Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Akurat mówiłem też w imieniu Igora który z przyczyn technicznych patronuje temu tematowi i nie sposób żeby nie ominął takiego zjawiska w tym temacie. Zawsze różne osoby coś od niego osobiście chcą ale niewiele pobudza to wyobraźnię. A tu tyle radości dla zmysłów nasza wyobraźnia płonie od przywoływania w sobie czegoś co anielsko czystego. Koleżanka Ancik która tu zarezonowała w temacie to nie dość że ma się za niezbyt atrakcyjną zewnętrznie to zapomniała dodać że wnętrze też jest szarawe. I wiesz jak to jest, zamiast mówić o rzeczach czystych przez to pięknych od razu temat sprowadza do dziwnego punktu widzenia. To tak jakby od razu widzieć zamiast pięknego dnia to że na niebie jest jakaś jedna mała ciemna chmura ale tylko ona musi przykuwać naszą uwagę. A tu tylko trzeba się otworzyć na to że jest Słońce ono ciepło świeci i dzień jest piękny, tak piękny jak twoje oczy.

Drogi Igorze dziś pod Kościołem nie było biednych (zresztą nigdy nikogo tam nie widziałam) ale przed chwilą przyszedł do mnie człowiek, który stwierdził, że zbiera na dziecko chore na białaczkę (nie wnikałam czy tak jest) dałam pieniądze (od Ciebie), podziękował moje pytanie powyżej pozdrawiam

Witam serdecznie Czy meżczyzna o którym myslę zaprosi mnie na kawę czy wyjdzie coś z tej znajomości? Czy poważnie o mnie mysli czy to tylko żart? Biedny otrzymał datek i bardzo podziękował .

Panie Igorze mam pytanie Jaki nadchodzący rok będzie dla mnie w uczuciach i finansach? Żebrzący zbierał na leczenie ,dałam mu pieniądz a on podziękował

Igorze, sprawdziły się Twoje poprzednie odpowiedzi. mam jeszcze pytanie czy powrót do Polski był dobrym pomysłem? czy może powinnam wracac do Anglii? Pozdrawiam

Kto pyta nie błądzi

Obserwer2:
Bo życie jest piękne;)) Tak szczerze to sama lubię zerknąć na foty pięknych kobiet i ani mnie to gorszy, ani nie mowie, fee fee czy tez nie sugeruje, ze jest pusta tylko dlatego bo jest piekna.... Cieszy mnie to, ze sa tez kobiety ktore swoja kobiecosc podkreslaja.. i ... tak i juz;)))A tak w ogole to, oj tam, oj tam;)) Mam tam swoja filozofie zyciowa, nie bede o niej tutaj pisac bo nie chce gorszyc pokolen 80, 90+:) Sztuka jest brac zycie na luzi i byc wdziecznym za to co jest:) A to, ze ja niekiedy postekam tutaj Igorowi... stekam bo lubie a i tak nie dostaje odpowiedzi bo je znam, tylko nie dopuszczam do siebie:) Milego...Fajnie, ze tez jestes taki na luzie;) a i jestem jak najbardziej hetero;) sorki za brak polskiej czcionki ale laptop z ktorego nadaje nie ma jej a nie chce mi sie teraz grzebac w ustawieniach i takie tam... kolorowych, pa ;)

Coco

Piękne jest pięknym, czasem niezależnie od środka. Czasem ten środek jednak odpycha i psuje odczucia. Ale to skrajne przypadki, właściwie chorobliwe a choroby nie należy traktować jako coś naturalnego zawsze coś zawiniło w wychowaniu. I to nie w kwestii że ktoś dostał za dużo razów tylko kiedyś nie dostał tyle miłości czułości żeby tych razów nie brał do siebie. Zawsze jest czas że jest trochę źle nawet jak mocno to potem jest czas kiedy można przeżyć coś dobrego i te odczucie złego ma nam dać drugi biegun którego chcieli byśmy unikać ale pokazuje nam jak dobre jest dobrym w sensie że nawet proste czynności mogą sprawiać radość satysfakcję. Też życzę kolorowych .... Pozdrawiam

Zapomniałeś o mnie Igorze. B.

beza40

Czy zmienię pracę? Czy dostanę jakąś ofertę w najbliższym czasie? Biednego wspomogłam.

