Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze,co jest we mnie takiego"strasznego",ze "odpycham" od siebie ludzi,poprostu mnie nie lubia,nie znaja mnie dobrze ale "cos"powoduje,ze nie chca miec ze mna nic wspolnego,dlaczego??? dziekuje

Witam Igorze. Proszę poradź mi czy mogę zaufac człowiekowi z którym jestem. Jeszcze jestem. Skrzywdzil mnie. Odebrał poczucie spokoju i pewności. Czy powinnam dać nam szansę? To wszystko jest dla mnie takie trudne.... Pozdrawiam i dziękuje za wszystko.

Igorze, proszę o radę. (mam nadzieje, że nie muszę mówić o szczegółach) Pozdrawiam G.

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Igorze czy dostane zatem propozycje jakiejs stalej pracy? Moze ta o ktorej mysle na pol etatu?

Nie wiem co robić. Czuje się źle, przygnębia mnie wszystko.. nie czuje, że żyje, jakby świat szedł do przodu, a ja cały czas stoję w miejscu. Nie pamiętam kiedy ostatnio byłam szczęśliwa, nie wierze już w szczęście. Chcę to zmienić, nie wiem od czego zacząć. Potrzebuje wskazówki, rady. Pomóż proszę.

ZAKLĘCIA kamila777 Wczoraj o 21:06 Zacznij chodzić na solarium, ale nie długo tak tydzień ci powinien wystarczyć. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam:) Igorze...Solarium czasami nie wystarcza. Sama jestem tego przykładem ;) Można poszukać innej metody poprawy nastroju w jesienne dni ... :) Pozdrawiam :)

Igor:
ZAKLĘCIA kamila777 Wczoraj o 21:06 Zacznij chodzić na solarium, ale nie długo tak tydzień ci powinien wystarczyć. Pozdrawiam Igor
Nie chodzę na solarium, a moje złe samopoczucie nie jest spowodowane pogodą, tym bardziej, ze jest to najbardziej słoneczny listopad jaki pamiętam.

Czytając maile dalej rzadko widzę odpowiedź na pytanie : Co powiedział Biedny pod Kościołem ?? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, trochę trudno ludziom dostosować się do Twojej prośby, skoro informacja jest gdzieś daleko wstecz. Jak ktoś "nowy" przychodzi do Ciebie z prośbą, raczej nie szuka wszystkich informacji i zasad cofając się do początku wątku. Trochę trudno jest dostać się do pierwszej strony, jak temat zawędrował do 319. Brakuje Twojej informacji - prośby na górze strony, niestety :) No cóż, musisz cierpliwie co chwilkę przypominać... :) Weż też pod uwagę, że nie każdy rozumie, po co Ci to. Ja się dość szybko połapałam i z tego powodu podczas moich eksperymentów było trochę zabawnych historii :) Jakbyś jasno i konkretnie napisał w górnym poście, ludzie mieliby dodatkową "zabawę" :) I Tobie byłoby łatwiej. :) Może Darek coś pomoże - jeśli może... (dokleić- np?) :)

Igorze, a słyszałeś może o nowej akcji w Poznaniu "Stop żebractwu"?

Igor:
Czytając maile dalej rzadko widzę odpowiedź na pytanie : Co powiedział Biedny pod Kościołem ??
A czy ma znaczenie to czy biedny byl pod kosciolem czy nie ?? biedny to biedny kazdy biedny potrzebuje pomocy i jesli chodzi o wsparcie kogos w niedoli jak dlamnie nie powinno miec znaczenia gdzie tego wsparcia sie udzielilo to ze wsparlo sie biednego pod kosciolem nie znaczy zaraz ze jest on ten biedny chszecijaninem czy katolikiem a moze taka osoba jest bardziej cwana myslaca i wie ze ze wzgledu na idee ktore przynajmniej powinne byc wyznawane przez "chszescijan" czy albo i "katolikow" (nie wiem jaka jest roznica )uzyska wiecej datkow co nie ma zwiazku z wyznawaniem jakiejkolwiek wiary z tad nie rozumiem z kad ten wymog ze musi byc to biedny z pod kosciola chyba ze chodzi o to chociaz nie moge tego udowodnic ze pod kosciolem sa biedni ktorym bardziej zalezy na przezyciu niz na uzyskaniu srodkow na alkochol ale tak naprawde czy my tez jestesmy tacy "swieci" bo to cos zlego pic alkochol czy my nie bedacy w takiej ciezkiej i trudnej sytuacji nie znajdujemy sobie znacznie bardziej banalnych wymowek powodow do wypicia czegos?? alkocholizm to zarowno wielki problem jak i choroba przynajmniej tak cos slyszalem ze choroba a wiec czemu takich ludzi skazujemy odrazu na potepienie a moze to kwestia manier to zrozumiem. Tak wiec nie wiem co chodzi z tym wymogiem mam tylko przypuszczenia ale coz nie musimy tego rozumiec wazne ze to srodek do celu i musimy to zrobic by otrzymac przepowiednie-pomoc???

Zapomniałam, że jest link. Ale to i tak nic nie daje, bo pewnie mało kto go czyta. A nawet jeśli, to tylko z ciekawości, ... :)

Sześciopak masz rację, że trudno rozpoznać, kto jest naprawdę potrzebującym. Ja patrzę ludziom w oczy i w ten sposób sporo się o nich dowiaduję od nich samych, mimo, że nic mi nie mówią werbalnie. Nie wiedzieć czemu, jak spojrzę na "potrzebujących" pod kościołem, na większość nawet nie chce mi się patrzeć, ale zawsze znajdzie się ktoś, kto przykuje moją uwagę. Jeszcze tylko oczy ... - i już wiem :) Pózniej - parę prostych słów i mam pewność. Nie wiem, jak to robię - intuicja :)

ZAKLĘCIA kamila777 Wczoraj o 23:39 Nie, nie słyszałem ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA szesciopac1 11 godzin temu Takie są zasady tej zabawy ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

no i skopalam nie czekajac na to co karty powiedza i ... nie jest mi z tym dobrze, nic a nic... i wiesz, teraz to ja juz tylko skupie sie na pracy..zakladam maske, stawiam murek i mam gdzies jego.. chociaz mysle..:) milego wieczoru.. Igorze a jesli chodzi o biednych, to przewaznie nic nie mowia, tylko pojawia sie usmiech gdy mowie, ze to od Igora...usmiech kacikiem ust...

Coco

Igorze, proszę zobacz w kartach: czy m zależy na mnie? czy powalczy on o ten związek? Biedna kobieta pod katedrą podziękowała i życzyła pięknego dnia! dzięki Igor, że jesteś!

ZAKLECIA moor Wczoraj o 22:02 1. tak 2. to taki typ co o wszystkim mysli w ostatniej chwili pozdrawiam igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA coco71 Wczoraj o 20:47 To fakt, tak najczęściej reagują ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą