie było pod kościołem bo chyba za zimno
ale zawsze jest kilku i następnym razem dam każdemu od Ciebie
ostatnio to podziękował ale to kolejne pytanie do tych co ostatnio napisalam...
proszę o odpowiedź
i serdecznie pozdrawiam
|
|
monetka73 |
|
Witaj Igorze!!
Biedny podziękował za datek :). Mam pytanie odnośnie mojego zatrudnienia. Niedługo kończy mi się umowa o pracę, obecnie wysyłam wszędzie C.V........ ale brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Czy mógłbyś mi zobaczyć w karach kiedy odmieni się mój status????? Pozdrawiam
|
|
:) |
|
Igorze, mam pytanie:
1. jak potoczy sie moje zycie milosne w tym roku?
|
|
|
Witaj,
Sporo się u mnie dzieję ostatnio,
proszę zobacz co mnie czeka w sferze uczuć?
czy powinnam czegoś się obawiać?
czy jest on już gotowy na zamieszkanie ze mną?
czy założymy rodzinę?
Igorze a czy w pracy będzie lepiej?
Pozdrawiam! również w imieniu biednej kobiety;)
m.
|
|
|
Panie Igorze,
dawno tu mnie nie było:)
mam dwa pytania:
kiedy uda mi się zajść w ciążę?
czy się przeprowadzę jeśli tak to kiedy?
dziękuję za poświęcony czas!
biednemu jeśli tylko mam okazję to daje pieniążki;)
Pozdrawiam,
magdalena
|
|
|
No niestety mnie też długo nie było, zima piękna a Bieszczady cudowne, przynajmniej wczoraj była bajka ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze możesz zobaczyć w kartach czy mogę liczyć na to, że mój chłopak (który już długo nim jest)kiedyś mi się oświadczy i zostanie moim mężem?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |