Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

Co ty wiesz o Jezusie? I nie mów mi, w co mam wierzyć, a w co nie. Nie wierzę w nic, to kwestia wiedzy. I naucz się pisać.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

a ja wiarze w mojš pišchę buahahahhaha cioty!!!!!!

no ja też słyszałam tš hipotezę.zakładajšc że jeden papież będzie 25 lat to ja chyba dożyję końca œwiata (bo miałabym wtedy ok.62 lat).

to znaczy tš hipotezę że po papieżu murzynie.o tš hipoteze mi chodziło

Ja wietze w kalendaż majów że koniec swiata będzie w roku 2012 chociaż to już tak blisko

Nie koniec, tylko odrodzenie (ręce opadajš). [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Majowie, wielcy oszuœci czasu, pozostawili wam wiele wskazówek. Kalendarz Majów jest naprawdę godzien uwagi, ponieważ czas zakończenia i zamknięcia wyznacza na przesilenie zimowe w grudniu 2012 roku. Mistrzowie Gry obserwujš was i zastanawiajš się, co zrobicie, kiedy między ludŸmi posypiš się domysły! Koncepcja końca waszego czasu oznacza, że cykl dobiega końca. Nie znaczy to, że skończy się Ziemia, ale jakiœ szczególny motyw, zasadniczy dla rozwoju duchowego, dobiega swego końca. Kiedy dobiegnie końca ostatni odcinek czasu, na tej planecie nastšpi przesunięcie wymiarów. Ci, którzy obecnie sš w stanie przystosować się do owego przesunięcia wymiarów, już teraz wkraczajš w czwarty wymiar. W cišgu następnych kilku lat, nowa częstotliwoœć stanie się tak dominujšca na planecie, że pchnie jednš z wersji waszego œwiata w nowy cykl, zaœ drugš wersję popchnie ku całkowitemu zniszczeniu i zagładzie. W skali planety, ta energia prowadzi was ku otwarciu centrum uczuć, oferujšc rozwišzania dla powstajšcego chaosu. Dlatego też, kiedy upadajš systemy, wykorzystujcie uczucia. Bez uczuć, szczególnie zaœ bez miłoœci, jesteœcie skazani na zagładę. Doznacie poruszajšcych duszę odczuć w obrębie splotu słonecznego. Kiedy nici współczucia połšczš owe odczucia z sercem, będziecie w stanie okreœlać rzeczywistoœć za pomocš Ÿródła innego niż wasz logiczny umysł. Zaczniecie odczuwać rzeczywistoœć. Ten proces zjednoczy ludzkoœć. Zaczniecie dostrzegać rzeczy, które was łšczš, nie zaœ te, które was dzielš. Będziecie musieli uporzšdkować objawienia zalewajšce waszš œwiadomoœć, co wielu z was wprawi w stan konsternacji. Otwarcie centrów energii ma posłużyć jako rozwišzanie. W idealnej sytuacji spowoduje ono powstanie chaotycznego wiru, w którym wasza rzeczywistoœć wymiesza się do tego stopnia, że nie będziecie już pewni, co jest realne. Kiedy opanuje was niepewnoœć i konsternacja, podacie w wštpliwoœć własne œlepe posłuszeństwo wobec rozmaitych instytucji. W przypadku niektórych z was wštpliwoœciom tym będzie towarzyszyła depresja. Inni powiedzš: „O rany, nic na mnie nie cišży. Jestem wolny. To wspaniałe.” [%sig%]

ale wy macie wszyscy najebane w głowie ludzie roboty nas zajebia i one beda zamiast nas hahaha Fucking noob !! lol nooby

Koniec Œwiata będzie ale nie za tydzień czy za 6 lat tylko za ok 3000 lat (kiedy gwiady ułorzš sie jak przy narodzinach Chrystusa) ale do tego czasu możemy sami siebie po zabijać ..korea walnie w nas atomówke ptasia grypa..Bin Laden ..3 wojna œwiatowa..itp itd

Nikt z was nie ma racji. kto by wiezył w przepowiednie o czarnym papierzu czy o ułożeniu gwiazd goniec swiata nastšpi gdy wszyscy ludzie zrozumiejš po co sa na tum swiecie wtedu Jezus zestšpi z nieba i wskrzesi wszystkich którzy w niego wierzo i da im zycie wiezczne. AMEN

jestes idiotš

UWAżAM żE KONIEC œWIATA TO WTEDY NASTšPI JAK STRACę PRACę W AGENCJI PKO

Może dzięki temu znajdziesz lepszš. Pracowałem w banku - nie polecam. [%sig%]

TO SIESTANIE JAK DOSTANE 1 Z KLASÓWKI

Nikt tego niewie kiedy to sie stanie. To rzecz niepojęta dla ludzi. ??? Może niebawem>

Wtedy kiedy przyjdzie Chrystus. Ale nieda się tego dokładnie okreœlić, koniec œwiata może być nawet jutro. Nikt niezna dnia ani godziny jedynie PAN BÓG. to jest cała prawda.

dnia i godziny nie, ale w swoim czasie dowiemy sie ktory to bedzie rok :P.. no i moze miesiac ;]

koniec swiata nastšpi wtedy jak Blance sie grać odechce

Ludzie słuchajcie nikt nie wie kiedy będzie koniec œwiata :] Zapomnieliœcie co mowil Jezus ?? :> '' Nie znacie dnia ani godziny '' No więc jak można wierzyć w to co wypisuje ktoœ inny niż Jezus .. wszystko sš to teorie i przypuszczenia to co może być ale nie musi ... Osobiœcie uważam że wszystko wyjaœni sie niedlugo.... i nadejdzie chwila kiedy przekonamy sie kim bym naprawde Jezus a kim byl Bóg ktorego wyslawiamy .... Jesli kogos nurtuja jeszcze jakies pytania zwiazane z kosmosem to zapraszam poprzez nacisniecie Linka macie moj E-mail piszcie i pytajcie odpowiem na wszystkie pytania zwiazane z kosmosem mitologia i starozytnymi kulturami .... Pozdrawiam . (LESIU)

E tam Lesiu. Tylko Ufita odpowiada na wszystkie pytania i to bardzo krótko i rzeczowo :) [%sig%]

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.