| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Przyczynš takich zjawisk może być przechodzenie włanie teraz w pobliżu ziemi planety Nibiru. Z logicznego punktu widzenia jest to prawidłowoć fizyczna,która
jest odzwierciedleniem zmian grawitacyjnych.Trzeba sobie uzmysłowić że Nibiru jeli została dobrze sklasyfikowana jest większa od ziemi pięciokrotnie.Więc jej oddziaływanie grawitacyjne jest wręcz ogromne.Wyzwalajšce tak wielkie siły ,które przycišgajšc nasze tak zwane płynne zasoby ziemi znajdujšce się pod powierzchniš tak zwanego płaszcza ziemi (sial)Powodujš swym falowaniem dlatego że ziemia się obraca i cały czas uwypuklenie przesówa się na około.Powodujšc rozrywanie styku płyt tektonicznych lub ich podnoszenie lub opadanie.jak statku na fali.Co powoduje te częsienia i coraz bardziej widoczne falowanie poziomu oceanów przewyższajšce dotychczasowe przypływy i odpływy zależne od przycišgania grawitacyjnego Księżyca.
Który jak wiemy jest kilkakrotnie mniejszy od ziemi.I takie zdarzenia będš się raczej nasilały gdyż planeta Nibiru nie doszła jeszcze do punktu zrównania w którym będzie się znajdować najbliżej ziemi na drodze swej trojektorji obiegu wokół słońca,która wynosi około 3600 lat.A to czemu nie jestemy otym informowani to chyba logiczne że
jeli co jest nieuniknione to niema sęsu wywoływać paniki bo powiedzenie tego niczego nie polepszy a wręcz przeciwnie panika która nastšpi może wywołać więcej jeszcze nieszczęc niż jakby tego nie podawano,i tu koło się zamyka.Jak nie kijem to go pałkš(hihi)
Dziękuje i pozdrawiam puki co<lol>
[%sig%]
|
|
|
Jeli jest blisko ziemi to dlaczego jej nie widać.
Marsa było widać gołym okiem a jest dużo mniejszy.
W którym gwazdozbiorze należy jej szukać?
|
|
|
HI ... TEEEEEEEEEEEE MONIKA CO TY Z TYM .wszędzie...Wszędzie...WSZĘDZIE!!!
prosze o kometarz.
|
|
|
chciałe koniecznie to napisać czy dodać sobie post żeby mieć więcej??
[%sig%]
|
|
|
Wyobraz sobie , jezeli mozesz ze nie?!
ale wiem na pewno ze MASZ bardzo powazny problem pt:komplex
x
|
|
|
http://www.zetatalk.com/teams/tteam342.htm
Pytał KROPEK wyżej gdzie można zobaczyć tš NIBIRU już podaje wyżej linka.
Fakt że tekst w j.angielskim ale chyba nie będzie to zbytniš przeszkodš.
Pozdrawiam i dziękuje.
[%sig%]
|
|
|
Zaczyna się
Europa: Lato pod znakiem upałów i powodzi
Upały we Francji/AFP
Tropikalne upały, pożary lasów, braki wody, burze i powodzie - tak rozpoczęło się lato w wielu częciach Europy.
Francja stoi w obliczu katastrofy w zaopatrzeniu w wodę. Północnym Włochom zagraża susza. Na ródziemnomorskim wybrzeżu Hiszpanii pożary zniszczyły las. W zachodniej Szwajcarii uderzenie pioruna sparaliżowało komunikację kolejowš.
We Francji czwartkowe burze i ulewne deszcze nie przerwały upału, który w pištek znowu dał o sobie znać. Władze apelujš do obywateli o oszczędzanie wody. Według minister ds. rodowiska Nelly Olin, przedłużanie się fali upałów, które nakładajš się na suszę ostatnich miesięcy, może spowodować katastrofę w zaopatrzeniu w wodę. W Paryżu spożycie wody sięgnęło 800 mln litrów dziennie, o jednš trzeciš więcej od normalnego poziomu. W 18 francuskich departamentach woda jest już reglamentowana.
R E K L A M A czytaj dalej
W północnych Włoszech zanosi się na okres suszy. Opady deszczu sš skšpe, a temperatury przekraczajš 35 stopni. Obniża się poziom wody w jeziorze Garda. Na południu natomiast opady sš obfite, a zbiorniki wody sš wypełnione po brzegi.
Pożar w pobliży miejscowoci Xativa na ródziemnomorskim wybrzeżu Hiszpanii zniszczył około 500 hektarów lasu piniowego i krzewów. Do gaszenia pożaru, spowodowanego przez uderzenie pioruna, użyto m.in. samolotów.
Po raz pierwszy od 30 lat fala upałów nawiedziła już w czerwcu także Holandię. W siedzibie Królewskiego Instytutu Meteorologicznego pod Utrechtem odnotowano w pištek przed południem temperaturę powyżej 30 stopni. Od pięciu dni temperatury w Holandii przekraczajš 25 stopni.
Dzień po awarii sieci zasilania szwajcarskich kolei, francuskojęzyczna zachodnia Szwajcaria ponownie została na pewien czas bez komunikacji kolejowej. W kantonie Wallis uderzenie pioruna w zakład energetyczny sparaliżowało przez 40 minut ruch pocišgów. Dotknięte zostały również regiony Lozanny i Genewy. W rodę 200 tys. pasażerów musiało wiele godzin czekać na peronach, gdyż krótkie spięcie sparaliżowało ruch kolejowy w całej Szwajcarii.
http://wiadomosci.onet.pl/1119665,12,item.html
|
|
|
no to wiara pod stoły...zaczyna się konieć wiata...:)
[%sig%]
|
|
|
Gdzie mogę kupić ksišżkę
,,Proroctwo Królowe Saby''
Wszystko się sprawdza. Czy to nie dziwne/
|
|
|
Kropko - tekst przepowiedni królowej Saby znajdziesz tutaj:
http://kredyt00.blog.pl/archiwum/?rok=2003&miesiac=10
Pozdrawiam
|
|
|
W Texasie ziemia rozstšpiła się na 30 stóp !!! a w Tennessee istnieje zagrożenia falš trzęsień ziemi :
http://www.zetatalk.com/index/z03.htm
...
|
|
|
X - dlatego coraz bardziej prawdopodobne m.in. wydaje mi się, że: "rok 2005 Będzie rokiem wielkiego trzęsienia ziemi w rejonie Wielkich Jezior" - cytat ze strony http://www.przepowiednie.pl/
|
|
|
Niebieski Orzeł :
Na pewno co się wydarzy w tym rejonie w bieżšcym roku ! Osobicie uważam, że pewne znaczšce wydarzenia mogš mieć miejsce na przełomie padziernika i listopada !!!
Wnioskuję to na podstawie "różnych ródeł" ...
...
|
|
|
Dajcie spokój z Zetatalk, czytałem ich ze trzy lata temu jak powrót Nibiru zapowiadali na maj 2003 r., i nic... Minęły dwa lata, a ludzie nadal ich czytajš. Nibiru doleci, ale katastroficzne wizje Zeta sš nic nie warte.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |