Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA StillUndecided 2 dni temu o 23:33 1. nie 2. trzeciego lutego się pojawi ten właściwy na twojej drodze Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monix17 2 dni temu o 20:13 Tarot kartami V Kijów, X Kijów i VI Kijów mówi, że wszystko się ułoży jak należy masz się tylko przyłożyć do nauki bo inaczej będa kłopoty. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA beza40 3 dni temu o 16:14 Czekasz w kolejce. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA anet 5 dni temu o 15:57 Tarot kartami X Monet i VII Kijów mówi, że będzie wobec ciebie lojalna, w pracy oczekuj awansu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA oson 6 dni temu o 21:47 A ty co widzisz? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mlody233 6 dni temu o 04:35 Tak jak pisze Ancik musisz trzymać hormony na smyczy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA moor 7 dni temu o 19:06 Z dziećmi zawsze tak jest i trzeba na nie uważać. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nefrete 16 października, 17:23 A jak się ma ułożyć ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA epiaa 15 października, 19:21 Ale może się tak zdarzyć,że pojedziesz. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Alice 15 października, 13:20 Masz chora duszę ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Dziękuję Igorze :) ;*

ZAKLECIA malutkack 15 października, 11:33 Wszystko jest zapisane ale nie wszystkiego musimy dowiedzieć o i wszystko do życia nie jest nam niezbędne. Pozdrawiam Igor ps. ale dowiedzieć byś się chciała ;))

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA StillUndecided 14 października, 23:53 Przecież wiemy oboje,że tę walkę musisz przeprowadzić sama ze sobą - z nim już wygrałaś. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mojalza 14 października, 22:40 Najważniejsze to wyciągać wnioski na przyszłość. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze, co masz na myśli pisząc, że z nim już wygrałam?
Igor:
Przecież wiemy oboje,że tę walkę musisz przeprowadzić sama ze sobą - z nim już wygrałaś.

Dzień dobry Igorze:) Każdy chyba jest ciekawy przyszłości a tym bardziej jak ma problemy ... Nie powiem,żebym nie chciała wiedzieć ;) Ostatnio byłam na spotkaniu u mojej Pani :) 10 lat temu jeszcze bałam się do niej chodzić,ale jak moje znajome i ich znajome zaczęły ją odwiedzać i wszystko co wychodziło w tarocie zaczęło im się sprawdzać,tak i ja podjęłam decyzję w zeszłym roku o odwiedzinach jej. Powiem szczerze jak bardzo mnie zaskoczyło to ile osób u niej potrafi szukać porady:) Jest wspaniałą dojrzałą kobietą:) najważniejsze jest dla mnie to,że potrafi mnie przywrócić do pionu-czasami nawet mówiąc nie tak jakbym tego chciała;) Pozdrawiam Cię Igorze :)

Igor:
ZAKLĘCIA Alice 15 października, 13:20 Masz chora duszę ;) Pozdrawiam Igor
Przemyślę, dziękuję Igor

Igor:
ZAKLĘCIAmonix172 dni temu o 20:13Tarot kartami V Kijów, X Kijów i VI Kijów mówi, że wszystko się ułoży jak należy masz się tylko przyłożyć do nauki bo inaczej będa kłopoty.PozdrawiamIgor
to "wszystko sie ułoży" tyczy sie i K. i studiów czy tylko studiów? z poważaniem, Monika

oson 6 dni temu o 21:47 A ty co widzisz? Pozdrawiam Igor / No właśnie nie wiem. Bardzo bym chciała ale czy on chce?

Uła..

Igor:
ZAKLĘCIA mlody233 6 dni temu o 04:35 Tak jak pisze Ancik musisz trzymać hormony na smyczy. Pozdrawiam Igor
Igorze żeby była jasność ja nie mam żony jeszcze:) więc nie chodzi tu o żadne skoki w bok... ba nawet mej dziewczynie o tym mówie że nachodzi mnie czasem myślenie o tej 2....i tylko chciałbym wiedzieć czemu to mi tak powraca??jak nawet nie zaminilismy slowa przez 6 lat?:)))pozdrawiam