Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
wywoływanie duchów ( sposoby)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | .. | 54 | 55 | Następna strona

Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...

niewierye w ba

super

siemka !! mam pytanie mam 12 lat i bym chciała ze swojš siostrš i kuzynk,a wywoływać duchy... lecz nie wiemy jak to zrobić:( i co mamy przygotować?? kupić czosnek?? prosze o szybko wiadomoœć najlepiej do 20.00!!! Wielkie dzieki :)_

słuchajcie ludzie nie radze wywołuwać duchów. po pierwsze to wywołuwnia zaczyna sie na was a kończy na piekle tak naprawde do demony, duchy i inne nie biora sie z nieba. Bóg stwozył ziemie sttwozył tez dobro i zło tylko teraz musisz sobie odpowiedziec na ważne pytanie(czy chcesz byc dobry czy zły a to nie łatwa decyzja). Wiecie za pewne o tym że do piekła stršcono z nieba 12 aniołów.Każdde wywoływanie może zakończyc sie œmierciš. Pozatym najpierw poczytajcie sobie pismo œwięte tam jest wszytsko pozdrawiam

Jeżeli chcecie wywołać ducha i naprawdę tego pragniecie proszę o kontakt.....romero25@op.pl Zapewniam nie pożałujecie......KORZENIE WSZELKIEGO ZŁA TKWIĽ W SERCACH CZARNYCH DUSZ.......więc zapraszm na podróż po drugiej stronie lustra......

BARDZO BYM WAS PROSIL O NAPISANIE SPOSOBU WYWOLANIA DUCHUW JEST MI TO POCZEBNE BO CHCEMY PRZEPROWADZIC DOSWIADCZENIE CZY TO JEST WOGULE MOZLIEW ZDAJE SOBIE Z KONSEKWENCJI.

Hejo! O dziwo znam sposoby na wyłowywanie duchów tzn. to nie sš wprawdzie duchy ale coœ w tym rodzaju. Nie ma w tym takiego dużego niebezpieczeństwa. Ogólnie jest spoko. Jak coœ to piszcie na gg: 6784065 pozdrawiam ;)

slawek widze że niezdajesz sobie sprawy z konsekwencji ..

Wywolanie To Pikuc Najgorsze Jest Odwolanie W Stresie Jak Zle To Zrobisz To Dupa blada Duch Moze Lazic Za Toba Nawet Cale Zycie !!

Jestem jako taka 12 latkš. mam swoje problmy i kompleksy. Coraz zceœciej robię coœ czego nei chcę w pewnym momencie wpadłam furię. Zaczełam wrzeszceć, ze jak duchy chš się tak bawić to ja sie do nich przyłaczę pod warunkiem, że je poznam i zobaczę ich działalnoœć. Dziœ rodziłam sobie zdjeci, tak... Chcialam je kumpeli wysłac. na jednym z nich moje ramie ejst pzreœwitujšce. Widać za nim stolik i komodę. Przeciez przez granatowš bluze i moje ciało nei da się zobaczyć tego co za mnš jest. czy ktoœ wie jak ywołac duchy? Chcę aby we mnei wesżły i opowiedziały o sobie. Wiem, też że nastpstw mogš być okropne mimo to nielubei zycia więc to zrobię. Nienawidze boga jedyne w co wierzę to w "nich". oni we mnei siedza i chcš mi cos pwoiedzieć, a ja nie umiem ich zrozumieć. jezeli ktos by chcial to zdjecie to przeslę je na e-maila.

Wejdzcie na moj temat pt. "Ja wywoływałam" hehe :p

sij pałe

hej mam pytanie:jak bym mogla wywolac mojego niedawno zmarłego kolege ktory niedawno nas opuscił.zmarł przy mnie co nie bylo mile(miał wypadek)przezyl po tym wypadku 7dni.na koncu duzo mi poopowiadal.spedzialam z nim wakacje.chcialabym go jeszcze chociaz raz zobaczyc lub usłyszec,naprawde prosze o maile.i pomoc.z gory dziekuje.mam nadzieje ze tutaj znajde pomoc

chcialabym wiedzic jak sie wywoluje duchy, z kolezanka probowalismy ale jakos sie nie udalo....:/ czy to jest niebezpieczne??

a mysmy wywolywaly podswiadomosc i to sie sprawdza!!kto wywolywal podswiadomosc i moze cos o tym opowiedziec???pisac!!

jak wywołac ducha ... prubowałam z znajomymi wiele razy ale nigdy nic nie przyszło co tżeba z robić ..prosze o odpowiedz na mojego emaila

jak tam wasze duchy?? by ich poprostu wywoływać nie umiemu

wejdż na cmentarz o północy poczekaj chwilę [najlepiej po deszczu] to wylezš jak dżdżownice.

Kiki ja z koleżankami wywoływałyœmy podœwiadomoœć i faktycznie coœ w tym jest!! klucz się żeczywiœcie kręci! i nawet odpowiedzi na pytania okazały się prawdziwe

"żeczywiscie" ot ktos tu jest -- p o p i e r d o l o n y!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094
Poprzednia strona | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | .. | 54 | 55 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.