Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Obserwer 2 - do niczego ta twoja zabawa w Niczego. Kiepska mistyfikacja. Styl, błędy, zainteresowania, ... za bardzo się różnicie :) :) Już ty lepiej nic nie wymyślaj, i tak ci się nie uda :)

Ancik1410:
i tak ci się nie uda :
Nie podglądaj to nie będziesz zazdrosna. Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Nam z Igorem już wyobraźnia do czerwoności się rozgrzewa a Ty tutaj wiadrami zimną wodę niesiesz.
coco71:
Jakbyś je widział..
Oj już rzewnie do nich pałamy.

Obserwer2:
Nie podglądaj to nie będziesz zazdrosna. Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.
A kto mówi o zazdrości? Chciałbyś! Ty też nie jesteś w moim typie :)
Obserwer2:
Nam z Igorem już wyobraźnia do czerwoności się rozgrzewa a Ty tutaj wiadrami zimną wodę niesiesz.
E tam, zaraz zimną wodę - na żartach się nie znacie, czy co? Patrz sobie w oczęta i wyłapuj dziewczęta ;) Powodzenia :)

Ancik1410:
Oj wiem, jak nie zimną to wrzątkiem aby tylko przestali wirtualnie sobie dogadzać zachwytami ku sobie.

Obserwer2:
wirtualnie sobie dogadzać zachwytami ku sobie.
?

Obserwer2:
Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal.
Z tym to masz rację, zwłaszcza, że oczy patrzą gdzie indziej i takie są szczęśliwe i zachwycone kolorem tych fascynujących... Bo swój na swojego musi zawsze trafić. "Każda potwora spotka swego amatora" - też pasuje :) A tak przy okazji - Teija nie chowaj się, nie masz powodów:) ukrywać oczu - niech sę popatrzą, jak lubią :)

Igorze, czy mógłbyś sprawdzić co mówią karty na temat mojej znajomości z "B"? Z góry dziękuję ;*

Witam Igorze!! Chciałabym zapytać o mich rodziców. Czy ich związek się rozpadnie? Nie potrafią dojść do porozumienia, ciągle się kłócą. Nie umieją przebaczyć sobie nawzajem błędów popełnionych w przeszłości. Igorze proszę zobacz w kartach, czy dojdzie do rozwodu? Kilkukrotnie wspominali o tym. Nie umiem doprowadzić do konsensusu między nimi. Pozdrawiam

:)

witam Chciałbym się zapytać o moją najbliższą przyszłość, jak to wygląda. z góry dziękuję i pozdrawiam

???

Witam Igorze! Mam pytanie.Czy mój mąż jest szczęśliwy ze mną? Będę wdzięczna za odpowiedz.Pozdrawiam :)

jaki jest mail do Igora?? za pomoc dziękuje :) ps czas zapytać o coś naprawdę z serca i duszy:(

Jak klikniesz w jego nick to tam zobaczysz jego mail

dziękue myślałem że tez nieaktualny jak stronka na webpark:) pozdrawiam

Witaj Igorze, Proszę zobacz w kartach: 1) kiedy mój partner dorośnie do tego by poprosić mnie o rękę i założyć ze mną rodzinę? 2) czy on myśli poważnie o tym związku? 3) czy moja sytuacja w firmie jest stabilna? Dziękuję Ci bardzo za poświęcony czas ;) Biedny podziękował ;)

Igorze, zakochałam się w Pani W. Proszę powiedz mi czy poza sympatią przyjacielską może nas coś połączyć bardziej? Dodam że ona też jest opcji na kobiety.

Witaj Igorze, mam takie pytanie : czy Pan M. coś do mnie czuje, jest mną zainteresowany czy to po prostu tylko moje wrażenie?

Witam Igorze. mam kika pytań: 1.Czy powinnam przeprowadzić się z córką do jej ojca a mojego mężczyzny?dodam że znów jestem w ciąży 2.Jeżeli powinnam się przeprowadzić to kiedy powinnam too zrobić? 3. czy wtedy on zmieni swój stosunek do nas na bardziej pozytywny? 4.jaka czeka nas przyszłość? 5.czy i kiedy weźmiemy ślub? Z góry dziękuję P.S biedny powiedział: ,,dziękuję, dziękuję,,

Witam Igorze Biedny podziękował jak otrzymał datek Pytanie Czy podobam się M?

witam Igorze, bardzo Cię proszę napisz mi co mnie czeka w pracy, od stycznia szykują się zmiany na oddziale i nie wiem jak się dalej potoczą moje sprawy, a poza tym napisz proszę co widzisz u mnie w miłości:) pozdrawiam cieplutko

Obserwer2:
Oj już rzewnie do nich pałamy.
Kto, my?:P

Coco
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.