| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam Panie Igorze!
Bardzo chciałabym wiedzieć, czy uda mi się ukończyć szkołę, a następnie zacząć i ukończyć kolejny etap! Ta edukacja jest dla mnie bardzo ważna.
Z góry dziękuję!
|
|
|
Igorze...
szukam pomocy, własciwej drogi postepowania by dotrzec do celu do jakiego zmierzam...Boze kochany jak mi zle....jestem za granica, jak moge poprosic cie o rade, o zajrzenie w karty i dla mnie, o rozmowe?e-mail czy forum? pomoz mi prosze cie z calego serca...
|
|
|
Witam Igorze!
Pisałam do Ciebie w lipcu,potem sierpniu....
Chyba zapomniałeś...
Pytałam czy mój byly mąż będzie chciał wrócić do mnie?
Czy mój obecny chłopak to ten na zawsze????
|
|
|
Co to znaczy ze mnie jakoś kocha? Czy ten związek jeszcze bedzie trwał? Czy przetrwa i jak długo jesli tak?
|
|
|
Igorze, dziękuję za ostatnia wróżbę, dala mi do myślenia..
ale mam bardzo poważny problem jestem na skraju wyczerpania psychicznego moj chłopak ma jakąś tajemnice/problem z przeszłości prosze powiedz mi co to jest..chodza mi rózne mysli po głowie, boje sie bardzo.
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
Witam . Jestem tu pierwszy raz ..Jeśli jest to możliwe proszę o postawienie mi tarota Mam pytanie .Kiedy poprawi mi się sytuacja materialna? z góry dziękuję Iwona .ps. nie uzyskałam odpowiedzi i dlatego jeszcze raz proszę o odpowiedź lub jakieś zaklęcie na poprawę sytuacji.... z góry dzięki
|
|
iwona |
|
Witaj
Od jakiegoś czasu myślę o pewnym męzczyźnie co prawda wkurza mnie ponieważ to taki typ czarodzieja ;) ale coś zaczyna ciągnąc mnie do niego i wydaje mi się że on tez czegoś chce ale się boi(Wojtek,byk).A może tylko mi się tak wydaje?Czy jest szansa na coś więcej?
Agnieszka 08.04.1977
|
|
|
Witaj Igorze, chcialam cie poprosic abys sprawdzil w kartach jak bedzie wygladac moje zycie w trakcie i po studiach, oraz jak potoczy sie moje zycie z tym z ktorym obecnie jestem. Pozdrawiam
|
|
|
Witam ciepło!!Moje pytanie do Ciebie Igorze brzmi-czy dołek finansowy,który ciągnie się za mną od bardzo,bardzo,ale to bardzo dawna się skończy? i co z moim mężem!! mam wrażenie że ktoś rzucił na mnie urok!!!!!!!!!!błagam -Pomocy!pozdrawiam
|
|
|
mam pytanie czy on wróci?? 17.05.1991 jak nie to czy spotkam tego ,,przeznaczonego"?? z góry dziekuje
|
|
:,) "dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć" |
|
igorze prosze o odpowiedz..tak mi zle i ciezko.:)pozdrawiam
|
|
|
Igorze,
powiedz mi, proszę, kiedy uda mi się wrócić na stałe do kraju i co tam widzisz, jeśli chodzi o moje sprawy zawodowe?
Pozdrawiam serdecznie :)
|
|
"Żyj tak, aby Twoje życie było wykrzyknikiem (!), a nie znakiem zapytania (?)" |
|
Igor zostawił filmik z you tube, jak go kto nie zrozumiał to obejrzyj go z 20 razy, tak aż go zrozumiesz. Czy nikt tu nie potrafi zrozumieć że jeżeli sam/a sobie nie pomożesz swoim WŁASNYM umysłem, bo każdy go posiada, to nikt ci nie pomoże!!! Czy naprawdę aż tak ciężko zostawić przeszłość w spokoju i kompletnie się przestawić na pozytyw??? Przecież ile to radości w życiu wtedy człowieka spotyka:)))))))
|
|
|
Jedni nie wiedzą, że można żyć inaczej, bo przez całe lata programowali się negatywnie i teraz trudno im się z tego wyrwać, a innym tak wygodnie, bo nie biorą odpowiedzialności za swoje życie, nie muszą od siebie niczego wymagać, starać się, bo przecież to wszystko sprawa losu. Poza tym, robiąc z siebie ofiarę losu liczą na pocieszenie, czyjeś wsparcie, opiekę itp.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Witam Panie Igorze chciałam zapytać czy przejdzie mężowi miłość do kochanki i do domu.Gorąco pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedż.
|
|
|
witam! wendol -może po części masz rację,czasami ludzie programują się do życia negatywnie i trudno im z tego koła wyskoczyć,innym jest z tym wygodnie,ale czasami człowiek traci wiarę w siebie w ludzi i sam bez pomocy innych nie potrafi się wyłamać!czasami potrzeba im drugiej życzliwej osoby-która poda im rękę,podpowie,pocieszy,doradzi- a chyba na tym polega cały sens istnienia -na pomaganiu drugiemu człowiekowi, kiedy ma kłopoty i nie radzi sobie sam!!(i nie jest to robienie z siebie ofiary,a raczej niemoc w jaką czasami popadamy-Nikt nie jest doskonały!!!!!!!!)Pozdrawiam
|
|
|
|||
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Witam
Igorze, wiem, ze jako 28-letnia osoba (tzw stara panna) powinnam wyczuc zamiary faceta, ale niestety zwykle intuicja mnie zawodzi. Wiec prosze Cie, odpowiedz mi, czy wyjdzie cos z tego zwiazku? Czy w koncu moje zycie osobiste sie w koncu ustabilizuje? Bardzo prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam serdecznie...
|
|
|
ZAKLĘCIA
halinka
godzinę temu
Tarot kartami II Monety i Księżyc XVI mówi, że ten partner w związku będzie trudny.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |