Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIAMarinagodzinę temuTeraz sama widzisz, że niczego tutaj nie przyspieszymy bo nie nadszedł jeszcze właściwy czas.PozdrawiamIgor
Być może nie nadszedł ten czas, ale trudno pogodzić się z pewnymi realiami. Tylko chciałabym wiedzieć, czy karty widzą nas razem w przyszłości...

Wierzyć w coś i ograniczać sobie inne wybory i poszukiwania? Jeśli się nie zdeklarował na tak, to już bez Tarota można powiedzieć że szaro to widzę.

Igor:
A gdybyś ty wiedział Obserwer2 jak niekiedy Piękne dziewczęta chcą namówić mnie na spotkanie i lobbują mailami zapewniając, że wyglądają nie gorzej a nawet lepiej niż np ta Pani: http://www.youtube.com/watch?v=7afiQFjc9nk&feature=related i jeśli im nie wierze to sam mogę w kartach sprawdzić ;)) No i widzisz sam jak to wygląda a pod Kościół się im iść nie chce.
Uuuu, Igor!!! Jak żona to zobaczy, balkonik ci przeznaczy:) Uważaj, bo zima idzie ;)

Obserwer2:
Wierzyć w coś i ograniczać sobie inne wybory i poszukiwania? Jeśli się nie zdeklarował na tak, to już bez Tarota można powiedzieć że szaro to widzę.
No własnie - po co się ograniczać? Tkwić w czymś bezsensownym... Poczekaj na lepszy moment, lepszego, właściwszego partnera :) Wiem, co piszę - na prawdę warto się przełamać i mimo wszystko to zakończyć, zrobić to nawet wychodząc na kompletną idiotkę i nie żałować - może być super :) Warto nawet wbrew sobie i uczuciom zerwać, starać się zapomnieć:) Ktoś inny może okazać się duuużo lepszy - i tego Ci życzę :)

Jeśli teraz odszedł to w perspektywie roku nie ma co liczyć że wróci A czy za dwa lata będzie sens to odgrzewać. Znaczy za dwa lata można postawić Tarota Czyli teraz albo załatwić na szybko powrót albo na te dwa lata zmienić obiekt zainteresowań. Za dwa lata z Tarota też może wyjść, że nic z tego.

Tarot to nie wyrocznia... Pokazuje drogę a decyzja już sama do Nas należy ;) Tarot mówi co dzieje się w danym momencie a za jakiś czas może to ulec zmianie ;) Serdecznie pozdrawiam Igora i wszystkich na Tajne:)

Ps. Życzę Wszystkim więcej WIARY w siebie :)) To naprawdę bardzo dużo daje... :))) Zapomniałam o najważniejszym ;)

Witaj Igorze!! Biedy pod kościołem podziękował Ci za pieniądze:). Mam do Ciebie prośbę, czy mógłbyś zobaczyć w kartach, kiedy dostanę pracę w Toruniu, czy mam szanse na awans?? Czy raczej mam szukać szczęścia gdzie indziej np w Trójmieście?? Pozdrawiam serdecznie i ciepło :))

:)

Igor:
ZAKLĘCIA coco71 41 minut temu No to czekam na te Ochy i Achy ;)) Pozdrawiam Igor
Och Igorze, ach Igorze... ryczę;) Yeahhh:P

Coco

Obserwer2:
Nie ma to jak kobiece podejście do tematu. Mężczyźni mają inny zestaw środków głównie przekupstwo coś za coś. Oczywiście ostatecznie może to być tylko śliwka pod oko. Częściej faceci poszli by raczej w kierunku wejścia w radość. Ale to czasem lepiej zmienić stronę interpretującą ułożenie kart bo taka nie może znajdować się pod zbyt dużą presją. Stąd Igor zawsze się wykręca jak coś, że jeszcze nie nadszedł czas. Molestowanie zielonymi oczyma też może spowodować niewłaściwie odczytanie kart. p.
Moje są ładne, prawdziwe i...takie tam;) Jeśli bym już "zmolestowala" Igora (typ faceta- "nie ulega")to na pewno bym nie naciągała gumkę, zadając głupie pytania. Mnie podoba się to, ze Igor troszkę dłużej potrzebuje...;) Nie kojarzyć głupio...plisss...Tak jakoś samo się mi wsjo wyjaśnia..:) Ale mimo wszystko lubię tutaj wracać:)

Coco

coco71:
zadając głupie pytania
Rozumiem że zagospodarowała byś Igorka do bardziej nieformalnych celów. Nie ma to jak wielka dusza i możliwość jej uradowania.
coco71:
i...takie tam;
Pewnie tak przepastne, że wszystko by się w nich zagubiło. Tego nie dodałaś.

Jakbyś je widział..

Coco

ZAKLĘCIA coco71 2 godziny temu No teraz już lepiej ;)) Pozdrawiam Serdecznie Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA orzeszek24 11 godzin temu Tarot kartami As Mieczy i VI Mieczy mówi, że prace dostaniesz w styczniu, do Trójmiasta przed czerwcem się nie wybieraj. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina Wczoraj o 15:01 W przyszłości nie należy się drugi raz oszukiwać i będzie prościej ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Ancik1410 13 godzin temu To może mnie kto przygarnie ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
To może mnie kto przygarnie ;))
Jak zasłużysz, może się znajdzie jakaś amatorka ;) Najprędzej możesz liczyć na tą panią ze zdjęcia - było, nie było jest w twoim typie;))

Ancik1410 12 minut temu Chyba nie jesteś zazdrosna o maile ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
Chyba nie jesteś zazdrosna o maile ?
Oj, chciałbyś, chciałbyś, ... ale nic z tego :) Nie jestem w Twoim typie :) ani Ty w moim:) pozdrawiam - - bardzo niesmaczna i brzydka baba ;)

Obserwer2:
Jeśli teraz odszedł to w perspektywie roku nie ma co liczyć że wróci A czy za dwa lata będzie sens to odgrzewać.
Ani teraz, ani potem, bo wyraznie widać, że jest ktoś inny - ciekawszy, troskliwszy, opiekuńczy, zainteresowany swoją panią, z którym warto sobie życia układać. Marino - takiego Ci życzę :)Cierpliwie poczekaj, nie szukaj na siłę, on się pokarze :) Na prawdziwe szczęście warto poczekać. :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.