| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Dzięki Igorze. A co z facetem z którym jestem ? Czy spędzimy resztę życia razem ???
|
|
|
ZAKLECIA
mlody233
14 godzin temu
Bo tak zawsze jest, "przebiegłe" kobiety się nie narzucają tylko dają pretekst do działania wyobraźni.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igorze,
proszę odpowiedz kiedy spotkam kogoś z kim się zwiąże na stałe?czy jeszcze w tym roku czy dopiero w następnym?
|
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
|
Nie wiem, czemu od początku zapominam co chciałam napisać. Jak się za to biorę - ucieka mi i piszę coś innego.
Ona, ta "nr.2" pewnie bardziej potrzebuje stabilizacji, niż tkwienia między Tobą, a Twoją partnerką. Ktoś powinien pomóc jej pozbierać się po przejściach, a układ taki, jak Ty sobie to wyobrażasz nie jest do tego najlepszy. Ma dzieci - a to nie jest ułatwieniem dla niej w układaniu sobie życia. Dopóki są małe szybciej jej partner dogada się z nimi.
Pomyśl o tym.
|
|
|
Igorze mam ciezka syt finansowa, co mam zrobic? co ze mna bedzie????
|
|
|
Witaj Igorze! Dawno tu nie zaglądałam. Po ciężkich przejściach uczuciowych wreszcie jakoś się pozbierałam. Poznałam kogoś. Mam mnóstwo wątpliwości, bo jest ode mnie młodszy i nie wiem co ma w głowie. Proszę Cię bardzo, sprawdz w kartach czy jest przed nami wspólna przyszłość, czy mam się angażować. Nie chcę znowu cierpieć...
Z góry dziękuję i pozdrawiam Cię serdecznie...
Marina
P.S. Co niedziela daję pieniążki panu pod moim kościołem. On już wie, że to od Ciebie.
|
|
|
ZAKLECIA
Marina
3 godziny temu
Tarot kartami Śmierć XIII i Rycerz Kijów mówi, że on jak i ty jesteście w fazie transformacji. Twoje uprzedzenia są bezpodstawne, o wiele większe będzie mieć rodzina.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
senna
9 godzin temu
Fakt, tarot kartami król Mieczy i V Mieczy mówi,że stałaś się przedmiotem krytyki.
Czas zgodzić się na zmiany i na otrzymane niebawem propozycje.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
MalaMi83
3 dni temu o 16:59
A jakie to ma właściwie dla ciebie znaczenie ?
pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
oson
4 dni temu o 22:13
A co dokładnie chciałaś zobaczyć ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
mlody233
3 dni temu o 02:14
Tutaj nie trzeba Tarota, normalni faceci zawsze tak mają kiedy im się kobieta podoba ;)
Kwestia czy potrafisz to kontrolować czy nie ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Bo nie chce być już dłużej sama..bo chciałabym mieć kogoś blisko siebie..
Moze powinnam zapytac czy w ogole z kims sie związe...
|
|
|
Igorze,
Czy jest szansa byś odpowiedział jeszcze na lipcowe maile? ;)
Pozdrawiam
|
|
|
ZAKLĘCIA
oson
4 dni temu o 22:13
A co dokładnie chciałaś zobaczyć ?
Pozdrawiam
Igor
/ Chciałam zobaczyć co dalej. Powiesz mi?
|
|
Uła.. |