| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
siemka !!
mam pytanie mam 12 lat i bym chciała ze swojš siostrš i kuzynk,a wywoływać duchy...
lecz nie wiemy jak to zrobić:(
i co mamy przygotować??
kupić czosnek??
prosze o szybko wiadomoć najlepiej do 20.00!!!
Wielkie dzieki :)_
|
|
|
słuchajcie ludzie nie radze wywołuwać duchów. po pierwsze to wywołuwnia zaczyna sie na was a kończy na piekle tak naprawde do demony, duchy i inne nie biora sie z nieba. Bóg stwozył ziemie sttwozył tez dobro i zło tylko teraz musisz sobie odpowiedziec na ważne pytanie(czy chcesz byc dobry czy zły a to nie łatwa decyzja).
Wiecie za pewne o tym że do piekła stršcono z nieba 12 aniołów.Każdde wywoływanie może zakończyc sie mierciš. Pozatym najpierw poczytajcie sobie pismo więte tam jest wszytsko
pozdrawiam
|
|
|
Jeżeli chcecie wywołać ducha i naprawdę tego pragniecie proszę o kontakt.....romero25@op.pl Zapewniam nie pożałujecie......KORZENIE WSZELKIEGO ZŁA TKWIĽ W SERCACH CZARNYCH DUSZ.......więc zapraszm na podróż po drugiej stronie lustra......
|
|
|
BARDZO BYM WAS PROSIL O NAPISANIE SPOSOBU WYWOLANIA DUCHUW JEST MI TO POCZEBNE BO CHCEMY PRZEPROWADZIC DOSWIADCZENIE CZY TO JEST WOGULE MOZLIEW ZDAJE SOBIE Z KONSEKWENCJI.
|
|
|
Hejo! O dziwo znam sposoby na wyłowywanie duchów tzn. to nie sš wprawdzie duchy ale co w tym rodzaju. Nie ma w tym takiego dużego niebezpieczeństwa. Ogólnie jest spoko. Jak co to piszcie na gg: 6784065 pozdrawiam ;)
|
|
|
Wywolanie To Pikuc Najgorsze Jest Odwolanie W Stresie Jak Zle To Zrobisz To Dupa blada Duch Moze Lazic Za Toba Nawet Cale Zycie !!
|
|
|
Jestem jako taka 12 latkš. mam swoje problmy i kompleksy. Coraz zceciej robię co czego nei chcę w pewnym momencie wpadłam furię. Zaczełam wrzeszceć, ze jak duchy chš się tak bawić to ja sie do nich przyłaczę pod warunkiem, że je poznam i zobaczę ich działalnoć. Dzi rodziłam sobie zdjeci, tak... Chcialam je kumpeli wysłac. na jednym z nich moje ramie ejst pzrewitujšce. Widać za nim stolik i komodę. Przeciez przez granatowš bluze i moje ciało nei da się zobaczyć tego co za mnš jest. czy kto wie jak ywołac duchy? Chcę aby we mnei wesżły i opowiedziały o sobie. Wiem, też że nastpstw mogš być okropne mimo to nielubei zycia więc to zrobię. Nienawidze boga jedyne w co wierzę to w "nich". oni we mnei siedza i chcš mi cos pwoiedzieć, a ja nie umiem ich zrozumieć. jezeli ktos by chcial to zdjecie to przeslę je na e-maila.
|
|
|
hej mam pytanie:jak bym mogla wywolac mojego niedawno zmarłego kolege ktory niedawno nas opuscił.zmarł przy mnie co nie bylo mile(miał wypadek)przezyl po tym wypadku 7dni.na koncu duzo mi poopowiadal.spedzialam z nim wakacje.chcialabym go jeszcze chociaz raz zobaczyc lub usłyszec,naprawde prosze o maile.i pomoc.z gory dziekuje.mam nadzieje ze tutaj znajde pomoc
|
|
|
chcialabym wiedzic jak sie wywoluje duchy, z kolezanka probowalismy ale jakos sie nie udalo....:/ czy to jest niebezpieczne??
|
|
|
a mysmy wywolywaly podswiadomosc i to sie sprawdza!!kto wywolywal podswiadomosc i moze cos o tym opowiedziec???pisac!!
|
|
|
jak wywołac ducha ... prubowałam z znajomymi wiele razy ale nigdy nic nie przyszło co tżeba z robić ..prosze o odpowiedz na mojego emaila
|
|
|
jak tam wasze duchy?? by ich poprostu wywoływać nie umiemu
|
|
|
wejdż na cmentarz o północy poczekaj chwilę [najlepiej po deszczu] to wylezš jak dżdżownice.
|
|
|
Kiki ja z koleżankami wywoływałymy podwiadomoć i faktycznie co w tym jest!! klucz się żeczywicie kręci! i nawet odpowiedzi na pytania okazały się prawdziwe
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |