Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze..wybacz, że się powtórzę, ale chciałabym 'poprawić' trochę swoje pytanie ze względu na wydarzenia, które ostatnio miały miejsce w moim życiu.. Czy mógłbyś sprawdzić co mówią karty na temat: 1. mojej znajomości z "B"? (chodzi mi głównie o to jak sytuacja wygląda z jego strony) 2. mojej znajomości z "T"? (tzn. ogólnie o naszej znajomości.. i ewentualnie jak to się dalej potoczy)?

Igorze, czy moglbys mi powiedziec jaki bedzie ten przyszly rok dla mnie? czy bedzie lepszy niz obecny? czy z moimi studiami bedzie wszystko w porzadku? oraz czy w sprawach sercowych bedzie wszystko dobrze? pozdrawiam

Igor, dziekuje za dobrą wróżbę życzę Ci zdrowych, pogodnych i wesołych Świąt :))) a jak byś miał chwilę to proszę jak tam moje sprawy sercowe się zapowiadają pozdrawiam cieplutko i dziękuję że jesteś

monetka73

Hejka;) Wesołych....

Coco

Radosnych...

Obserwer2:
Aha, napisales, ze jestes baranem tez mialam byc ale urodzilam sie jako wczesniak w ostatnim dniu ryb jestem bardziej baran niz ryba wiec... wiem jak to jest;) i najlepsze jest to, ze gdy ktos zaczyna jakos negatywnie to ja ucinam temat:) nie wciagam sie w chore dygresje, po co mam tracic energie;P

Coco

To jest szybkie ocenienie sytuacji. Normalne. Tylko kwestia poziomu czy o coś warto się zmagać. Gdy ktoś zaczyna negatywnie widocznie ma problem ze sobą i nie koniecznie trzeba w tym uczestniczyć. Po prostu dokładnie się wie czego chce a czego nie.

Wesołych Świąt :))) i Szczęśliwego Nowego Roku 2012 :)))

kredzia

Witaj Igorze! Czy mój mąż myśli o innej kobiecie? Czy mój mąż ma inną kobietę? Pozdrawiam

Hej Ludziska kochani Igorze i Obserwer2 spełnienia marzeń i wszystkiego naj w 2012:) Ps. Obserwer2 dla Ciebie specjalne zyczenia;P Naj, naj...fajnie, ze jesteś :)

Coco

Z Okazji Nowego Roku, Sylwestra id... ;) Wszystkim miłym Koleżankom i Kolegom z forum tajne.org najlepsze Życzenia, Zdrowia i wszelkiej Pomyślności pozwalam sobie Życzyć. Pozdrawiam Wszystkich Bardzo Serdecznie Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Coco dziękuję za życzenia Tobie też życzę spełnienia marzeń i wszelkiej radości i szczęśliwości. Pozostałym też życzę wszystkiego najlepszego. Marny ruch na forum ja też trochę odpocząłem od codzienności na wyjeździe. Pozdrawiam

Szczęśliwego Nowego Roku Igorze:) Dużo zdrówka Kiedy będziesz odpowiadał na prywatne wiadomości:)? Pozdrawiam:)

Igorze...czy ułoży mi się w miłości? i z kim? czy K. to ta osoba? jak mam z nim postępować? i co z pracą? dostanę tam awnas, czy znajdę lepszą? pozdrawiam... biedny nic nie powiedział

ZAKLĘCIA bluangel Wczoraj o 21:54 Niebawem ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, Mam parę pytań do Ciebie, czy mógłbyś w kartach zobaczyć: 1. co mnie czeka w pracy? 2. kiedy zamieszkam z moim partnerem? 3. czy założę z nim rodzinę? 4 jak się ułoży moja kariera zawodowa? Z góry bardzo dziękuję za pomoc, w moim i biednego imieniu ;) Wszystkiego dobrego w nowym roku Igorze!

Obserwer2:
Przeważnie jest tak, ze jest ruch, gdy ktoś coś potrzebuje.;) ale mniejsza o to.. i tak lubię tutaj zerkać, raz na jakiś czas coś kliknąć. Na razie mam troszkę więcej pracy, w końcu robię to, co lubię i jak to Igor jakiś czas temu tutaj napisał. Ogromny krok do przodu. Tez tak jest. Teraz nie pytam, nie wnikam, nie wiercę dziury w brzuch, by dowiedzieć się co tam tez będzie. Jest dobrze i tez tak zostanie. Aha, czytałam Twoje wypowiedzi na innych watkach. Ciekawie piszesz. I nie jest to lanie wazeliny, stwierdzam tylko fakt. Spadam spać, kolorowych:)

Coco

Witam Cię, może to dziwnie zabrzmi, ale jak mam sobie poradzić z moim odżywianiem? Czy jestem w stanie sama się z tym uporać? Czy dam radę z moimi problemami w tym roku? W którym kierunku iść? Biedny dziękuje i pozdrawia, zresztą ja też pozdrawiam w Nowym Roku! Anet

Czy ja i Marcin zostaniemy już ze sobą? Biedny powiedział dziękuje :)

coco71:
Im więcej wiesz tym bardziej wiesz jak mało wiesz. Pozdrawiam
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.