ZAKLĘCIA beza40 2 dni temu o 07:39 Jak wiesz obowiązuje kolejka. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

witaj, Igorze proszę zobacz w kartach: - jak potoczy się moja sytuacja w pracy? - jak się potoczy moja kariera zawodowa? - kiedy założę rodzie? ;) dziękuję bardzo za odpowiedz oraz dziękuje w imieniu biednego ;)

Igor:
ZAKLĘCIA beza40 2 dni temu o 07:39 Jak wiesz obowiązuje kolejka. Pozdrawiam Igor
Igorze, wiem, ze obowiazuje kolejka ale nie ma chyba osoby, ktora tak jak ja czeka na odpowiedz od 28 wrzesnia. To nie pretensje ale stwierdzenie faktow. Jezeli nie chcesz mi udzielic odpowiedzi to napisz, tak bedzie prosciej i uczciwiej. Pozdr Beza40

beza40

Obserwer2:
Swego czasu zaczelam selekcje.. i jest mi z
Obserwer2:
Piękne jest pięknym, czasem niezależnie od środka. Czasem ten środek jednak odpycha i psuje odczucia. Ale to skrajne przypadki, właściwie chorobliwe a choroby nie należy traktować jako coś naturalnego zawsze coś zawiniło w wychowaniu. I to nie w kwestii że ktoś dostał za dużo razów tylko kiedyś nie dostał tyle miłości czułości żeby tych razów nie brał do siebie. Zawsze jest czas że jest trochę źle nawet jak mocno to potem jest czas kiedy można przeżyć coś dobrego i te odczucie złego ma nam dać drugi biegun którego chcieli byśmy unikać ale pokazuje nam jak dobre jest dobrym w sensie że nawet proste czynności mogą sprawiać radość satysfakcję. Też życzę kolorowych .... Pozdrawiam
Dlatego tez, pozegnalam sie z tym co bylo, wyciagnelam wnioski i.. od pewnego czasu liczy sie tu i teraz. Odkad zmienilam nastawienie, zmienilam sie tez ja sama, moje zycie tez. Wszystko jest latwiejsze, bynajmniej ja to tak widze:) Odkad nie rozdrapuje, tez nie boli. Zakonczylam z masochizmem :P, ale nim to pojelam, trwalo to i .. nie raz ja bylam skopana..;) Teraz ta moja filozofia "yebiemnie" to... pomaga mi. Nie dopuszczam niczego co jest negatywne do mnie. Nawet staram sie pozytywnie formulowac zdania... Trening czyni mistrza.. ;)

Coco

Generalnie też podobnie to widzę tylko jako facet baran mam tendencję, że jeżeli ktoś przesadzi w udzielanych mi naukach to też jemu wypunktuje co źle robi. W końcu po to on mnie uczy, żebym się wykazał że zrozumiałem. Chowanie w sobie negatywnych emocji szkodzi pozytywniej formułując myśli łatwiej nam nie popełniać błędów a i komuś wskazać właściwą drogę. Zachowuje się wtedy szacunek do siebie i otoczenia i jak to mówią lepszy otwarty wróg niż fałszywy przyjaciel. Szczerość do bólu nie zawsze popłaca ale trudno. Może na siłę nie być tak do bólu otwartym i tak co ma być to będzie a jak ktoś się przyzwyczaił do swoich wad to generalnie jeśli nie szkodzi to otoczeniu to na siłę nie ma co tego zmieniać. Pozdrawiam

Panie Obserwer2 nie oceniaj bo sam zostaniesz oceniony a jak cos sie nie podoba to powiedz to temu komus wprost

Oczywiście jak będzie miało to sens i to będzie to dla kogoś nauką to trzeba to powiedzieć tylko czasem w miększej formie czasem twardziej, że to i to robisz niewłaściwie. Ale to jest wtedy mój punkt widzenia a czyjeś uwarunkowania mogą mieć w podtekście inne priorytety i przyjmuję do wiadomości że nie wiedząc wszystkiego to ja się mogę mylić.

Igor proooooosze o odpowiedz ja tak mysle ze moje pytania to te trudne ale ja sie nie spodziewam tym razem SUPERIOSÓW a biedny cie pozdrowił ja również pozdrawiam i czeeeeeeeekam na odpowiedź BUZIAKI

monetka73

Heh.. ten ciemny zakamarek forum jest mi naprawde obcy, ale widze że koledzy mnie ubiegli już w "ludowych mądrościach". Więc może i ja dorzuce moje 3 grosze:).
coco71:
Teraz ta moja filozofia "yebiemnie" to... pomaga mi.
użyje przyznaje nie cenzuralnych słów ale bez nich powiedzonko(znajoma mi to powiedziała) straciło by sens, może jest i skierowane do osoby którą wyżej zacytowałem. Popieram to co piszesz coco71 i to że zmieniłaś swoje spojrzenie na świat i czujesz sie lepiej :D więc: "Miej wyjebane,a będzie ci dane" Do końca nie popieram ale zawsze lepsze niż nic...

Igorze czy ona wróci?? chce?

ZAKLĘCIA senna 6 godzin temu Tarot kartą IV Puchary mówi, że na razie nie, popychają ja namiętności. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.