| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11427 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
|||
|
Witam:) Igorze zdaje sobie z tego sprawę jak jest po nieudanych związkach... Sama odeszłam od męża po 11 latach,bo chciał mnie zamknąć w złotej klatce i były jeszcze inne nieprzyjemne sprawy:/ Co do partnera,to wiem jak On się boi związków i tego żeby ktoś jego znowu nie skrzywdził...Tamten związek zakończył się już kilka lat temu,Ona odeszła do innego(nadal to w nim jest) W gruncie rzeczy tam na dnie jest bardzo wrażliwy.Jednak oboje wiemy i mówiliśmy sobie o tym,że we wszystkim pasujemy do siebie. Nie tylko chodzi tu o seks,chociaż dla jednej jak i drugiej strony jest on bardzo ważny.Jestem kobietą o ogromnym temperamencie. Powiem Ci szczerze,że nie byłam taka fer w stosunku do niego,jednak przekonałam się że to nie to...Jest Nam razem dobrze,nawet bardzo dobrze. Teraz sama nie wiem,czy byłabym gotowa na coś więcej... Igorze co ma być,to będzie;)Nikt nie wie co Nam jest pisane,nawet karty;) Pozdrawiam :)
|
|
|
Wczoraj o 21:40
cytuj: fragment | całość
ZAKLĘCIA
Alice
4 dni temu o 16:28
NIC NIE MUSISZ ;-)
Pozdrawiam
Igor
ps. wtedy nie trzeba będzie zaczynać od nowa co dziennie ;)
Haha chociaz na chwile pojawil sie usmiech na mojej twarzy jak to przecztalam;P
Igor a moze sprawdz czy tarot powie Ci cos na temat mojej choroby na co moge byc chora? gdzie szukac? będę Ci baaardzo wdzieczna. pozdrawiam
|
|
|
|||
|
Proszę Igorze
jak będziesz mógł zerknij jeszcze mi w karty
chciałabym wiedzieć jak się poukłada mój związek,
czy uda nam się razem zamieszkać w najbliższym czasie?
czy mój partner jest szczery wobec mnie?
dziękuję bardzo z góry za pomoc,
pozdrawiam
n.
|
|
|
|||
|
Igor witam serdecznie
zwracam się z prośbą zerknij w kary,bo sam nie potrafię sobie tego poukładać.
jestem w związku szczęsliwym tak sądze..ale często mam napady rozmyślania wspomnień o inne kobiecie....
kiedys bylismy razem krótko minęło od tego sporo czasu...
czemu co jakis czas mi sie to w głowie załącza??
ona już z 2 dzieci po rozwodzie jest mloda sporo przeszła...
ja ustatkowany lecz...
co mam zrobic co wskazuja karty?
czy jestesmy sobie pisani?
czy nie jestem draniem pisząc w ten sposob???:(
pozdrawiam
|
|
|
Młody -
trzymaj się żony, dopóki jeszcze masz szczęśliwy związek. Nie szukaj wrażeń na boku.
|
|
|
Igorze.. krok jest postawiony do przodu, zmiany są i jestem bardzo wdzięczna. Jest tez on, spotkałam, poznałam i gdy słyszę od faceta o odczuciach jakie miał. I te jego oczy, tak jak się patrzył. I wiesz.. kurcze, to nie było tak jak do tej pory, ze wiedzialam po spotkaniach- ze nic z tego nie będzie. ... no dobrze, mniejsza o to. Mam tez ten mój cholerny charakterek..dlatego tez temperuje sama siebie by nie skopać faceta:) Igorze, proszę, powiedz... tym razem, nie mam tego odczucia ze z tego nic nie będzie. Zrobiłam krok, zasugerowałam spotkanie. Nie będę się juz przypominać. Tak bardzo chce tego znowu.Chce jego spotkać.
Igorze.. dzięki, ze jesteś..
|
|
Coco |
|
Igorze, poznałam mężczyznę, co karty widzą w związku z nim i mną? Bardzo mnie to męczy.
|
|
Uła.. |
|
Witam Igorze, mógłbyś powiedzieć jak mi będzie w pracy? Chodzi o finanse, ale też o komfort psychiczny. Czy nowa koleżanka nie jest zagrożeniem dla mnie, czy nie wygryzie mnie ze stanowiska?
biedna pozdrawia i dziękuje
pozdr Aneta
|
|
|
ZAKLĘCIA
senna
8 godzin temu
SYLWESTER ;)))
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ee nie lubie sylwestra, taka zabawa na sile, wiec watpie zeby ten byl wyjatkowy. A poza tym przez 2 m-ce nic? :(
|
|
|
Młody233
uważaj, bo możesz zostać Tadeuszem :)))
Coś dla Ciebie ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Jqg2oPxgxVY&feature=channel_video_title
|
|
|
Igorze,
powiedz mi proszę co mówią karty na temat mnie i K. Czy będziemy razem? Czy to jest ten z którym spędze reszte życia? Czy poradze sobie na studiach, które rozpoczełam?
z poważaniem, Monika
|
|
|
Igorze, czy jeszcze kiedyś będziemy z M razem? Kiedy pojawi się ten jedyny? (i czy wogóle kiedyś sie pojawi..) Co mówią karty na ten temat?
|
|
|
Witam Igorze!
Czy mój mąż ma szacunek do mnie?Czy moja siostra ma w stosunku do mnie złe intencje?
Bede wdzięczna za odpowiedz.Pozdrawiam:)
|
|