Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Dzięki Igorze. A co z facetem z którym jestem ? Czy spędzimy resztę życia razem ???

ZAKLECIA mlody233 14 godzin temu Bo tak zawsze jest, "przebiegłe" kobiety się nie narzucają tylko dają pretekst do działania wyobraźni. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, proszę odpowiedz kiedy spotkam kogoś z kim się zwiąże na stałe?czy jeszcze w tym roku czy dopiero w następnym?

mlody233:
Igorze żeby była jasność ja nie mam żony jeszcze:) więc nie chodzi tu o żadne skoki w bok... ba nawet mej dziewczynie o tym mówie że nachodzi mnie czasem myślenie o tej 2....i tylko chciałbym wiedzieć czemu to mi tak powraca??jak nawet nie zaminilismy slowa przez 6 lat?:)))pozdrawiam
Oj, młody, młody... Nawet jeśli Twoja dziewczyna nic nie mówi, to nie znaczy, że jest wszystko O.K.. To Twój wielki błąd, że jej mówisz o kimś innym. Trudno Jej będzie dalej Ci ufać, bo jesteś z jedną, a myślisz o drugiej. Klasyczne! :) Znam taką jedną, co po główce głaskała i mówiła: razem przez to przejdziemy, to minie, będzie dobrze, zobaczysz.., wytrzymamy... Skończyło się rozwodem... Zmądrzała :)

Igor:
Bo tak zawsze jest, "przebiegłe" kobiety się nie narzucają tylko dają pretekst do działania wyobraźni.
Gdzie tu przebiegłość - zwłaszcza po sześciu latach!!! Karty Ci się pomieszały? !!! :))

Ancik1410:
mlody233:Igorze żeby była jasność ja nie mam żony jeszcze:) więc nie chodzi tu o żadne skoki w bok... ba nawet mej dziewczynie o tym mówie że nachodzi mnie czasem myślenie o tej 2....i tylko chciałbym wiedzieć czemu to mi tak powraca??jak nawet nie zaminilismy slowa przez 6 lat?:)))pozdrawiam Oj, młody, młody... Nawet jeśli Twoja dziewczyna nic nie mówi, to nie znaczy, że jest wszystko O.K.. To Twój wielki błąd, że jej mówisz o kimś innym. Trudno Jej będzie dalej Ci ufać, bo jesteś z jedną, a myślisz o drugiej. Klasyczne! :) Znam taką jedną, co po główce głaskała i mówiła: razem przez to przejdziemy, to minie, będzie dobrze, zobaczysz.., wytrzymamy... Skończyło się rozwodem... Zmądrzała :)
Ancik bzdurki:)) szczerość zawsze ponad wszystko tacy jesteśmy zawsze... nie mówię że dziewczyna nic nie mówi..ufamy sobie bez granic :)ona wie ze ja za nie w ogien i w 2 strone tak samo:)juz nie raz dalismy tego dowod:) zadne zdrady mi jej nie w glowie....mamy siebie i to starcza a mysli o tej 2 to sa jakby to napisac dziwne bo jakby takie ojcowskie??? co robi?czy daje radę?co u niej?czy czegos nie potrzebuje? ja nie mam mysli sexualnych:)czy potrzeby brania jej do loza:) szczytem byloby normalne przytulenie:) na zdrade z mej strony niema co liczyc :) ale to karty pokażą :) pytam tylko po co na co i czemu mi sie takie mysli pojawiaja? to chcialbym wiedziec?:) takie ojcowskie :) choc nie pasuje bo ja mam 27 lat ona 23 :) nawet jakbym chcial to tata jej byc nie moge:) pozdrawiam

mlody233:
pytam tylko po co na co i czemu mi sie takie mysli pojawiaja? to chcialbym wiedziec?:) takie ojcowskie :) choc nie pasuje bo ja mam 27 lat ona 23 :) nawet jakbym chcial to tata jej byc nie moge:)
Może to karmiczne sprawy - musisz coś odrobić. Może coś jej kiedyś, w poprzednim wcieleniu obiecałeś i musisz się wywiązać. ... Tak, czy siak - poczekaj na Igora. On się w kartach nie myli :) pozdrawiam :)

Nie wiem, czemu od początku zapominam co chciałam napisać. Jak się za to biorę - ucieka mi i piszę coś innego. Ona, ta "nr.2" pewnie bardziej potrzebuje stabilizacji, niż tkwienia między Tobą, a Twoją partnerką. Ktoś powinien pomóc jej pozbierać się po przejściach, a układ taki, jak Ty sobie to wyobrażasz nie jest do tego najlepszy. Ma dzieci - a to nie jest ułatwieniem dla niej w układaniu sobie życia. Dopóki są małe szybciej jej partner dogada się z nimi. Pomyśl o tym.

Igorze mam ciezka syt finansowa, co mam zrobic? co ze mna bedzie????

Witaj Igorze! Dawno tu nie zaglądałam. Po ciężkich przejściach uczuciowych wreszcie jakoś się pozbierałam. Poznałam kogoś. Mam mnóstwo wątpliwości, bo jest ode mnie młodszy i nie wiem co ma w głowie. Proszę Cię bardzo, sprawdz w kartach czy jest przed nami wspólna przyszłość, czy mam się angażować. Nie chcę znowu cierpieć... Z góry dziękuję i pozdrawiam Cię serdecznie... Marina P.S. Co niedziela daję pieniążki panu pod moim kościołem. On już wie, że to od Ciebie.

ZAKLECIA Marina 3 godziny temu Tarot kartami Śmierć XIII i Rycerz Kijów mówi, że on jak i ty jesteście w fazie transformacji. Twoje uprzedzenia są bezpodstawne, o wiele większe będzie mieć rodzina. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 9 godzin temu Fakt, tarot kartami król Mieczy i V Mieczy mówi,że stałaś się przedmiotem krytyki. Czas zgodzić się na zmiany i na otrzymane niebawem propozycje. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA MalaMi83 3 dni temu o 16:59 A jakie to ma właściwie dla ciebie znaczenie ? pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA oson 4 dni temu o 22:13 A co dokładnie chciałaś zobaczyć ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mlody233 3 dni temu o 02:14 Tutaj nie trzeba Tarota, normalni faceci zawsze tak mają kiedy im się kobieta podoba ;) Kwestia czy potrafisz to kontrolować czy nie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Bo nie chce być już dłużej sama..bo chciałabym mieć kogoś blisko siebie.. Moze powinnam zapytac czy w ogole z kims sie związe...

Igorze...? Bo nie wiem..

Coco

Igorze, Czy jest szansa byś odpowiedział jeszcze na lipcowe maile? ;) Pozdrawiam

ZAKLĘCIA oson 4 dni temu o 22:13 A co dokładnie chciałaś zobaczyć ? Pozdrawiam Igor / Chciałam zobaczyć co dalej. Powiesz mi?

Uła..

No tak, Młody - odłóż to sobie na inne czasy. Spotkacie się w następnym wcieleniu na poziomie pojazdów osobowych - śmignie Ci przed nosem jak Paprika, a Ty nie odpuścisz i za nią polecisz. ;) Pozdrawiam :)