| wendol: |
| Trafiły się jakieś dziwne ("problematyczne") osoby na forum, które nie piszą nic ciekawego |
Problematyczne dla ciebie?
| Ja tu coś wklejam, piszę coś od siebie i o sobie, i może by tak jeden z drugim wyraził wdzięczność, że może się czegoś dowiedzieć. |
Wklejaj i pisz nadal - chetnie poczytam, ale nie musisz chyba pisac o SOBIE:) no, chyba ze nie umiesz inaczej i MUSISZ PISAC o sobie, to reklama????:) No to zaloz sobie stronke albo wejdz na forum dla osob z podobnymi sklonnosciami:) szukajacymi dominujacych kobiet !
| Też coś ciekawego napiszcie, zamiast być cały czas zazdrośni. |
tak sobie to wykombinowales? zazdrosni? O CO???
| Jesteście zakompleksieni (to fakt - inaczej byście tak chorobliwie nie reagowali) i nietolerancyjni (to niestety cechy wielu Polaków), agresywni, chamscy i wulgarni. |
Tu przecholowales koles, ani jednym epitetem tobie nie uragalem, stwierdzilem tylko , ze " gowno zrozumiales" - zabolalo???
| Teraz polecam trzy bardzo ciekawe i pouczające artykuły z dziedziny socjologii (mój ulubiony przedmiot na studiach) i psychologii |
nie ty jeden studiowales ale afiszowac sie z tym musisz i kto tu ma kompleksy ??? :):):):):):)
papierek chyba za duzo tobie nie dal,bo musisz " swoja wiedze" potwierdzic autorytetem mgr :)
| Więcej się uczcie, wiedzy przyswajajcie, a z ocenami to ostrożnie. |
ty kazda papke przelykasz, jaka przeczytasz?:)
| Naprawdę więcej informacji, wiedzy starajcie się zdobywać i spójrzcie na daną kwestię z wielu stron |
skad wiesz , ze tego nie robimy? taki " madry" i nie wie, ze wszystko dziala na zasadzie przyczyny i skutku ? poszukaj przyczyny bo skutek znasz ( choc on do ciebie nie dociera) by wiedziec dlaczego ty i inni szukaja doznan nienaturalnych.
| Może jak się czegoś więcej dowiecie o życiu, świecie i o ludziach, to się zmienicie. |
ty masz wiedze ksiazkowa, ja mam wiedze zyciowa - porownaj to z jazda samochodem, masz samochod ale nim nie jezdzisz,ja mam samochod i nim jezdze
| Ani wy, ani ja nie mam monopolu na "jedynie słuszny" model życia, więc darujcie sobie, żyjcie po swojemu i dajcie żyć innym. |
zyj sobie jak chcesz, tylko nie musisz chyba na forum zachowywac sie jak w konfesjonale- powiedziec wszystko co lezy na sumieniu :)
| To było do tego nowego "narybku" - jedynych prawdziwie niezależnych ludzi na forum zdominowanym przeze mnie i moich popleczników :) |
ZDOMINOWANYCH???? chcialbys :):):) i to przez ciebie zdominowanych hahahaha !!! i twoich poplecznikow, a ktorzy to sa????
| To chyba dobrze, że dużo piszę. |
Bardzo dobrze!!! gdybys nie pisal , przestalbys czuc ze zyjesz:) to forum jak widze to twoj azyl bezpieczenstwa, im wiecej klakierow tym doskonale samopoczucie polaczone z samouwielbieniem :)
| Na przykładzie co poniektórych tutaj dowiedziałem się na przykład, że ludzie mogą być bardzo dziwni i nie kierować się logiką, tylko np. emocjami. Zawsze się zastanawiałem, czy tacy ludzie zastanawiają się nad źródłami własnych emocji (co je powoduje) i motywami swojego postępowania |
Lubisz gry, zabawy - wiec potraktuj, ze to jest zabawa, odreagowanie !:) ze na tobie? przyczyna rodzi skutek !
| Dlaczego ludzie przez tysiąclecia nie potrafią się dogadać, tylko pielęgnują animozje na zasadzie, że "on jest inny", więc należy go zmienić, a jak się nie da, to go zabić? |
ty to robisz przez caly czas, mowisz o tolerancji o zrozumieniu ale caly czas krytykujesz inaczej wierzacych, inaczej myslacych- cofnij sie w tematach, sam zobacz !
ja juz na pewno nie mialem zamiaru ciebie zmieniac, kamien zostanie kamieniem !
i wlasciwie na tym temat skonczylem, co chcialem - osiagnolem , moze i nawet z emocjami- wole byc emocjonalny niz totalnie zimnym kamieniem !
Emocje to dobra rzecz, uswiadamiaja czlowiekowi, ze ma uczucia :)
bo bez uczuc to dominacja kobieca dziala jak automat, robot - ale juz teraz rozumiem twoja " innosc" bez emocji :) !!!
wendol jesli o mnie idzie, temat skonczony- czy inni teraz lub w przyszlosci odpuszcza? to zalezy od ciebie, twojego podejscia, jesli nadal bedziesz z gory na wszystkich patrzyl i sie wymadrzal nie doczekasz sie tego o
| o uszanowanie drugiego człowieka - jego "inności", |
z wadami i zaletami, z wiara w taka religie czy inna, w podejscie do roznych spraw w roznorodny sposob, czyli krotko ujmujac : " miej serce i patrz w serce "