Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Ancik1410 Wczoraj o 08:48 Każdy czegoś potrzebuje, upraszczając sprawę mówimy tylko, że większość potrzebuje pieniędzy rozumianych przez nich jako środek dokupienia tego czego potrzebują => czyli doznań ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA kamila777 4 dni temu o 18:48 Ty musisz znaleźć dla siebie metodę poprawy pracy własnego organizmu ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA marinika 29 października, 18:40 Niekiedy posiadamy tkzw wredną naturę ;)) ale trochę pracy nad sobą i wszystko wróci do normy ;) pozdrawiam igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA oson 28 października, 22:45 To zrobmy razem cwiczenie: - zamykasz oczy i widzisz a teraz napisz co widziałaś w przedmiotowej materii ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, ale o co chodzi w tym wszystkim dlaczego gdy jest fajnie to muszę skopac.. nie mam spokoju ale nie wyciągnę reki, o co chodzi w tym wszystkim?

Coco

Witam Igorze, dawno nie zaglądałam na forum... Jakiś czas temu wspomogłam biednego pod kościołem, podziękował i uśmiechnął się:) Postanowiłam napisać na forum i poprosić Cię abyś spojrzał w karty i zadał kartom pytania o moją przyszłość ponieważ aktualnie mam straszne problemy finansowe z którymi sobie nie radzę... Od jakiegoś czasu żałuję przeprowadzki do Łukasza do warszawy ponieważ znacznie pogorszyło to moją sytuację i ledwo wiążę koniec z końcem, a tak naprawdę wcale go nie wiążę bo mam jeszcze nadal stare problemy finansowe... Chciałabym Cię poprosić abyś zapytał karty: 1. Kiedy poprawi się moja sytuacja finansowa? Czy w ogóle się poprawi? 2. Co powinnam zrobić, jakie podjąć kroki aby wyjść z tych problemów i aby poprawić moją sytuację? Czy powinnam szukać innej lepiej płatnej pracy (z obecnej pracy jestem zadowolona i lubie ją)? Czy może powinnam podjąć dodatkową pracę? - chociaż cieżko mi znależć dodatkową pracę która mogłabym pogodzic z moją obecną pracą 3. Czy może powinnam zrobić coś zupełnie innego? 4. Jak będzie wyglądać moja przyszłość? Z góry dziękuję za pomoc i za odpowiedzi na pytania:) Pozdrawiam serdecznie:)

kredzia

Witaj Igorze. mam kilka pytań: 1.kiedy rozwiążą się moje problemy finansowe(dość poważne) czy ktoś mi pomoże,gdzie i do kogo mam się udać? Bo już czasami nie wiem co robić. 2. jak ułoży się mój związek, czy on naprawde mnie kocha?kiedy wyjde za mąż? 3.kiedy urodze kolejne dziecko? 4. jaka czeka mnie przyszłość? P.S mieszkam w małej miejscowości i nie ma u nas biednych pod kościołem ale przy najbliższej okazji wrzuce pieniądze na hospicjum dla dzieci.

Igorze Ja wciaz czekam na Twoja odpowiedz.

beza40

Witaj Igorze,powiedz czy widać u nie jakieś pieniądze w najbliższym czasie,czekam na pieniądze z 2 transakcji,czy wogóle dojdą do skutku? pozdrawiam serdecznie Wiesia

Witam ,wrzuciłam biednej pieniążki do koszyczka , podziękowała. jest możliwość zadania kartą pytanie czy w styczniu będzie przewaga chłopców moim w domu? pozdrawiam

Igor:
Takie są zasady tej zabawy ;)
zabawy powiadasz Igorze :) czyli nie ma co brac tych wrozb na powaznie ??

kamila777:
Nie wiem co robić. Czuje się źle, przygnębia mnie wszystko.. nie czuje, że żyje, jakby świat szedł do przodu, a ja cały czas stoję w miejscu. Nie pamiętam kiedy ostatnio byłam szczęśliwa, nie wierze już w szczęście. Chcę to zmienić, nie wiem od czego zacząć. Potrzebuje wskazówki, rady. Pomóż proszę.
Wiem co czujesz Kamilko wiem co to przygnebinie (szczescie w nieszczesciu ze nie depresja) i wiem ze co bym madrego nie powiedzial to nie wplynie na Twoja sytuacje:( no chyba ze Igor przepowiedzialby cos dobrego a jak nie to zawsze mozna sie temu przeciw wstawic powiedziec (sory Igor) Ty chamie ja ci juz pokaze jak ja bede cierpiala :) no ale wracajac do tematu wiedz ze nie tylko Ty tak sie czujesz a w grupie jest zawsze razniej ;) bo nie powiem we dwoje bo jest nas pewnie niestety duzo wiecej ale takie zycie takie stany mamy mam nadzieje tylko ze nie czujesz tego przygnebienia nieprzerwalnie bo to by oznaczalo ze momentami tak naprawde nie jest tak zle tylko poprostu nie masz tego co chcialabys miec i nie jest super tylko jest tak normalnie . To co przezywasz czujesz przynajmniej tak mi sie wydaje musi miec jakis powod przyczyne albo powody przyczyny prosilas Igora o jakas rade moze sama mozesz sobie odpowiedziec co Cie trapi i jak temu zaradzic pomysl moze nad tym co powoduje w Tobie takie uczucia i czy jest cos mogloby temu zapobiebiec czy przeciwdzialac w jakis sposob i czy wogole mozna i jak to osiagnac i moze co robic aby o tym nie myslec szukac sobie jakis zajec ktore skupia uwage na czyms innym wiem to tylko latwo sie mowi ale sprobowac mozna a jak nie to tzrba poprostu te ciezkie chwile przetrwac czytalem ze niby nalezy nie myslec o przeszlosci bo to wplywa na nasza terazniejszosc ktora z kolei wplywa na przyszlosc i jesli nie bedziemy korzystac z mozliwosci w terazniejszosci myslac o przeszlosci to w przyszlosci bedziemy mieli to co w przeszlosci ktora istnieje w naszej terazniejszosci :) tak to zrozumialem hehe :) takze badz silna szukaj mozliwosci rob swoje marz i wierz w cuda i nagle zmiany losu nigdy nie wiadomo co zycie przyniesie staraj sie przezwyciezyc zle chwile i nie zalamywac na dlugo a jak tylko przejdzie to wsumie rob co chesz na co masz ochote :) tak ja bym Ci radzil na tyle co wiem i mam nadzieje ze Igor przepowie Ci rychle przemiany na leprze :) pozdrowionka

Igor ....pozdrawiam cie bardzo serdecznie dlugo nie pisałam ..... miałam bardzo dobre wróżby od ciebie,,,, na razie sie nie spełniły ale czekam..... i poleciałam pod kościół...biedny powiedział Bóg zapłać mam bardzo wazne pytania czy J... przestanie mnie prześladować co czuje R...... co będzie ze znajomości z S... warto zaczynać....cokolwiek.. na zapozaniu po podaniu ręki poszły po mnie fajne dreszcze... pozdrawiam serdecznie i czekam na szybka porade mój dobry aniele

monetka73

a aha dwa pytanka... od mojej przyjaciółki co będzie ze sprawą ..i... i dla mamy co bedzie ze sprawą...z... i czy przyjaciółka F.. jest ok... dziękuję serdecznie obie dołożą w niedzielę pod kościołem a dają zawsze biednym a teraz dadza w twoim imieniu

monetka73

Witam Igorze! Mam pytanie.Czy mój mąż mnie kocha?Czy mój mąż jest szczęśliwy ze mną? Będę wdzięczna za odpowiedz.Pozdrawiam :)

witam Igorze! pozdrawiam na wstępie i proszę zajrzyj w karty mam pewien pomysł finansowy..chodzi o wzięcie kredytu na pewien cel czy wszystko będzie dobrze?czy to ma sens i czy ze spłatą nie będzie problemu? jednym słowem czy się uda?:)

. I jeszcze jedna sprawa organizacyjna do tych którym nie chce się spełnić warunków: proszę nie pisać do mnie skarg ma mnie ;))) bo spadnę z krzesła ze śmiechu i kto będzie karty czytał ??? Pozdrawiam Igor .

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
proszę nie pisać do mnie skarg ma mnie ;))) bo spadnę z krzesła ze śmiechu i kto będzie karty czytał???
proponuję za sierotkę Marysie wziąć wronę

pozdrawiam wszystkich poszukujących natchnienia w Tarocie

A Wendoł zostanie siedmioma krasnoludkami ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą