Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Od jutra zaczynam odpowiadać na pytania ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, powiedz mi, czy to juz koniec moich klopotow finansowych i teraz uda mi sie wyjsc z dlugow?

ZAKLĘCIA senna Wczoraj o 13:04 Tarot kartami Królowa Monet i VII Pucharów mówi, że kobieta wyjdzie z problemów finansowych w maju. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA konwalia 4 dni temu o 01:10 Tarot kartami Król Monet i Wieża XVI mówi, że trzeba mu dać szanse a wszystko wróci do normy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA anet 5 dni temu o 20:13 Kupisz na allegro książkę: Teoria i metodyka ćwiczeń relaksowo-koncentrujących - PZWL 1973 Tam znajdziesz odpowiedzi na wszelkie nurtujące cię pytania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Jak zwykle rece pelne pracy ale jesli chcemy jakiejs zmiany wiem mie tez to boli ale musimy zaczac to od siebie

;) pozdrowienia Igor dajesz nadzieje

Raczej ręce pełne kart ;)

The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/

dobry wieczór, przechodziłam dzisiaj koło kościoła, spotkałam bezdomnego - pomyślałam, że to znak, bo dawno tam nikt nie stał. oczywiście wsparłam go datkiem - podziękował i prosił pozdrowić. a ja proszę o pomoc Ciebie - co z moim życiem emocjonalnym? czy nareszcie sie uspokoi? czy będę szczęśliwa? i czy z tym człowiekiem, którego mam w sercu?

Witaj Igorze!! Od dłuższego czasu czekam na Twoją wróżbę :). Czyżbyś o mnie zapomniał?? Pozdrawiam

:)

Igorze, czy mógłbyś sprawdzić: 1. Co mówią karty na temat mojej znajomości z P? Czy będzie to coś więcej niż tylko zwykła znajomość? 2. Co z T? -Czy jemu naprawdę zależy, a czy jest to wynik poprzednich zawodów miłosnych i próba zapełnienia pustki w sercu po odejściu tej osoby?

kredzia:
Witam Igorze, dawno nie zaglądałam na forum... Jakiś czas temu wspomogłam biednego pod kościołem, podziękował i uśmiechnął się:) Postanowiłam napisać na forum i poprosić Cię abyś spojrzał w karty i zadał kartom pytania o moją przyszłość ponieważ aktualnie mam straszne problemy finansowe z którymi sobie nie radzę... Od jakiegoś czasu żałuję przeprowadzki do Łukasza do warszawy ponieważ znacznie pogorszyło to moją sytuację i ledwo wiążę koniec z końcem, a tak naprawdę wcale go nie wiążę bo mam jeszcze nadal stare problemy finansowe... Chciałabym Cię poprosić abyś zapytał karty: 1. Kiedy poprawi się moja sytuacja finansowa? Czy w ogóle się poprawi? 2. Co powinnam zrobić, jakie podjąć kroki aby wyjść z tych problemów i aby poprawić moją sytuację? Czy powinnam szukać innej lepiej płatnej pracy (z obecnej pracy jestem zadowolona i lubie ją)? Czy może powinnam podjąć dodatkową pracę? - chociaż cieżko mi znależć dodatkową pracę która mogłabym pogodzic z moją obecną pracą 3. Czy może powinnam zrobić coś zupełnie innego? 4. Jak będzie wyglądać moja przyszłość? Z góry dziękuję za pomoc i za odpowiedzi na pytania:) Pozdrawiam serdecznie:)
Witam Igorze, mam nadzieję że niebawem odpowiesz na moje pytania, bo u mnie nadal nic się nie zmieniło i chciałabym wiedzieć kiedy poprawi się moja sytuacja finansowa i co ewentualnie powinnam zrobić aby to się stało, i chciałabym wiedzieć jak będzie wyglądać moja najbliższa przyszłość... Z góry dziękuję za odpowiedzi na powyższe pytania i pozdrawiam serdecznie :) i nadal będę czekać na odpowiedzi :) Kredzia

kredzia

Witaj Igorze!!! Czy możesz mi powiedzieć jakie 2 najważniejsze wydarzenia wydarzą się w moim życiu w tym roku? Może karty wiedzą coś na ten temat? pozdrawiam :)

Igorze, Proszę zobacz w kartach 1 jak się potoczy moja sytuacja w pracy? 2 co mnie czeka w związku z moim chłopakiem? 3 oraz pytanie bonus ;) co mnie czeka w tym nowym roku? ;) serdecznie pozdrawiam i życzę samych pomyślności w tym Nowym Roku ;) ps biedny podziękował ;) n.

witaj Igorku jak pojdzie mi w szkole?zalicze wszystko? dziekuje i pozdrawiam

Obserwer2:
coco71: Im więcej wiesz tym bardziej wiesz jak mało wiesz. Pozdrawiam
wiem, zauważyłam to:)

Coco

Problem jest problemem granic tej naszej wiedzy My jesteśmy celowo ograniczeni abyśmy nie stwarzali problemów "głupimi" pytaniami. Większość jest tak ograniczona że wcale nie zauważa lub jej ograniczoność nie przeszkadza. I teraz problem czy wyrastać ponad przeciętność czy wyrównać do szeregu. Nie umiem na to pytanie odpowiedzieć. Myślę ze każdy ma swoją drogę i te pytania które jego nurtują to dana osoba musi na nie znaleźć odpowiedź. Nie musi to wpłynąć na inne osoby z otoczenia bo one nie muszą chcieć czegoś się dowiedzieć. Szczególnie jak się dość daleko odjechało od przeciętnego standardu patrzenia na sprawy. W tej chwili oglądam to niestety po rosyjsku http://www.youtube.com/watch?v=_2K-HEPyW4Q&feature=plcp&context=C303f938UDOEgsToPDskIT4h6cqnE-9o87cSIldbdc większość odpadnie w przedbiegach aby to obejrzeć z drugiej strony czy to istotne jak już "mleko" się wylało. Ciekawe jest to tworzenie hybryd przy pomocy promieniowania magnetycznego ale to już w części 2/4. Pozdrawiam

Do osób piszących do mnie na maila ;) - wszystkie maile dochodzą - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas Za wszelkie datki dla Biednych w moim imieniu Bardzo Dziękuję. Pozdrawiam Serdecznie Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Obserwer2 Wczoraj o 22:22 Niestety to fakt i pośrednia wina systemów edukacyjnych, dowodzi to tylko faktu iż teoria w imię której słabo wykształconymi miało się łatwiej rządzić - zbankrutowała. Pozdrawiam Igor ps. te filmy po rosyjsku są bardzo ciekawe ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA baby Wczoraj o 18:47 Tarot kartą VII Monet mówi, że to będzie twój rok ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.